PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28791
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

dzis oglądałam była porwana przez głupią SHEILA czy jakos tak no i ta sheila uciekła czy trafi do wiezenia sheila?? co bedzie z amber? ciesze sie ze rick nie poszedł z eriką do łozka :-) wow słyszałam ze amber odeszła z mody na sukces w 2003 roku wiec teraz w polsce na typ1 leci 2002 rok wiec jesli wiecie co bedzie z amber? piszcie
Z GORY DZIEKI
POzdro dla tych co mi odpisza :-)

ocenił(a) serial na 10
rose15_2

Sheila nie jest glupia jest troche stuknieta ale nie glupia. Amber nic stanie wroci do domu do ricka. Erice odesla do ojca a sheila pojdzie do wiezienia, z ktorego ucieknie. Amber bedzie szczesliwa z rickiem az do powrotu macy. Macy bedzie z deacone i beda chcieli odebrac dziecko deacona - malego eryca. Amber ucieknie z dzieckiem ( dalej nie chce mi sie pisac zapraszam na www.modanasukces.xad.pl) rozstanie sie z rickiem zakoca sie w thomasie dziecku ridga i odejdzie z serialu.

ocenił(a) serial na 10
rose15_2

Zdaje mi się ,że Amber odejdzie z Mody na Sukces w 2005roku:)

klaudia5_12

nie prawda
Moda na sukces (Bold and the Beautiful, The) jako Ambrosia 'Amber' Moore Forrester (1997-2003) grała do 2003 a nie do 2005
jest napisane nawet na tej stronie a jak nie znajdziesz to wpisz adrienne franzt

rose15_2

Amber w "Modzie na sukces" od czasu pogrzebu Taylor: Zyje sobie szczesliwie do momentu, az Deacon i Macy pobieraja sie i decyduja sie wystapic o prawo do opieki nad malym Ericem, biologicznym synem Deacona. Amber i Rick sa zdruzgotani. Kiedy Deacon wygrywa w sadzie, Amber porywa dziecko i ucieka. W ten sposob przelewa się czara goryczy i wsciekly Rick wnosi pozew o rozwod. Po smierci Macy Amber oferuje Deaconowi, ze będzie zajmowala sie malym Ericem, na co ten sie zgadza. Nie trwa to jednak dlugo. Po tym, jak Rick nie zgadza się na danie bylej juz malzonce kolejnej szansy, Amber zaczyna flirt z Oscarem Marone, bratankiem Massima. Robi to glownie dla pracy, on jednak jest już zaangazowany uczuciowo z Bridget. Wowczas Amber nieomal umiera w pozarze domu. W ostatniej chwili ratuje ją strazak grany przez Lorenzo Lamasa. Amber zakochuje się w nim i wprowadza do jego domu, gdzie ten mieszka wraz z corka Caitlin i adoptowanym synem Jimmym. Kiedy i ten zwiazek sie konczy, Amber usiluje wrocic do Ricka, ten jednak zakochuje sie... w Caitlin! Ta z kolei byla juz wtedy dziewczyna Thomasa, syna Taylor i Ridge'a. Amber wprowadza sie do domku na plazy po Taylor, trafia tam tez Thomas. Wtedy nawiazuje miedzy nimi uczucie. Kiedy dowiaduja sie o tym Forresterowie wyrzucaja ja z domku na plazy, wtedy tez Amber juz bez skrupulow uwodzi Thomasa. Ridge wnosi przeciwko niej sprawe do sadu (Thomas jest nieletni?). Tymczasem Thorne oferuje jej posade u Spectry, dlatego tez wraca ona do domku na plazy. Mimo to nie udaje jej sie wrocic do Thomasa, za co obwinia Ridge'a. By sie na nim zemscic, podczas wycieczki narciarskiej planuje ona udowodnic wszystkim, ze Ridge jest zakochany w Bridget. Jej plan spala na panewce, kiedy to Bridget i Ridge cudem wychodza calo z niebezpiecznej sytuacji, a poznawszy prawde Thomas ostatecznie rozwiewa jej nadzieje co do wspolnej przyszlosci. Wtedy Amber wyprowadza sie do Wloch. Przypadkowo spotyka tam Ridge'a. Myslac, ze ma on tam romans, probuje go zdemaskowac. Odkrywa jednak, ze Ridge ma amnezje i jest z nim niebezpieczna psychopatka, Morgan DeWitt. Amber ja demaskuje i pomaga Ridge'owi wrocic do domu. Nie zostaje jednak w Los Angeles. Tuz przed wyjazdem obiecuje Stephanie, ze bedzie starala sie byc lepszym czlowiekiem.

To tyle odnosnie Amber, ktora odeszla z "Mody..." w 2005 roku i jak na razie nie pojawila sie tam ponownie. Tymczasem Adrienne Frantz od 2006 roku gra Amber w "Zarze mlodosci" ("The Young and the Restless"), blizniaczej siostrze "Mody...", jednak w porownaniu do czasow "Mody..." zbiera bardzo chlodne recenzje. (Za gre w "Modzie na sukces" Frantz otrzymala Daytime Emmy i byla jeszcze 2 razy nominowana do tej nagrody, za drugim razem przegrywajac z Jennifer Finnigan, ktora obecnie ogladamy jako Bridget).