Obejrzałam pierwszy odcinek z ciekawości, bo opis był zachęcający i nieźle mnie wciągnęło. Cieszę się, że są osoby, które tłumaczą serial na angielski, bo szkoda byłoby urwać oglądanie po kilku odcinkach. Kolejny dobry serial, który chciałoby się obejrzeć po polsku ;)
za nim będzie po polsku, to już zdążę zobaczyć po turecku, już widziałam kilka ciekawych scen ;))
Nie za dużo ha ha
Widziałam tylko niespodziewane zwroty akcji,ale jak do nich doszło to nie wiem ha ha
mnie tylko wkurza ta ich turecka miłość specyficzna. nie mogą być szczęśliwi, tylko sobie sami utrudniają. Kotek goni myszkę, myszka goni kota =//
tak jest :D nie raz nawet nie wiadomo o co chodzi. długo sobie poczekasz na odcinki z polskimi napisami, a tych odcinków jest ponad 40, dobrze widziałam?
Dokładnie 54 odcinki :D
No niestety angielskiego nie znam tak perfekt,zeby ogladać.
Poczekam cierpliwie.
Mam jeszcze pare innych seriali,ktore ogladam,więc nie ma tak źle :)))
jeżeli wiesz, gdzie można obejrzec odcinki z napisami po angielsku, to daj znać. bo ja widziałam tylko wybiórcze odcinki z napisami, wszystkich nie znalazłam. wiec byłabym wdzięczna za podpowiedź.
tak, widziałam, ale dla mnie to zbyt skomplikowane, tam są tylko napisy, nic mi to nie daję. ;))
chciałam ci zadać pytanie, ale nie chciałabym ci zdradzać treści odcinków, chodzi o tego brata policjanta, nie wiem jak się on nazywa.nie wiem jak daleko już zajechałaś z odcinkami, bez polskich napisów.
jak to możliwe, ze brat tego policjanta prowadził podwójne życie/miał kobietę i dziecko, jakieś mieszkanie, a żona się nie domyślała?
No właśnie nie wiem ,jak udało mu sie to ukrywać przed żoną.
Wujaszek Tayren ( czy jak mu tam) o tym wiedział i szantazował go tym
A Ty już tak duzo widziałaś?
Oglądasz z polskimi napisami?
Oglądałam urywkami.
Tylko scenki,bo niestety tureckiego nie znam ni w ząb ha ha
ja również oglądam tylko wybrane sceny, a powiedz mi jeszcze kim jest ta kobieta, która wprowadziła się do domu głównej bohaterki? taka starsza Pani z zębami jak koń :D?
Widziałam ja,ale nie wiem kto to jest ha ha
Ale Ci pomagam ha ha
Na razie wiem tylko tyle z ogladania z polskimi napisami :))))
ja jestem przy 31 odcinku, oni są już chyba po ślubie, choć mieszkają osobno w hotelu ;D dziwne. a ta nowa policjantka, która do nich dołączyła, to jakaś była głównego bohatera? pracowali razem w policji, w innym mieście?
Oni się jeszcze nie pobrali,bo coś im staneło na drodze.
Pobiorą się dopiero w 54 odcinku :D
Z tego brata to niezły gagatek jest.
A ten wujek to juz sadysta jakich mało.
Z tego co wiem jego narzeczoną była dziewczyna ,która zgineła w 1 odcinku.
Teraz jest Elif.
Może kiedyś byli ze soba.ale narazie nie było to powiedziane.
a, nie wiedziałam, że już wszystkie oglądałaś, ile dziennie oglądałaś, jeden, dwa odcinki ?
Jeśli serial jest dobry,to taka ilość mi nie przeszkadza.
Grzech Fatmagul ma 80 odcinków :D
w końcu się doczekałam, odcinek 39 - Omer dowiedział sie, kto zabił jego narzeczoną.ciekawe, jak to powie swojej przyszłej żonie, że jego brat zabił jej ojca.
Tak w 39 Omer się dowie.
Będę mieli poważną rozmowę.
Wydaje mi się , że Elif mu wybaczy , ale Omer nie będzie umiał się z tym pogodzić.
Na chwilę znowu się rozstana.
Widziałam na YT odcinki z angielskimi napisami , ale tylko parę.
Poszukaj pt."Black money love "
Tak brzmi angielski tytuł :-D
Miłego dnia :))))
a co powiesz na to, że ta nowa policjantka i Omer mają dzieciaka :D ona jak zaczeła prace w Policji, to przyjechała z synem, i on sie okazał jego synem, czyli kiedyś byli parą. Pewnie nawet małżeństwem. ale czy to na pewno jego syn, czy ktoś nie maczał palców w badaniach DNA, to się pewnie okaże.
serial jest rewelacyjny, jak skończę oglądać ten, mam nadzieje, że znajdę inne, również dobre zastępstwo :D
Serial jest genialny.
Ja z Enginem ogladam jeszcze Grzech Fatmagul na tvp.
Jest parę innych seriali , które są podobne : Ulice Stambułu,
Kara sevda /Wieczna miłóść, EZEL, KARADAYI.
Są tłumaczone na polski.
Ja ich w calosci nie ogladalam.
Parę tylko scenek :))))
oo, dzięki, na pewno poszukam ich i jak mnie wciągną to będę oglądała następne. Mi osobiście Grzech Fatmagul nie podszedł. Chyba przez ta aktorkę, która gra główną rolę.
A TzT ogladasz , bo widzę,że masz Yigita w awatarze?
A jakieś komediowe np: Kiralik,Cilek ogladasz?
tak, oglądam Tylko z Tobą, a komediowe raczej nie , nie przepadam, wolałabym taki sensacyjny/kryminał jak ten teraz ;)
a powiedz mi, ta policjantka Ipek umarła w 52 odcinku? dlaczego kolega Omera tak rozpacza po jej śmierci? czy oni cos ten tego? dlaczego, jak ona umierała, złapała jego dłoń i położyła sobie na brzuchu? coś mi umknęło?
tak, znalazłam, chociaż nie każdy odcinek jest tłumaczony na angielski. dlatego mam luki w wiadomościach ;) tak, ta starsza pani to ciocia, nie wiem skąd się wzięła, mieszka sobie w ich willi, i się rządzi ;))
Widzialam,że coś tam kombinuje.
Pożyjemy ,zobaczymy.
Jak będę wiedzieć coś więcej ,to Ci napiszę :D
chciałabym jeszcze dowiedzieć się dokładnie, co łączyło Omera z tą policjantką w przeszłości. Czy tylko się spotykali, czy byli narzeczeństwem, byłą żona, kim była dokładnie dla niego ;))
Ja widziałam jak mial je brat Omera.
potem gdzieś mi umkneły i nie wiem co sie z nimi stało :D