Strasznie drażniące są te głupie kawałki które podobierali, jakoś mi nie pasują przez to sceny robią się kiczowate a może być z tego nawet całkiem ciekawa historia.
zgadzam się muzyka świetna..fajny był motyw podczas patrolu..Bartosz Chajdecki trzyma poziom po Czasie Honoru ;)
Muzyka rzeczywiście do kitu... To znaczy zamysł był dobry, ale powinni wykorzystać kawałki polskich artystów, a nie wrzucić amerykańskich.
Co ty bredzisz ? Tutaj nie chodzi o ''pokolenie'', bo wcale stary nie jestem, ale o koncepcję serialu. Niby ma promować Polską armię, a w tle leci amerykańska muzyka, co symbolizuje tylko, jak bardzo wchodzimy w tyłek USA... A polscy artyści potrafią zrobić równie dobrą muzykę w tym samym klimacie.
Ale dla szarej masy ta może być bardziej chwytliwa,nie wiem, czepiacie się o 2 utwory bo nie sa w waszym typie, polacy.
Co Ci tu mieli puścić ? Feel'a i ich w pustej szklance pomarańcze? Wymień tych artystów bo jestem ciekawy :o
No jeżeli twój horyzont muzyczny jest tak wąski, że z polskich artystów znasz tylko Feela to współczuję kulturalnego uwstecznienia :)
Co do wyboru to ja wziąłbym Illusion, Acid Drinkers czy chociażby Huntera. Z innych to utwór ''Dom'' Eldo.
To już "Demony wojny" z kawałkiem Budki Suflera udowodniły, że możemy robić czy dobierać fajne polskie kawałki muzyczne do filmów ale tak jak mówisz Omomierz- muzyczne horyzonty większości kończą się na Feel'u, niestety części reżyserów jak widać także ;/ Ja od siebie do "Dom-u" Eldoki który jest za bardzo poetyczny jak na film ( :p ) dorzuciłbym "Wstawaj i Walcz" Jongmena i Potara.
Chyba to jest logicznie że wrzucają Amerykańskie motywy muzki bo chyba nie poslkie bo polska muzyka to dno i smuty tylko prawdziwe wiesniaki z Warszawy słuchają takiego dna.Poslka muzyka jest tyle warta co polskie kino
Że kur** co?! Chyba jedyne co słyszałeś z polskiej muzyki to jakieś pseudo uliczne gówno i feel. Polskiego punka, jazzu posłuchaj, w łeb sie walnij jeśli masz pisać takie śmieci.
Dobra dobra kolego słucham muzki od czasu gdy ty jeszcze na chleb mówiłeś peb i wiem o istnieniu elektrycznych gitar budce perfekt itp ale to juz minęło a dla świadomości dżem i te buntownicze zespoły to shit dla takich pseudo buntowników jak ty małolaci.
Wypowiadasz sie o mnie a gówno wiesz, równie dobrze ciebie mogę nazwać 'małolatem', mentalny dzieciaku. Nie mówię o Dżemie i innych takich, mówię o kapelach w stylu Analogs, o Skalpelu, Kulcie czy KNŻ. Pewnie nie wiesz też co to Robotobibok albo Dwootho, może Muariolanza ci coś mówi? Jeśli nie, to zamknij się w tym swoim dorosłym świecie i nie wypowiadaj na tematy o których nie masz bladego pojęcia. Wypowiadasz sie o polskiej muzyce, a jedyne co możesz wymienić to Dżem czy Perfect, żałosne zbuntowany małolacie. Tak nawiasem, popracuj nad polską pisownią, bo na razie to ty przypominasz dziecko.
tak tak zielone żabki gaga bulbulator brudne dzieci sida kolego z tego sie wyrasta i po czasie sobie sam odpowiesz jaki to jest żenujące gówno...i nie rozpisuj się bo taki jak ty juz wiele razy spotkałem i tak sie im nie da przegadać wiec nie bedę sie starał.
Skoro zatrzymałeś się na etapie Perfectu i Elektrycznych Gitar to spoko, ja też czasem lubię stare klimaty i tych twórców szanuje ale po co komentujesz współczesną polską muzykę skoro jak sam podkreślasz się na niej nie znasz, boś taki stary?? Ja mam zupełnie inny gust niż Poździerany Gumolit, ale żeby nazywać żenującym gównem Analogsów czy Kult?? Faktycznie, nadajesz się tylko do amerykańskiej muzyki eksportowej. Bez odbioru.
To jest film o POLAKACH W AFKU a nie USA... Z muzy powinna być COMA (Roguc jest;P), Myslovitz, KSU, coś z rapu po prostu NASZE produkty!
Zgadzam się. Bo niby to jest wypromowane na taki luzacki amerykańsky klymat a jakoś mi nie pasują polskie twarze z tymi amerykanskimi hiciorami w tle. Jest dużo dobrej muzyki nie tylko ze Stanów czy Polski ale z całego świata.