Miasteczko South Park
powrót do forum 7 sezonu

Comedy Central

użytkownik usunięty

Dzisiaj Comedy Central w nocy wyemitowało 2 odcinki z 7 sezonu, 6 czerwca ma się sezon skończyć.
Jeszcze sezony 2 - 6 zostały do wyemitowania i mamy cały serial z dubbingiem

ocenił(a) serial na 9

Może puszczą za jakiś miesiąc sezon 6, bo wcześniej podobnie było z sezonami 8-10.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Sezony 7 - 10 wyemitowali czekam na resztę. 

ocenił(a) serial na 9

Nie wyemitowali ostatniego odcinka serii, swieta w Kanadzie

użytkownik usunięty
matti99_2

I nie wyemitują, ale ogólnie mamy już większość odcinków z tego sezonu z dubbingiem dokładnie 13 z 15 a to zdecydowana większość.

ocenił(a) serial na 9

Przy powtórkach puścili ostatni z 7 sezonu jak i Awesomo. Od 3 lutego o północy 2 sezon a potem 3. Czy będą kolejne brakujące tzn 4, 5, 6 zobaczymy, ale możliwe

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Imo Awesomo kiedyś na Netflix był i mam kopie więc na tym mi nie zależy, ten ostatni z 7 sezonu jak wyemitowali? Był dubbing? A o 2 sezonie wiedziałem, o 3 nie

ocenił(a) serial na 9

Był dubbing o dziwo. O 3 sezonie wiem z programu TV Naziemna, bo sięga miesiąc. 2 sezon chyba będzie kompletny. Generalnie z drugiego widziałem kiedyś wyrywkowo kilka odcinków, w tym też po angielsku.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Ja tak naprawdę całość widziałem parę razy jednak z faktu że dubbing w końcu robią to chyba sobie znowu odświeżę. A miałbyś może nagrania tego 15 odcinka i mógłbyś mi podesłać? Bo moi znajomi co się nagrywaniem zajmowali coś zawiesili działalność póki co

ocenił(a) serial na 9

Kurczę, nie mam niestety. Jak kiedyś będzie i dopilnuję, to mogę nagrać, tylko nie bardzo wiem jak zgrać nagrania z dekodera.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

A miałbyś może telewizję online? Np. Polsatboxgo. Bo zawsze można tak obejrzeć i nagrać jakimś prostym programem np bandicam czy coś,

ocenił(a) serial na 9

Mam UPC go, to pewnie też dałoby radę nagrać tym bandicamem, bo program kojarzę, że ludzie tym gry np. nagrywają itp.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

No to w takim razie trzymamy się w kontakcie, odezwij się do mnie 4 lutego i daj znać czy dałeś radę coś nagrać a jeśli tak to podam Ci jakieś namiary do mnie (e-mail itp) to mi podeslesz

ocenił(a) serial na 9

Dobra, zobaczę czy dam radę ogarnąć, bo troszkę mam teraz roboty, ale może się uda mi coś nagrać i będę pilnował jak będzie miał być ten ostatni z 7 sezonu

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

A co z S07e08?

ocenił(a) serial na 9

Chyba był z napisami o ile się nie mylę

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Jak można być takim debilem i emitować z napisami kiedy normalnie z dubbingiem puszczali. No cóż, ważne że mam przynajmniej lektor do tych odcinków.

ocenił(a) serial na 9

Do niektórych np. jest właśnie Kopiczyński jako lektor

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Wiem, mam dostęp do nagrań z niego, on tak dziwnie bawi się głosami, aż mi to przypomniało Family Guy bo tam pierwsze sezony też na Comedy Central leciały, i lektor dziwnie to czytał, kiedyś było w internecie ale skasowali i nie da się takich kopii nigdzie znaleźć :-|.

