PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28791
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Jeśli takowe w ogóle nadejdzie :) Wpisujcie jakieś propozycje

Mi się wydaje że Ridge ożeni się z Brooke , Rick z Amber albo z April xD .A Stephanie i Erick ... chyba umrą na koniec bo swoje lata już mają :)
Pozdrawiam

To się nigdy chyba nie skończy...

okaże się,że to (cały ten serial), był jedynie snem Ridża Forestera XD

ocenił(a) serial na 2
Livia_90

Zazwyczaj denerwuje mnie, gdy w filmach okazuje się, że "to był tylko
en", ale w tym przypadku, to genialny pomysł! ;d

ocenił(a) serial na 1

nie oglądam i nie wiem co się tam dzieje. ale nie sądzę by kiedykolwiek się skończył ten serial...
gdy będę mieć 60 lat to będą kręcić odcinek 23959 he he xD

ocenił(a) serial na 3
Nefertete

Stephanie zmieni płeć i ożeni się z Brooke. Ridge odda swe narządy na cele naukowe. Hmm, przydałby się jeszcze jakiś kazirodczy związek, bo to chyba modne w tej Modzie...

ocenił(a) serial na 4

na dom Foresterow zostaje zrzucona bomba atomowa (prezent od jakiejs konkurencyjnej firmy) niszczac przy okazji cale miasto :p ;D

white_chocolate

Brooke mając 80 lat wyjdzie za swojego siedemnastego syna , którego poczęła z April . Moim zdaniem to możliwe

LegallyBrunette

Ja wam powiem kiedy się skończy mega tasiemiec z nastaniem końca świata a więc jeszcze troche poczekamy...

użytkownik usunięty
aronn

Ja myślę że nastanie koniec,kiedy wyjdzie na jaw że syn Ridga i Brooke jest Antychrystem,Stefa skontaktuje się wtedy z ojcem Tadeuszem,prosząc go o radę,on zaź każe jej zgładzić najpierw matkę demona,"czarownicę" Brooke.Po zabicu jej Ridge wpada w szał i wychdzi na jaw ze nie jest on jednak(?) człowiekiem,jakiego udawał,ale krwiożerczym mutantem,
dzieckiem ze związku Aliena i Predatora,wtargnie do domu Forresterów i wszystkich pozabija,a na koniec wtargnie Rambo z amuicją i zabija jego,piękny the end :)

Isild musiałaś zdradzić zakończenie,no kurde i co teraz fani poczną???

ocenił(a) serial na 3
aronn

Powinni ruszyć z kosami na ojca Tadeusza, wyjdzie zakończenie alternatywne :)))

użytkownik usunięty
Majka_10

he he,dokładnie,gdy wydadzą całą Modę na Sukces w wersji "Uncut" :)

aronn

no co ty!przecież koniec świata będzie w 2012!to się nie może tak szybko skończyć!bedą to kręcić anioły,diabełki i żywe trupy.oj tak,te żywe trupy się nadają widząc ludzi w tym serialu :>

Skończy się następującym dialogiem:
-Zx468, jesteś pewien, że to właściwy przycisk?
-Tak Mg654, to właściwy przycisk...

klik
Ziemia widziana z kosmosu

BUM!!
(Przycisk nacisnął praprawnuk Erica - dziecka Amber)

ocenił(a) serial na 1
Bea_przerwa_Alex

kosmici przylecą na ziemie i opanują świat.. xDD

ocenił(a) serial na 1
one_blood

Kurcze, sam miałem taki pomysł (z kosmitami). Ale możliwe też że w Amerykę walnie wielki meteoryt, i edzie wielkie bum, i powodzie i trzęsienia Ziemi i pożary, i wszyscy umrą- nawet Ridge. Wiem, że na Ridge'a to może być za mało, ale coż, nie można tracić nadziej.

_Andrzej_

a jeśli to nie pomoże to zawsze można liczyć na wieeeeeeeeeeeeeeeeeelkie tsunami, które będzie po uderzeniu tegoż meteorytu. A jak i to go nie zabije, to może umrze z zimna albo z braku pożywienia podczas epoki lodowcowej występującej jako następstwo meteorytu i tsunami. Zawsze może się jeszcze okazać że Ridge jest nieśmiertelny i w związku z tym niezniszczalny i nasze wysiłki żeby go wreszcie uśmiercić spełzną na niczym. Osobiście uważam, ze ta ostatnia wersja jest najbardziej prawdopodobna:)

użytkownik usunięty

wyobrażam sobie tak, że w końcu ludzie zmądrzeją, i nikt, dosłownie NIKT nie będzie chciał oglądać tego ...<cenzura>... serialu; no i wtedy serial umrze śmiercią naturalną, a świat i ludzie staną się szczęśliwsi, i nareszcie wolni... :-)))

ocenił(a) serial na 1

żeby ta produkcja się skończyła musiała by spaść na Amerykę bomba atomowa. Innej możliwości nie widze

ocenił(a) serial na 3
fifa114

e tam właśnie dlatego tak dużo osób ogląda MOdę, aby zobaczyć jej zakończenie, a wy jeszcze wzbudzacie większy apetyt.

