PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94331}

Miasteczko South Park

South Park
1997 -
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 80084
7,6 21 krytyków
Miasteczko South Park
powrót do forum serialu Miasteczko South Park

Witam! Nie jestem jakimś maniakalnym fanem tego 'serialu', ale za genialne uważam niektóre parodie jak np. Harce ze Smerfami (Avatar), czy
odcinek o Facebooku.

Możecie mi napisać tytuły w których nawiązuje się do czegoś co jest strasznie popularne lub było?

Ewentualnie ogolnie najlepsze odcinki, bo gdy kiedyś zaczynałem przygode z South Parkiem, kilka odcinkow po prostu bylo slabych.. i jakos odechciało mi się.

ocenił(a) serial na 9
Sined

jak dla mnie jajlepszy odcinek to "Casa Bonita" ale nie pamiętam w której serii to było...

ocenił(a) serial na 10
Sined

Sorry. Sined, miałem napisać tutaj, a niechcący stworzyłem nowy temat. Ale możesz tam zajrzeć -zapraszam!

ocenił(a) serial na 10
Sined

dziwi mnie ten temat bo sp. praktycznie w kazdym odc. nawiazuje do czegos co jest aktualnie populane czy tez jest o tym glosno;p
Pierwsze moje skojarzenie na cos b. popularnego to ,,high school musical'' 12x13

ocenił(a) serial na 10
rubia1b

impreza halloweenowa szatana-boski odc. ;D zbita z popularnego programu mtv,, sweet 16'' Jest tam tez watek z Tedem Bundym sezon 10 odc. 11,az mi sie sama morda cieszy na wspomnienie tego odc. :D

Sined

Odcinek "Make love not Warcraft" nawiązujący do gry World of Warcraft ;)

ocenił(a) serial na 10
Sined

wszystkie odcinki nawiązuja do prawdziwych wydarzen. Mam wrazenie ze osoby którym sie ten serial nie podoba nie zauwazaja tego ze jest to karykatura aktualnych wydarzen i to jest najsmieszniejsze .

ocenił(a) serial na 10
Sined

"Ewentualnie ogolnie najlepsze odcinki" - dla mnie Imaginationland (sezon 11, odcinki 10-12) i Go God Go (sezon 10, odcinki 12-13)

ocenił(a) serial na 8
Fool_For_A_Lifetime

Trylogia "Kyle ssie jajka Cartmana" i ten o bezdomnych. Te dwa są najbardziej optymistyczne. Na podobnym poziomie trzymają się historia o hippisowskim festiwalu i opowieść o hybrydowych samochodach. Całkiem niezła była też przypowieść o "Stowarzyszeniu Zajęczych Serc". Najbardziej niesmaczny jest o Cartmanie i treserze psów, a obok niego ten o urodzinach szatana (nadzy chłopcy trzymani przez biskupów na smyczach) i dyptyk "Family Guy'a" - srający Amerykanie i srający Jezus. Najbardziej pesymistyczny - nawiązuje do "Uwolnić orkę". Najbardziej niestosowny jest dyptykiem "Klubu Superprzygody".

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

Odcinek z Obamą, odcinki z WoW'em i wstawianie tego tam rockmena w kapeluszu kowbojskim, który był na nprawdę 80-cio kilowym gównem. Akurat to gówno to chyba najdurniejszy wymysł twórców, epicko popierdolony pomysł.

ocenił(a) serial na 10
STA1KERpl

Hehe ten odcinek z Bono był akurat zajebisty... Tak ogólnie to lubię taki popierdolony humor co mam na to poradzić ;p