Dzisiaj Comedy Central w nocy wyemitowało 2 odcinki z 7 sezonu, 6 czerwca ma się sezon skończyć.
Jeszcze sezony 2 - 6 zostały do wyemitowania i mamy cały serial z dubbingiem
Może puszczą za jakiś miesiąc sezon 6, bo wcześniej podobnie było z sezonami 8-10.
I nie wyemitują, ale ogólnie mamy już większość odcinków z tego sezonu z dubbingiem dokładnie 13 z 15 a to zdecydowana większość.
Przy powtórkach puścili ostatni z 7 sezonu jak i Awesomo. Od 3 lutego o północy 2 sezon a potem 3. Czy będą kolejne brakujące tzn 4, 5, 6 zobaczymy, ale możliwe
Imo Awesomo kiedyś na Netflix był i mam kopie więc na tym mi nie zależy, ten ostatni z 7 sezonu jak wyemitowali? Był dubbing? A o 2 sezonie wiedziałem, o 3 nie
Był dubbing o dziwo. O 3 sezonie wiem z programu TV Naziemna, bo sięga miesiąc. 2 sezon chyba będzie kompletny. Generalnie z drugiego widziałem kiedyś wyrywkowo kilka odcinków, w tym też po angielsku.
Ja tak naprawdę całość widziałem parę razy jednak z faktu że dubbing w końcu robią to chyba sobie znowu odświeżę. A miałbyś może nagrania tego 15 odcinka i mógłbyś mi podesłać? Bo moi znajomi co się nagrywaniem zajmowali coś zawiesili działalność póki co
Kurczę, nie mam niestety. Jak kiedyś będzie i dopilnuję, to mogę nagrać, tylko nie bardzo wiem jak zgrać nagrania z dekodera.
A miałbyś może telewizję online? Np. Polsatboxgo. Bo zawsze można tak obejrzeć i nagrać jakimś prostym programem np bandicam czy coś,
Mam UPC go, to pewnie też dałoby radę nagrać tym bandicamem, bo program kojarzę, że ludzie tym gry np. nagrywają itp.
No to w takim razie trzymamy się w kontakcie, odezwij się do mnie 4 lutego i daj znać czy dałeś radę coś nagrać a jeśli tak to podam Ci jakieś namiary do mnie (e-mail itp) to mi podeslesz
Dobra, zobaczę czy dam radę ogarnąć, bo troszkę mam teraz roboty, ale może się uda mi coś nagrać i będę pilnował jak będzie miał być ten ostatni z 7 sezonu
Jak można być takim debilem i emitować z napisami kiedy normalnie z dubbingiem puszczali. No cóż, ważne że mam przynajmniej lektor do tych odcinków.
Wiem, mam dostęp do nagrań z niego, on tak dziwnie bawi się głosami, aż mi to przypomniało Family Guy bo tam pierwsze sezony też na Comedy Central leciały, i lektor dziwnie to czytał, kiedyś było w internecie ale skasowali i nie da się takich kopii nigdzie znaleźć :-|.
To nie widziałem, ale wiem, że ze 20 lat temu Family Guy jak i Futurama leciały na TV4. Tak w ogóle mam opcję odtwarzania danych emisji z telewizji w przeciągu tygodnia. Tak jest z niektórymi pozycjami na CC, Paramount i da się odtwarzać u mnie wszystko z Pulsa, Stopklatki, Film Cafe (CBS) i właśnie South Parki wszystkie się da i przewijać reklamy.
Słyszałem o tym że leciało na TV4, ja niestety nie miałem okazji ich wtedy oglądać, oglądałem to dzięki kopiom z Disney+. Ja tą kopie z CC widziałem na free-disc stąd wiem, ale już nie ma. A ogólnie nie wiem czemu Polska najbardziej dba o kreskówki Foxa a SP nie (nawet wciąż można kupić FG, Futurame czy Simpsonów na DVD niektóre sezony a SP chyba tylko film wydali). Słyszałem o tym dekoderze kiedyś u koleżanki jak byłem to widziałem takie coś
Mam nadzieję że uda ci się nagrać, jesteś moją jedyną nadzieją, nie mam innej bliższej osoby no chyba że ktoś z pirackich stronek coś zrobi
Spróbuję, co prawda nie zawsze mogę nagrać na bieżąco, bo mam różne rzeczy, ale może da się to jakoś zaprogramować i nagrać w tle. Może dałoby radę wrzucić na dysk Google albo na maila. Bo rozumiem, że ty nie masz możliwości tego nagrać?
Nie wiem czy są inne programy, bo taki np. Bandicam to generalnie jest płatny od 10 minut wzwyż.
Ja nawet tv nie mam jak telewizji internetowej, niestety ale musisz poszukać cracka jakiegoś gdzieś bo innej opcji nie widzę
Witam, poprzednie konto omyłkowo zgłosiłem do usunięcia, i zapomniałem żeby cofnąć ta możliwość, więc tak rozmawiajmy jak już coś
W ogóle powiem Ci że znam ludzi którzy nagrywają te odcinki i montują pod 1080p, nawet mam dotychczasowe odcinki tak pobrane także wszystko dobrze. A ty mówiłeś że chciałeś odcinki 200 i 201 i Cartoon Wars. Nadal potrzebujesz? Czy pobrałeś z tego źródła o którym mówiłem? A jeśli nie to daj mi jakiś mail do siebie czy inne źródło kontaktu to Ci mogę podesłać
Teraz mam sesję, więc trudno będzie cokolwiek zrobić. Programów nie będę piracił na wariata. Natomiast tak dla twojej informacji, nie było pierwszego odcinka o Terrencie i Phillipie. Ostatnio znalazłem coś, co może ci się przydać, jeżeli zależy ci na polskim dubbingu, to wszystkie albo prawie wszystkie odcinki z nim znajdziesz na Zalukaj za niewielką opłatą, chyba 10 zł za miesiąc. Drugi odcinek drugiego sezonu, "Mama Cartmana jest tanią zdzirą" gdzie zjadali się w szpitalu był o północy z dubbingiem i odtworzyłem go później w nocy i dało się przewijać reklamy, także może spróbowałbyś jakiś abonament na chwilę wykupić albo próbnie.
A widziałeś gdzieś kiedyś Wojny Kreskówkowe albo 200 i 201? Nie mogę nigdzie znaleźć