Sądze, że Brooke zajdzie w ciążę z wszystkimi mężczyznami i kobietami w tym serialu, także ze swoimi dziećmi Bridget, Rickiem i Hope, po czym zajdzie z dziećmi ze swoimi dziećmi itd. Na końcu wpadnie w obłęd i wszystkich pozabija i skoczy z wieży Eiffla i tym razem się zabije...

Od początku serialu gra w nim niezmiennie tylko czwórka aktorów- ci, którzy wcielili się w role życia- Stephanie, Eric, Ridge i Brook. Logicznie myśląc, wszyscy powinni poumierać i koniec. A tu nie- każdy ma przynajmniej jedną śmierć za sobą, a film jak się nie skończył tak się nie kończy. A fabułę scenarzyści tak ciągną, bo nie mają pomysłu jak to zakończyć. Ale zapewniam, jak już nadejdzie ostatni odcinek to jego urywki we wszystkich programach informacyjnych będą pokazywać.

incognito_2

a czy mns sie kiedykolwiek skończy????????

ocenił(a) serial na 5

Świat umiera po wybuchu bomby atomowej, Ridge i Brooke akurat są na statku kosmicznym w trakcie podróży poślubnej. Po pięciu odcinkach wpadają w czarną dziurę.

ocenił(a) serial na 1

Ród Forresterów wyginie, by później Bóg mógł zesłać jajeczko Stefani i plemnik Erica na opustoszały glob. I wszystko zacznie się od początku.

Większość rodziny zginie w katastrofie wahadłowca międzygalaktycznego, podczas podróży (trwającej 200 odcinków)na inną planetę (zagłada Ziemi nastąpiła w 10567 odc.). Ci co przeżyli trafili na planetę zamieszkana przez kosmitów, którzy bardzo cenili sobie smak pieczonych ludzkich paznokci i włosów. Jedynie Ridge'owi udaje sie uniknąć masakry. Popełnia on jednak samobójstwo dowiedziawszy się że na jego nieskazitelnie gładkiej skórze pojawił się pryszcz(!). Jednak między katastrofą a śmiercią naszego bohatera minie jakieś 368 odc. W tym czasie Ridge znajdzie paczkę super ostrych naczosów o smaku wiejskiego jadła i będzie się nią delektował przez 15 odcinków.

Podsumowując. Zakończenie zakończy się zakańczająca widowiskową śmiercią Ridge'a.

ocenił(a) serial na 5

Wszystko się kiedyś kończy, za wyjątkiem Mody na sukces:) Oczywiście żart. A co do zakończenia? Hmmm, pomyślmy. Bridget ożeni się z synem matki ciotki szwagierki brata żony, blablabla, wszyscy się nawzajem powybijają i będzie święty spokój

Blue_Paradise

a Ridge na to:
"What the Hell?!?!" xD xD

ocenił(a) serial na 1
Livia_90

Ja proponuje zmiane tytulu na "Never Ending Story" xD
A w czołówce leciała by ta piosenka co śpiewa blondyn z Kajagoogoo xD (piosenka tez sie tak nazywa xD)

enya616

Masz na myśli Limahla czyli Christopher Hamill.btw bardzo go lubię :)
A zakończenia tego beznadziejnego serialu nie potrafi przewidzieć bo bym musiał obejrzeć kilka odcinków aby bohaterów poznać ale pewnie bym skończyła w zakładzie dla czubków.

ocenił(a) serial na 1
angeling

O właśnie! Limahl xD Dzięki za przypomnienie;D

enya616

Nie ma problemu,to świetny wokalista.Nawet wrócił do Kajagoogoo.

ocenił(a) serial na 1
angeling

Ridge albo Thorne okaże się psychopatycznym mordercą który terroryzuje Los Angeles.Do akcji wkroczą komisarze z "W-11" Sebastian Wątroba i Joaana Czechowska,którzy go zdemaskują podczas jednego z zabójstw w jego rezydencji.Zacznie uciekać a w pościg zanim ruszą Tom i Semir z "Kobra-odział specjalny".Oczywiście po zaciętej walce,zostanie złapany i osadzony w areszcie.Zacznie się jego proces,a jego sprawe poprowadzi "Sędzia Anna Maria Wesołowska" jego obrońcą zostanie Magda Miłowicz(ta z Magdy M. 20 lat później).Niestety Ridge albo Thorne zostanie "Skazany na śmierć".To taki początek ostatniego odcinka.Jeśli jeszcze coś przyjdzie mi do głowy to napiszę.

