PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=174110}

Martin tajemniczy

Martin Mystery
2003 -
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1875
Martin tajemniczy
powrót do forum serialu Martin tajemniczy

:)

ocenił(a) serial na 8

W 2003 miałam 7 lat.... pamiętam jak to oglądałam. To było wtedy na Minimaxie czy juz na Zig Zapie?

ocenił(a) serial na 8
littlejudas

Zigzapie. Ale ten serial nie był kierowany właśnie do nas, czyli dzieci którymi byliśmy :) To również, oczywiście, ale w serialu bardzo łatwo mógł odnaleźć się także dorosły.

ocenił(a) serial na 8
999bati999

To było jeszcze na Minimaxie.Zigzap był dopiero gdzieś w 2006roku albo 5 ale nie 3,bez przesady :p
Sam to oglądałem jak byłem w podstawówce też gdzieś w wieku 7 lat.

ViAiPi

na Zigzapie też na pewno puszczali. bardzo dobrze wspominam ten serial. jeden z moich ulubionych z dzieciństwa :D

ocenił(a) serial na 8
panna_lovegood

Też puszczali,ale zakończyli na 2 serii która była nie wypałem.Z 2 lata temu albo rok puścili to z parę razy na tym całym teletoon,ale zrezygnowali na rzecz jakiegoś tam chłamu,gormity czy jak im tam.Czasy mystera,cl,czy choćby wybrańca smoka już nie powrócą bo teraz teletoon ma inną politykę,z tego się już robi podobny program jak minimini,a zgizap szedł bardziej pod młodzież i to w tym lubiłem.

ocenił(a) serial na 10
littlejudas

Pozdrawiam mój rocznik ;) To jeszcze był MiniMax, potem jak nastała era ZigZapa to dalej puszczali Martina. Ogólnie najlepsze w kwestii kreskówek były czasy kiedy właśnie zaczynał ZigZap. Puszczali Martina, 6 w pracy, Kod Lyoko... Wszystkiego nie wymienię, ale szkoda, że kreskówki upadły aż tak nisko, jak widzę co ogląda mój młodszy kuzyn to szczerze mu współczuję. Chociaż ostatnio gdzieś podłapał Aparatkę z czasów starego ZigZapa to może te nowe kanały czasem dają coś sensownego :D