Wendy? Nie mozliwe ;p Slychac bylo ze to meski glos, moim zdaniem to był Clyde ;]
i np.jak byli w klasie to Clyde zasypial moze dlatego ze sie nie wyspal po takiej pracowitej nocy xD
Obejrzalam jeszcze raz i zmienilam zdanie ;D kobieta zmienna jest ;D No wiec Mysterion powiedzial do Kyle ze uwaza ze jest najmadzejszy w klasie i nie do konca mi sie wydaje zeby powiedzial to Clyde,bo jak wiadomo to nikt w szkole nie lubil tej 4przyjaciol. Wiec mozna by typowac Kennego lub Stana. Nazwa C-Cartman,Coon i M-Marsh McCormick, ale jest cos co ostatecznie mnie przekonalo do tego ze był to STAN. Ogladajac pierwszy raz nie zauwazylam ale obejrzyj sobie na 6:15 Cartman mowi ze zaczal robic to pierwszy i wtedy Mysterion mowi swoje slynne nie wiem jak to napisac ale takie : Naa i Cartman na to :yaaha xD
No w sumie to Stan mowi to Na-a, ale nie jestem pewny na 100% ze to był Stan.
A czego Ci jeszcze brakuje? ;D Kto inny uwazalby ze Kyle jest najmadrzejszy w klasie? ;p
Mysterion to Bebe...ta dziewczyna, której podoba się Kyle. To raczej nie facet, co zostało lekko zasugerowane, ale to też nie Wendy.
uzasadnij czemu tak uwazasz, czemu nie facet? Bo Wendy powiedziala skad wiesz ze to nie dziewczyna? ;p To jeszcze niczemu nie dowodzi, moim zdaniem Wendy wtracila taki komentarz przez swoja feministyczna nature ;D
Ja podejrzewam że to był clyde, bo głoś się mi wydawał podobny choć nie pasuje mi to co powiedział do kyle. Całkiem sensowne wytłumaczenie jest z tym że to bebe:D:D
A ja myślałem, że żart polegał na tym, że twarze southparkowe są takie podobne do siebie, że nikt nie poznał. Że takie było założenie, że to będzie 100% nierozpoznawalna twarz:P
I could be wrong. But I'm not.
Też to tak odebrałam, że się nie da rozpoznać bo wszyscy są z twarzy praktycznie tacy sami. ;p A z głosami też nigdy nie wiadomo bo przecież kilka osób dubbinguje wiele postaci.;p
Mam pewną ciekawą teorię - być może Mysterionem był Kenny ? Mało kto zna jego twarz i głos (jak mówi bez kaptura, więc mógł zwalczać zło i miał bezpieczne plecy.
Słychać jego głos np. w odcinku "The Jeffersons" kiedy ma się podszyć pod dziecko Michaela. Ale to oczywiście nadal może być on, Mysterion na pewno zmienił swój prawdziwy głos.
Cartman mówi na końcu odcinka "I knew it was you, remember? I'd even said it before". Podczas odcinka Cartman "na głos" podejrzewał : Craiga, Kyla (który oczywiście odpada, bo spotkał Mysteriona), Stana, Clyda i Kennego. Nie wiem czy powiedzenie do Wendy "You b*tch" się liczy, ale myślę że tak.
Mysterion uważa Kyla za najmądrzejszego dzieciaka w klasie, ale wszyscy wiedzą, że najmądrzejsza jest Wendy. Więc może to ona.
Jak już wspomniano, Clyde spał w klasie co rzuca na niego podejrzenie. Z drugiej strony mógł być to jedynie efekt nudnej przepowy Cartmana o the Coon.
Podobno z ekipy SP tylko Parker i Stone wiedzą kim jest Mysterion. Pozostają nam domysły i czekanie na nastepne odcinki :)))
Cartman podejrzewa Stana, Craiga, Clyda, Kyla, Kennego oraz Wendy ale na końcu Pan/Pani Garisson mówi coś w stylu "Nie do wiary chłopak z mojej klasy jest Mysterionem" ,więc Wendy odpada Kyle również (z wiadomych przyczyn). Tak więc Mysterionem to któryś z pozostałych chłopców:
-Stan
-Kenny
-Clyde
-Crige
Może w nowych odcinkach (w co wątpię) się wyjaśni.
Garisson mówi : "wow, a kid from my class is Mysterion". Kid to określenie zarówno na chłopców jak i dziewczynki, więc teoretycznie Wendy nadal jest w kręgu podejrzanych. Ale mi również wydaje się to mało prawdopodobne by była to ona, po prostu rozważam różne możliwości.
Pozdrawiam ;))
Sprawdzilem i przepraszam za błąd miałem złe tłumaczenie napisów, Wendy raczej odpada ale mogła chcieć zrobić nazłość Cartmanowi.
Azaliż drodzy koledzy i koleżanki. To nie była żadna z osób które wymieniliście. Trey i Stone genialnie wymyślili sobie sposób żeby zarazem pokazać twarz bohatera i zarazem zrobić sobie jaja z widzów. Nie wiem czy zauważyliście ale KAŻDE DZIECKO W SOUTH PARK ELEMENTARY MA TAKĄ SAMĄ TWARZ ! TO O TO CHODZI ŻE NIE POKAZALI TAK NAPRAWDĘ KTO TO JEST ! AAARGH ! ! !
wow, dobrze, że nas oświeciłeś O_O. Bo próbowałam zgadnąć po kształcie nosa i kolorze oczu :P
A tak na serio to przecież tylko nasza mała zabawa w typowanie, nie musisz się bać o nasze zdolności poznawcze i wykrywanie south parkowego sarkazmu czy ich grę z widzami. Kup sobie parę piwek i ciesz się odcinkami :)))
I'm super cereal
Spoilerek ///////////////////////////////////////////////////////////// Mysterion to ///////////////////////////////// Kenny ///////////////////////////////////
W sumie to można było się tego spodziewać. Tutaj macie resztę postaci jakbyscie się pogubili: http://www.cartooncenter.pl/forum/sezon-14/odcinek-%2814x12%29-mysterion-rises/
Kenny. W ostatnim odcinku nawet wytłumaczono, jak to jest, że po każdym zginięciu na końcu odcinku (głównie w pierwszych sezonach) Kenny występował w następnym. Otóż moc specjalna Mysteriona (Kennego) polega na tym, że nie może zginąć. Gdy ktoś go zabije, on na drugi dzień budzi się w swoim łóżku i nikt nie pamięta tego, że Kenny dzień wcześniej zginął.