Ostatni odcinek (9100000).
Chodził na cmentarz i odkopywał Taylor, z którą współżył, aż zrobił jej
pośmiertnie dziecko.

użytkownik usunięty
WielkiSzu

Wyjaśnij mi jedno - jak Ridge mógł wspóżyć z gumową lalką,którą podłożono w trumnie na miejscu żabioustej Taylor,którą zabrał do Maroka ten cały książę? :)
To chyba się nazywa już jakaś inna forma zboczenia

ocenił(a) serial na 1

Spoko. W odcinku 9100000. nikt nie będzie już pamiętał, że na miejsce Taylor była lalka, zresztą do tego czasu Taylor już pewnie zdąży umrzeć z 10 razy. Poprzednikowi chodzi pewnie o rozkopywanie grobu z serri odcinków 7888000 - tam okazało się że w grobie Taylor były zwłoki Thorne'a Brookelanda VII Forrestera, który miał zapędy transseksualne. Podobno wyjechał do Genoa City (miejsce akcji "Żaru młodości", jednak ślad po nim zaginął).

Taylor ostatecznie zniknie (UWAGA WIELKI SPOILER!!) w odcinku 9099991 - kiedy to na jaw wyjdzie skrywana przez lata tajemnica Omara - jest kolekcjonerem żabich udek i innych "cielesnych gadżetów" tych płazów, tak zakocha się w żabich ustach Taylor, że postanowi ją poćwiartiwać, a usta dołączyć do kolekcji.

UWAGA - WIELKIE SPOILERY!! TEGO NIE ZOBACZYCIE W POLSKIEJ TELEWIZJI. ŚWIAT SERIALI (NUMER Z ROKU 4534 - Przechwyciłem w podczas podróży w czasie)

"GWIAZDA ZABIJA GWIAZDĘ! ŻEGNAJ STEPHANIE, WITAJ PIEDESTALE!"

Stephanie nie dotrwa do ostatniego odcinka. W finale sezonu 1002. (odcinek 9099881) zostanie zepchnięta ze schodów przez Amber (która pojawi się tylko epizodycznie) - co ciekawe w postać Ambrosii wcieliła się Scarlett Johanson - aktorka zażadała za rolę 23 mln dolarów i dostała je, tym samym podnosząc jakość "Mody" na amerykańskim rynku soap oper - "Moda" po tym sezonie wskoczyłą od razu na pierwsze miejsce
w rankingu oglądalności, które od 10 lat nieustannie dzierżyła soap opera "Modne majteczki" (jedyna soap opera erotyczno-obyczajowa, nadawana w porach dziennych dziwnym trafem, uważana za kultową wśród męskiej publiczności ????).

"ERYK vs. TRÓJKĄT = AKUMPUNKTURA NAGO-INSTYNKTOWNA"

Eryk Forrester dzielnie przetrwa koniec serialu. W międzyczasie ożeni się jeszcze z Ericą "Rosie" Forrester V, lecz szybko dojdzie do rozwodu, kiedy przypomni sobie, że jest ona jedną z jego córek ze związku z Sheilą Carter. Wtenczas przyjazną dłoń wyciągną Brooke i... Laura Palmer (oficjalnie uznana za martwą)! Obawiąjąc się przestępstwa Eryk przechodzi na islam, by móc posiadać więcej żon. Ze związku trójkąta rodzi się Chłopiec o imieniu "Mumba", co ciekawe nie wiadomo kto jest jego matką, gdyż podczas porodu twarz matki była zakryta chustą - jak nakazuje tradycja w miejscach publicznych - poród odbywał się przed świątynią (Eryk nie miał pojęcia która z kobiet jest w ciąży, gdyż obie strasznie przytyły).