ocenił(a) serial na 9

To nie widziałem, ale wiem, że ze 20 lat temu Family Guy jak i Futurama leciały na TV4. Tak w ogóle mam opcję odtwarzania danych emisji z telewizji w przeciągu tygodnia. Tak jest z niektórymi pozycjami na CC, Paramount i da się odtwarzać u mnie wszystko z Pulsa, Stopklatki, Film Cafe (CBS) i właśnie South Parki wszystkie się da i przewijać reklamy.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Słyszałem o tym że leciało na TV4, ja niestety nie miałem okazji ich wtedy oglądać, oglądałem to dzięki kopiom z Disney+. Ja tą kopie z CC widziałem na free-disc stąd wiem, ale już nie ma. A ogólnie nie wiem czemu Polska najbardziej dba o kreskówki Foxa a SP nie (nawet wciąż można kupić FG, Futurame czy Simpsonów na DVD niektóre sezony a SP chyba tylko film wydali). Słyszałem o tym dekoderze kiedyś u koleżanki jak byłem to widziałem takie coś

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Mam nadzieję że uda ci się nagrać, jesteś moją jedyną nadzieją, nie mam innej bliższej osoby no chyba że ktoś z pirackich stronek coś zrobi

ocenił(a) serial na 9

W sensie ten drugi sezon? Czy jakiś może konkretny odcinek?

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9

Spróbuję, co prawda nie zawsze mogę nagrać na bieżąco, bo mam różne rzeczy, ale może da się to jakoś zaprogramować i nagrać w tle. Może dałoby radę wrzucić na dysk Google albo na maila. Bo rozumiem, że ty nie masz możliwości tego nagrać?

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem czy są inne programy, bo taki np. Bandicam to generalnie jest płatny od 10 minut wzwyż.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Ja nawet tv nie mam jak telewizji internetowej, niestety ale musisz poszukać cracka jakiegoś gdzieś bo innej opcji nie widzę

Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Witam, poprzednie konto omyłkowo zgłosiłem do usunięcia, i zapomniałem żeby cofnąć ta możliwość, więc tak rozmawiajmy jak już coś

ocenił(a) serial na 9
Billy_Butcher

Ok, rozumiem

Gosig_Ratta_Gosig_Mus

W ogóle powiem Ci że znam ludzi którzy nagrywają te odcinki i montują pod 1080p, nawet mam dotychczasowe odcinki tak pobrane także wszystko dobrze. A ty mówiłeś że chciałeś odcinki 200 i 201 i Cartoon Wars. Nadal potrzebujesz? Czy pobrałeś z tego źródła o którym mówiłem? A jeśli nie to daj mi jakiś mail do siebie czy inne źródło kontaktu to Ci mogę podesłać

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Witam, czy dałeś może radę coś zrobić?

ocenił(a) serial na 9

Teraz mam sesję, więc trudno będzie cokolwiek zrobić. Programów nie będę piracił na wariata. Natomiast tak dla twojej informacji, nie było pierwszego odcinka o Terrencie i Phillipie. Ostatnio znalazłem coś, co może ci się przydać, jeżeli zależy ci na polskim dubbingu, to wszystkie albo prawie wszystkie odcinki z nim znajdziesz na Zalukaj za niewielką opłatą, chyba 10 zł za miesiąc. Drugi odcinek drugiego sezonu, "Mama Cartmana jest tanią zdzirą" gdzie zjadali się w szpitalu był o północy z dubbingiem i odtworzyłem go później w nocy i dało się przewijać reklamy, także może spróbowałbyś jakiś abonament na chwilę wykupić albo próbnie.

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Płatne zalukaj? To chyba brzmi na podrobe tej strony.

ocenił(a) serial na 9

zalukaj. io/seriale/miasteczko-south-park

ocenił(a) serial na 9

A widziałeś gdzieś kiedyś Wojny Kreskówkowe albo 200 i 201? Nie mogę nigdzie znaleźć

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

EDIT:. Jednak nie mam. Na ch0m1ku szukaj 

użytkownik usunięty
Gosig_Ratta_Gosig_Mus

Ryszard88190, on ma całość

ocenił(a) serial na 9

O, dzięki za odpowiedź