Zasady są bardzo łatwe:
Starajcie się poprawnie odpowiedzieć na zadane pytanie, a później sami piszcie
nowe
Moje pytanie to: Kogo grała wcześniej w serialu nowa Alina (Katarzyna Żak)
patryczek bukowski.
w odcinku walka płci, czego tadzio zarządał w środku nocy od danki?
Henryk Majewski.
Jakie zdanie powtarzał Tadzio jako uczeń słynnego architekta wnętrz u Marszałka?
Oj, sorry, nie zauważyłem, że jest druga strona ;) Na ostatnie pytanie odpowiedzi niestety nie znam :(
Patryczek Bukowski
Jaki drinki przygotował Kurski dla Karola i Tadzia podczas treningów z bycia patologicznym ?
W którymś odcinku poszedł na ,,Milczenie Owiec"
Jak miała na imię pierwsza żona Marszałka ?
Jest, miała na imię Mariola. W którymś odcinku Karol i Tadzio odwiedzają Marszałka, i zauważają dyplom jego żony na ścianie - Mariola Marszałek. Sami zaczynają o niej wtedy rozmawiać.
ee no właśnie nie jest powiedziane, ale widzę że większość z was to żeby udzielić odpowiedzi...to albo szuka w necie, albo ogląda właściwy odcinek miodowych lat....eee żadni znawcy z was....ale dobra pytanie
a właściwie "cytat: z jakiego odcinka pochodzą wypowiedziane słowa...
Tadzik wchodzi do Karola i zajada kisiel...wchodzi Alinka........ Tadzio mówi..
Ala czy mogłabyś nauczyć Dankę robić taki pyszny kisiel!!!!!!!
Alina" Tadzio to nie jest kisiel to jest krochmal
Tadzio: krochmal?? boooże żeby Danka umiała robić taki pyszny kisiel...krochmal
"Decydujący głos"
Nie wiem skąd wzięło Ci się przekonanie, że ludzie szukają odpowiedzi w internecie. Czyżbyś zauważył na jakiejś stronie złą odpowiedź, bo... sam szukałeś jej w sieci?
W którym odcinku zagrał syn Artura Barcisia?
Wolę nie umieć zwracać się bezosobowo niż z czymś takim jak kultura spotykać się tylko w słowniku. Słoma Ci z butów wystaje.
Widzę że po tej Kłótni nikt nie zadał pytania więc ja zadam.
O jakim Awansie marzy Karol?
o awansie na kierownika zajezdni
Za jaką postać z horroru przebrał się Tadeusz?
Za Draculę.
Na jaki kolor Ala pomalowała krzesło, o które Karol ubrudził sobie ręce?
na zielono :P
Jak żle odczytał Karol słowa(gesty) Tadka w odcinku "safari"
Chodzi mi o te rozmowy na migi :)
Tadzik spytał czy może już zjeść kolację korzystając z lodówki Karola, a Karol zrozumiał to jako:
Zbliża się biały żagiel, czarny człowiek się boi,składa pokłon, prosi o koraliki i opiekę:)
W którym odcinku pada imię i nazwisko pierwowzoru Karola Krawczyka z serialu "The Honeymooners"?
W odcinku "Jajeczko Faberge"
A ja powtórzę swoje pytanie:
w którym odcinku (oprócz "Opiekunki do dziecka") zagrał syn Artura Barcisia, Franciszek?
Odcinek Bjorn Bergenstrup.
Moje pytanie jaki tytuł nosi kreskówka której fanem jest Tadzik.
"Kosmiczny Kapitan"
Jakie przezwisko miała znienawidzona przez Tadzia i Karola nauczycielka?
Orły Otwock
Jakie ksywy mieli przestępcy którzy napadli na sklep a potem odwiedzili (napadli) w domu świadka tego napadu, czyli Karola?
Kabanos i Kaszana.
pytanie Jak nazywa się lokal,bar którego Karol i Tadzik są częstymi gośćmi.
Niedźwiadek
Jak nazywało się biuro podróży, z którym Alina i Danka chciały lecieć do Tunezji?
triki trip tour.
Co Danka zrobiła z włosami gdy Karol widział ją jak całowała się z Tadkiem i co zrobił Karol gdy to zobaczył?
Natapirowała je. Karol pomyślał, że Danka zdradza Tadka.
Karol chciał, by jego syn nosił takie samo imię jak jego dziadek. Jakie to miało być imię?
To imię to Karol (w odcinku "Odmienny Stan" Karol mówi, że jego ojciec też nosił takie imię).
W którym odcinku Karol, rozwiązując krzyżówkę, wpisuje słowo NOREK w miejsce, gdzie powinno być hasło KRET?
Nie ożenił się z Danką.
pytanie Jak nazywała się nalewka z miodu własnej roboty którą Kurski przyniósł dla Aliny w ramach podziękowania za nalewkę na kaca jej mamusi.
10 PLN
pytanie Jaki prezent pod choinkę kupił Alinie Karol w odcinku Przed pierwszą gwiazdką.
Karol kupił Alince szkatułkę z zapałek :). Dlaczego Karol w odcinku ' Kto pit-a nie błądzi ' został wezwany do urzędu?
Zapomniał podpisać swoje oświadczenie podatkowe.
Dokąd chciała się dodzwonić pani Obrochtowa poprzez domofon dozorcy?
Żeby podpisał oświadczenie podatkowe. :)
W odcinku nr 70, "Rendez-Vous w ciemno" Karol oskarżony został o zdradę Aliny. Całe zamieszanie skutkowało tym, że zabronił on Tadkowi wymawiania imienia Alina w jego mieszkaniu. Jakie "zastępcze" imię dla Aliny wymyślił Tadek?
W odcinku 89 (Odmienne stany świadomości).
Co powiedział Karol do Marszałka po wręczeniu mu ręcznika?
Przepraszam, że "Alina", ale wszystkie "Karole" są w praniu :)
Kurski śpiewał o życiu. Jakiego użył porównania?
Najpierw "Życie to jest puste pole", a potem "Życie jak wysoka wieża".
O której godzinie Tadeusz zadzwonił na zegarynkę?
dr Zajdel (odcinek "Fatum los przeznaczenie")
Jakim imieniem i nazwiskiem przedstawił się Tadeusz, gdy przebrał się za nigeryjskiego biznesmena?