Na razie tyle udało mi się wywiedzieć. Nie pytajcie tylko jak to możliwe że aktorzy dożyli do odcinków z tym numerkiem, gdyż nie udało mi się poznać sekretu długowieczności. Z pewnych źródeł jednak wynika, że po roku 2012 nastapiła era długowieczności, ale to tylko plotka.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 1

OBY NASTĄPIŁ JAK NAJSZYBCIEJ. Wszyscy się godzą na wspólnym posiłku rują się grzybami, nadchodzą myszy i zjadają ich martwe ciała. Jak króla Popiela

skończy sie to tak że wszyscy umrą , póją do piekła za nagminne łamanie wszystkich 10 Przykazań gdzie bedą kręcone odcinki"MOda na umieranie" i wtedy bedzie to piekło nawet dla samego szatana który zwariuje i przejdzie na jasną stronę mocy - bedzie pisał petycje do Boga żeby sie to ku..stwo wkońcu skończyło na co Bóg prześle mu tekst..

" a było ci sie buntować przeciw mnie szatanie?...teraz musisz to oglądać do końca bo gorsza kara nie istnieje we wszechswiecie niż to.... a abonament wykupiłem ci na wieczność ..

Ps. szatanie chcę zebyś wiedział, że dołaczyłem cała rodzinę Forresterów do grona twoich znajomych na Naszej Klasie ..taki mały podły ruch z mojej strony w twoja stronę

z wyrazami udawanego współczucia G.O.D."

użytkownik usunięty
Heerlon00800

He he ...Dobre :)
Ale ludzie macie wyobraznie

ocenił(a) serial na 1

najlepszy happy end bedzie jak wszyscy POUMIERAJĄ!!!!!!!!!!
SALLY PADŁA
MACY TEŻ
:)

ocenił(a) serial na 10
MjBks

mi sie wydaje ze sheila zabije stephanie potem przejdzie operacje plastyczna twarzy i upodowni sie do stephanie potem zbierze wszystkich w domu stephanie sheila podlozy bombe w wszyscy zostana zabici. sheili mopoze morgan

wszyscy umra na chorobe wscieklych krow! oczywiscie nie bierzcie sobie tego tak doslownie... :)

ocenił(a) serial na 3

Cóż... Skończy się to w 2012 roku kiedy nastąpi koniec świata według Majów. xD
Ew. jeśli takowy koniec nie nastąpi, może się okazać że Ridż jest naprawdę kobietą z skłonnościami homoseksualnymi która dzięki sytuacji finansowej bardzo dobrze udawała mężczyznę. Bo Ridzi zawsze podobała się Sheila i postanowiła ją zdobyć. Kiedy w końcu po jakichś 7000 tyś. odcinków ją zdobędzie, ona rok po ślubie odkryje że Ridż naprawdę jest kobietą i w wielkim szale weźmie wiatrówkę, pistolet na wodę swojego synka, i super różowego merca Barbie swojej córeczki i pozabija tymi zabójczymi narzędziami wszystkich zaplątanych w ten serial (bo reżyser jej nie powiedział że będzie współżyć z kobietą...) I tak oto skończy się MNS. Ale proszę poczekać nagle okaże się że Ridż jeszcze żyję bo nie został dokładnie rozwałkowanym kołami różowego merca. Będzie próbował jakoś ratować serial. Ale na szczęście Sheila go zobaczy, dobije ciosem w głowę z pistoletu na wodę. Wtedy okaże się że reżyser także jeszcze żyje i ona biedna będzie musiała go dobić. W końcu wyjdzie n jaw że każdy z ekipy jeszcze żyje a ona biedna będzie ich musiała dobijać. Więęęc...
Widzimy właśnie że te bogate snoby nawet umrzeć bez ceregieli nie potrafią.
Widzimy tu dowód że ten serial może zakończyć TYLKO koniec świata...
Marna perspektywa xD

Ps. ja nie oglądam tego więc nie wiem czy Sheila nie jest przypadkiem jego siostrą albo kimś takim xD
Wzięłam pierwsze lepsze imię

ocenił(a) serial na 1
idril_7

Ja nie chcę was martwić, ale to jest nadal pierwszy sezon serialu XD

jak cała ekipa filmowa pozdycha, oczywiście ;).

rufusg

Wszyscy wsiądą do największego samolotu w Ameryce ,który się rozbije i tak powstanie 10 sezon Zagubionych.

ocenił(a) serial na 1
pawelnr01

wszyscy pójdą do hali i tam ludzie ich pozabijają xDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 1
MjBks

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forresterowie zaczna projektować ubrania dla puszystych (dla Shermana Klumpa). To wywoła wojnę, bo ludzie nie będą mieli w czym chodzić i zrobią atak na Forresterów.

enya616

Ridż spojrzy przez okno a tam grzyb atomowy.