PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28791
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Podajcie jakie sceny i historię najbardziej was rozśmieszyły

1) Jak Dikon posuwał Dżaki i nabijał się z Massima który stał się warzywkiem
2) Jak Eryk z Loren rozbili się samolotem gdzieś na Alasce czy coś w ten deseń
3) Związek Rick + Tejlor
4) Tejlor w Maroku czy gszie to tam było
5) Tejlor rodząca dziecko Bruk
6) Tejlor bujająca się na chmurkach z jakimś bezdomnym podczas śmierci klinicznej
7) Wszelkie akcje z Szilą
8) Akcje z Pam i Doną
9) James + Stefa
10)Chyba najlepsze - jak Ridżu wpadł do kotła i nie żył, ale się później okazało że żyje, bo wpadł za kocioł

Neils

Pamiętam, jak po śmierci Darli załamany Thorne zaczął dużo pić.
Raz poszedł na randkę z jakąś modelką.
Siedli przy stoliku i Thorne w ogóle się nią nie zajmował, tylko cały czas pił, a ona siedziała jak głupia.
Ja bym na jej miejscu powiedziała "Przyszłam tu na randkę, a nie na popijawę".
:D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Vanessa - a więc stało się.... :(
Jutro ostatni odcinek i ostatnie 20 min z Forresterami...
Musimy oglądać koniecznie - może uda się wyłapać jeszcze jeden 'Najśmieszniejszy i najgłupszy motyw' :D
Cholera prawie 20 lat oglądać i nie poznać zakończenia - se wybrałem serial :/
Tak się nie robi TVP!!

mtek9

Na jakim odcinku się skończy?

ocenił(a) serial na 10
Orkadrahi

6047

mtek9

Dzięki :D

mtek9

Nadeszła ta wiekopomna chwila ;)
Łza się w oku kręci, tyle lat, tyle godzin spędzonych przed TV, tyle śmiechu z absurdalnych modowych wątków, tyle kultowych wydarzeń (np. zmartwychwstania Taylor, Ridge wpadł do pieca i przeżył), tyle oszałamiających kreacji Forresterów, tyle wspaniałych pokazów mody, tyle testów na ojcostwo, Domek w górach, Cafe Russ. Ech.......

"Cholera prawie 20 lat oglądać i nie poznać zakończenia - se wybrałem serial :/
Tak się nie robi TVP!!"
Hahahahaha ;) właśnie, dlaczego oni nam to robią?
Nie doczekaliśmy nawet wymiany Ridża.

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Łączę się w bólu ;/ Tyle ciekawych i porywających wątków było jeszcze przed nami, tyle akcji, intryg, zdrad i romansów... Właśnie Steffy zaczęła się dobierać do Billa i nie dowiem się co będzie dalej ;/

Cała nadzieja, że jakaś inna stacja wykupi licencję :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

... tyle niedomkniętych drzwi, tyle porodów w Big Bear :D
Kurde aż mi się trochę smutno zrobiło :( Moja babcia też wściekła - ale ok niech sobie tvp wydaje pieniądze na szukanie żony rolnikowi. Miejmy nadzieję, że jakaś inna stacja puści - podobno za parę odcinków Brook i Thomas mieli spaść do oceanu! Ale byśmy mieli do komentowania ;p

Jeżeli już musieli zakończyć to byłoby dobrze gdyby jako ostatni odcinek wybrali ten z śmiercią Stephanie - miało by to jakiś sens

ocenił(a) serial na 3
mtek9

Moda na sukces R.I.P (*)

basiula9

Niech Moda na sukces spoczywa w pokoju :D
Może jednak zmartwychwstanie i pojawi się na innym kanale.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Musimy ją reanimować jak Donna Beth "Oł gad, oł no, oł gad, oł no"
:D

mtek9

I stało się, obejrzeliśmy dziś ostatni odcinek Mody na TVP1.

Złączmy się wszyscy w tych trudnych chwilach.
Przejdziemy przez to RAZEM. Tak jak Forresterowie mawiają przeważnie w chwilach kryzysów (szczególnie Brooke albo Ridge) - "jesteśmy rodziną, wspólnotą, jednością, musimy trzymać się razem, przejdziemy przez to razem" itd. XDDD

Na nonsensopedii jest lista cytatów z MnS.
Najbardziej rozbawił mnie ten dialog:
(Amber) - Ja nie spotykam się z chłopakami, lecz z mężczyznami !
(Rick) - Ale ja w tym roku będę miał prawo jazdy.
buhahahahaha ;)

mtek9

Jedną ze scen, które mnie najbardziej rozbawiły i nadal bawią był RIDGE SPADAJĄCY Z DACHU - buhahahahaha ;)
Jakie salto zrobił ;)
Najlepsze jest, gdy Ridge zwisa z tego dachu.
Te sceny trwały 2 odcinki - pod koniec pierwszego odcinka Ridge spadł, złapał go Rick i próbował wciągnąć. Na początku drugiego odcinka wciągnął go.
http://www.youtube.com/watch?v=N997wV2pisU

Vanessa100

Matko kochana...Nigdy nie oglądałam MNS, a dzisiaj coś mnie tknęło, żeby zajrzeć na to forum. Kliknęłam temat, poczytałam. I poryczałam się ze śmiechu już przy informacji, że Brooke spadła z Wieży Eiffel'a :)
Nie mogę.

