PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=722834}

Miłość i brudne pieniądze

Kara Para Aşk
2014 - 2015
7,9 376  ocen
7,9 10 1 376
Miłość i brudne pieniądze
powrót do forum serialu Miłość i brudne pieniądze

Naprawdę dobry

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałam pierwszy odcinek z ciekawości, bo opis był zachęcający i nieźle mnie wciągnęło. Cieszę się, że są osoby, które tłumaczą serial na angielski, bo szkoda byłoby urwać oglądanie po kilku odcinkach. Kolejny dobry serial, który chciałoby się obejrzeć po polsku ;)

ocenił(a) serial na 9

Te diamenty należą do wujaszka.
Husey miał je mu oddac,ale powiedzial,ze to będzie zapłata za to ,że wykonuje dla niego te morderstwa.

Mial zabić tylko ojca Elif,ale Sibel była świadkiem,więc tez musiala zginąć.

To wiem z odcinków po polsku :D

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

aa, więc to były diamenty wujaszka, ale nie wiadomo co się z nimi stało, skoro dostał je Husey, to gdzieś musiał je schować. Może jego rodzina je znajdzie, mieli by z czego żyć. =DD

ocenił(a) serial na 9

Najpierw schował je w gołębniku,potem w siodełku dla dziecka u 2 żony.

Teraz nie wiem co się stało.

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

w odcinku 53 jest już po wszystkim, kto mial być złapany i osądzony - został, ale oczywiście Elif ma znowu fochy jakieś. Każe zmienić Omerowi pracę na inną, a przecież wiedziała, że jeżeli chce wyjść za policjanta, to musi zaakceptować, to jaki zawód wykonuje. I widać jak się oddalają od siebie, a tutaj już za rogiem finał. powinni nakręcić jeszcze jeden odcinek, żeby pokazać jakie Elif będzie miała fochy przez całe małżeństwo z Omerem.

ocenił(a) serial na 9

Rozumiem :D

Zmykam spać.
Dobranoc :D

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

dzień dobry =D. Finałowy odcinek mnie zaskoczył. Elfi zostawiła go, bo ten nie chciał odejść z Policji, Omer dostał awans, rozwiązał zagadkę, kto zabił jego ojca, jak on był dzieckiem. Następnie pokazują akcję po 3 miesiącach od ich rozstania (swoją drogą szybko odpuścili sobie, tacy zakochani, a tutaj 3 miesiące bez odzywania się do siebie), Omer znalazł Elfi, ta nie chce wrócić do niego, on o nią walczy, jest szybki ślub i the end. =DD

ocenił(a) serial na 9

Dziękuję za info :-D

Musieli jakoś to zakończyć.
Ja będę cierpliwie czekać na napisy :)))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

życzę dużo cierpliwości, może po jakimś czasie obejrzę jeszcze raz, też z napisami ;))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

a ta Pinar , to kim jest ? kuzynka jakaś? kto to jest dla rodziny Elif?

ocenił(a) serial na 9

Pinar to kochanka wujka Elif :D

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

ale tak szczerze, kim ona jest, dlaczego jada z nimi kolacje, przebywa w ich domu? jest jego kochanką? nie żartujesz?

ocenił(a) serial na 9

Pinar i wujaszek są razem.

To jego kobieta,która ma romans z Tanerem ( meżem siostry Elif - Asli )

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

wujaszek musi bardzo kochać Pinar, skoro groził jej, że utnie jej język, aa i jeszcze przypalał ją woskiem ze świecy :D

ocenił(a) serial na 9

No niestety wujaszek to niezły psychol.

Widzę,że ogladasz z napisami ha ha

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

a co wujaszek daje rybkom do picia? :D jakiś czerwony płyn wlewa do wody i robi się zielona, co to? ma tam piranie, czy co w tym akwarium?? =D

ocenił(a) serial na 9

Chyba sprawdza ph wody czy jest kwaśna czy zasadowa ha ha

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

hehe :D Elif zakochała się w 8 odcinku, bo jak powiedziała jej przyjaciółka - Kiedy Elif jest zakochana, to bierze rower jedzie przed siebie i rysuje kwiaty =D

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

a co najbardziej mnie bawi to fakt, że każdy w tym filmie chce znaleźć diamenty przed Elif i uciec z nimi - jej przyjaciółka ze swoim fagasem i młoda kochanka wujaszka :D

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

Omer jeszcze w 6 odcinku, mówi, jak bardzo kocha swoją narzeczoną, zobaczymy, jak szybko o niej zapomni ;))

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

tak, rzeczywiście, należy pogratulować tym, którzy wkładają tyle swojego wolnego czasu na tłumaczenie seriali tureckich. Dzięki takim osobom mam możliwość zobaczyć świetne seriale, których pewnie nie puszczą u nas w Polsce. a tak, to chociaż po angielsku albo po polsku można pooglądać ;))

użytkownik usunięty

jestem przy odcinku 13. naszła mnie pewna myśl. dlaczego ludzie, jeżeli chodzi o miłość sobie utrudniają? Elif wyznała jemu miłość jako pierwsza, pokazała co czuję, otworzyła się przed nim. Co w zamian dostała? kopa w samo serce. skoro Elif nie robiła nigdy problemu z tego, że Omer jest biedniejszy od niej. To tylko siedziało w jego głowie, to myślenie, że jest gorszy od niej. A co robi zraniona kobieta, kiedy się ją olewa? wykorzystuje innego faceta, by wzbudzić zazdrość w Omerze. Takie gierki .

ocenił(a) serial na 10

hej dziewczyny! nie chce czytac waszych komentarzy bo dowiem sie co bedzie, a jestem na 8 odc dopiero:) zawladnal mna ten serial, nie spodziewalam sie. jak na razie dla mnie najlepszy motyw to milosc miedzy Miten a Nilufer. chociaz nie podobalo mi sie to, jak mowil i klamal o jej siostrze, a d9brze znal prawde, ze wszystko robila zeby ja ocalic. taki syndrom sztokholmski. ogladam dalej! :)

ocenił(a) serial na 9
anulka1357

Siemka.
I jak serial?
Ja już zobaczyłam cały :))
Pozdrawiam :))