Ta seria jest równie dobra jak poprzednie powiedzmy sobie szczerze gdy Slayersi lecieli po raz ostatni pobeczałam się a bardzo rzadko becze no i od tamtego dnia już więcej ich nie zobaczyła, ale Slayersów nie da sie zapomnieć
Tez sie poryczalam ;( ale Slayersow mozesz sciagnac z neta. Co prawda troche to dlugo trwa ale masz odcinki na wlasnosc. Np. w programie eMule, na osloskop.net znajdziesz dokladne nazwy poszczegolnych odcinkow, z tamtad zawsze dziala.
Momęt. Da się ściągnąć. Prosze podaj pełną nazwe strony z której da się to ściąnąć. Proszę. Uwielbiam magicznych wojowników. Mam z nimi móntwo tapet i piosenek z seri oraz głosów autorów. Ale odcinków znaleść nie mogę. Proszę !!!!!!!!!
Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie z kąd można je sciągnąć niech napisze.
ściągnąć można z Emule ale strasznie długo lub torrentem http://boxtorrents.com tam jest wiele anime poszukasz to znajdziesz
Tak już mam że jak się coś kończy to niedosyt czuję... Szkoda że nie kontynuowali serii dalej...
Żeby jeszcze chociaż raz puścili w TV... Choćby jeden odcinek tygodniowo! Ściąganie z neta trwa straaasznie długo... Dużo można też znaleźć na www.youtube.com, ale nie natknęłam się jeszcze na polską wersję. Chwała Bogu, większość jest po angielsku ;) Pozdr dla wszystkich fanów slayersów =*
Mam nadzieję, że oglądasz z angielskimi napisami;P Dubbing angielski mnie powalił na kolana. David Moo... Tylko nie to...;)
Pozdrawiam!
Lubię Slayers, ale nie przepadam za Slayers Try. Trochę nudnawe było. Miałam wrażenie, że twórcom zabrakło pomysłów.
A gdzie tam! Wcale nudno nie było ;) Szczególnie kiedy Valgaav się pojawiał xD Ale Lina rządzi >:]