LiLuLa

Brooke spadła z Wieży Eiffla, ale na szczęście spadła na podest metr niżej i przeżyła.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

A wcześniej z dachu spadł Rick :p i stracił czucie w nogach na 15 odc ahahahha
Potem był zdrowy a udawał chorego xd
I jeszcze ta Brook na drugim budynku :DD

mtek9

Po prostu cyrki jakieś :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Vanessa - oglądasz dalej? Minęła prawie dekada :d a moda nadal trwa! Jak czytam ten wątek na FW to umieram ze śmiechu :d To co się tam wydarzyło zasługuje na osobny temat. Nie raz przez te lata przeszła mi myśl "czy Vanessa nadal ogląda?"

mtek9

mtek9, witaj ;)
Miło, że o mnie pamietasz ;)
Wybacz, że dopiero teraz w sierpniu odpisuję, ale rzadko zagladam teraz na fw.

Nadal interesuję się MnS ;)
Choć już jej nie oglądam.
Tu chyba najzabawniejsza scena – zły Ridge ochrzania Ricka, że ten dobiera się do jego córki, Steffy, Aktorstwo Ridge’a powala haha ;))
https://youtu.be/6jEsshy26N4
Nieraz robię memy o tym serialu :D
https://i.imgflip.com/6ongfk.jpg

W tamtym roku rzuc
iłam okiem na kilka odcinków, ale się załamałam. Mimo całej mojej sympatii do tej arcykomicznej opery mydlanej, to oglądało mi się ciężko. To już nie to co kiedyś.
Dawniej też były absurdy, ale z klasą i ogromnym urokiem.
Fajnie się to oglądało i śmiało z tego.

Obecnie są nowi aktorzy, średnio sympatyczni, oraz masa nowych postaci. Niezbyt mi się podoba ta nowa ekipa.
Poza tym czas tam pognał do przesady do przodu. Dawniej też nie trzymali się logiki czasowej, ale teraz to już całkowicie. Oni tam mają po 200 lat chyba xd
I te jałowe rozmowy, bardziej męczące niż kiedyś.
A jak przeczytałam streszczenie w necie dalszych losów bohaterów, to się załamałam jeszcze bardziej ;)

Jednak nadal interesuję się MnS ;)
I mam do niej sentyment oraz podchodzę do niej dalej z szyderczym poczuciem humoru :D
Hah ślub Ricka z kobietą transeksualną ;) jaki cyrk był na ślubie ;)
panna młoda zaczęła przeprowadzać z niechętnie do niej nastawionym ojcem terapię rodzinną, płakać, że jej nie nigdy nie akceptował itp.
Szopka godna Mns ;))

MnS w mojej pamięci forever :D
Pozdrawiam ;)

Tortuga033

Zainspirowana waszymi filmami stworzyłam małą playlistę https://www.youtube.com/playlist?list=PLw0EoNJ2AcSWSIYn3l1LwRy7DN5Aq80oD

użytkownik usunięty
Tortuga033

Brooke spada z Wieży Eiffel'a :v
www.youtube. com/ watch?v=vBR 4nD lohRs

ocenił(a) serial na 2
Tortuga033

Mnie się spodobało jak Stefa dostała ataku i umarła, a potem okazało się, że to sen Thorne'a.

Tortuga033

Stary, ty to oglądasz?

użytkownik usunięty
Jinno

Pamietam ogladalam odcinek jak Ridge przekonywal Brooke,ze Taylor zyje. Brooke nie wierzyla i kazala mu pojsc do lekarza. Na koniec otworzyla drzwi, a tam Taylor. Jak sie wydarla :-D . Zajebiste.

użytkownik usunięty
Tortuga033

Kiedy Brooke tłumaczyła,że przespała się ze swoim zięciem Deaconem,bo myślała,że małżeństwo jej córki się rozpadło, a potem ryczała,że nie umie wytłumaczyć jak to się stało i bardzo tego żałuję. Absurd goni absurd!

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Jako że są nowe odcinki, to czas na nowe najśmieszniejsze motywy
- Brooke i Thomas na bezludnej wyspie naćpani jagodami
- Brooke zataczająca się po polskiej wódce i pijąca ją z gwinta (!)
- Hope vs Steffy bitwa tortem czekoladowym
- Hope spotyka nagiego Wyatta, który bierze prysznic w lesie
- Brooke w ciąży ze szwagrem, kiedy to dziecko mogłoby być prawie jej prawnukiem (Bridget była dorosła, gdy urodziła się Hope. teraz Hope od dawna jest dorosła a Brooke znowu wpadka XD)
- Aly idąca z toporem na Taylor
- Hope i Aly już dawno dorosłe, podczas gdy starszy od nich (!) Eric Sharpe nadal siedzi w gimbazie
- Ridge wypadający z helikoptera podczas ślubu Brooke z Billem
A z takich starszych to:
- ciasto cytrynowe Pam
- epicko podobne do siebie bliźniaczki jednojajowe Phoebe i Steffy
- odnajdujące się z dupy zaginione dorosłe dzieci np Marcus, Liam, Wyatt
- Stefa wywala Brooke do śmietnika + chyba Pam wywala Donnę do jakiegoś kontenera
- Taylor urodziła Thomasa w wieku mniej więcej 30 lat. Kiedy ten był już dawno dorosły, ona zemdlała a on do ratowników, że jest czterdziestolatką
- Starsza Caroline Spencer - jedynaczka z siostrą bliźniaczką Karen i zaginionym bratem Billem
- Amber jest nianią Ricka, a za parę lat jego żoną
- Sally i Stefa oraz zabawa we fryzjera po pijaku
- Sally wpada do jeziora, próbując wepchnąć tam Stephanie
- Deacon i Amber robią sobie couple tattoo - serduszko na dupie <3
- Eric nagi na gzymsie z gołębiami
- Brooke wjeżdżająca na koniu na ślub Taylor i Ridge'a