PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36566}
5,7 390  ocen
5,7 10 1 390
Małe jest piękne, czyli Pucuś
powrót do forum serialu Małe jest piękne, czyli Pucuś

3 odcinki?

ocenił(a) serial na 8

Wszędzie jest napisane że nadawanie zakończono po trzech odcinkach ale kurde... jak przez mgłę ale byłbym przekonany że odcinków było trochę więcej bo pamiętam że jednak lubiłem to oglądać a po trzech odcinkach chyba by mi tak nie zapadł w pamięć...

btw... nawet pamiętam ten urywek z piosenki serialu "chociaż w krąg megasamy, my wygramy, przetrwamy, w naszym polskim, maleńkim sklepiku" : )

Wiele szukałem ale nie znalazłem miejsca gdzie było by można je objerzeć albo chocby zobaczyć intro serialu : / szkoda, rewelacyjny był.

KinoManiack

tez mi sie tak wydaje, bo zapadl mi w pamieci. Ogladalam go jako dziecko

użytkownik usunięty
KinoManiack

Też wydaje mi się, ze było więcej odcinków! W pierwszym Kasia Bujakiewicz kradła batony - to pamiętam na 100%! :D

użytkownik usunięty
KinoManiack

Odcinki było tylko trzy, ponieważ był to serial na próbę i widocznie miał za słabą oglądalność, by go kontynuować. Pamiętam, że konkurował wtedy chyba z Kiepskimi i jeszcze jakimś drugim serialem.

ocenił(a) serial na 7

Chyba rzeczywiście były tylko 3 odcinki, a szkoda! Konkurował wówczas z "Dużą przerwą" na Polsacie i niestety nie kontynuowano produkcji.

KinoManiack

Zawsze myślałem,że było więcej.Ale serial nie był taki najgorszy.Parę scen czy aktorów utkwiło mi w pamięci,np.Morański który był piłkarzem,ale nie pojechał na mundial przez kontuzję czy Tymiec.Pamiętam doskonale scenę jak postawił wszystkie pieniądze na walkę Gołoty i tłumaczenie "skąd mogłem przypuszczac,że on przegra nim włączę telewizor" ;) szkoda,że Polsat 2 nie przypomina tego serialu.

adrian90_2

A NIE WIEDZIE GDZIE W NECIE MOŻNA ZOBACZYC TEN FILM ????

ocenił(a) serial na 3
KinoManiack

Na 100% było więcej niż 3 odcinki. Wiem bo pamiętam!

mariokrk

To źle pamiętasz, albo jesteś bardzo młody i widziałeś ten serial jako dziecko. Ja doskonale pamiętam, że były 3 odcinki, co mnie wtedy bardzo zmartwiło, ponieważ serial mnie zaciekawił.

ocenił(a) serial na 3
S0LTYS

Bzdury gadasz! Później dokręcono napewno kilka odcinków. Zresztą na forum już parę osób o tym pisało

mariokrk

Poproszę o dowód. Chętnie bym zobaczył te odcinki.

ocenił(a) serial na 3
S0LTYS

Na yt są odcinki

ocenił(a) serial na 1
KinoManiack

Polsat kiedyś zrobił tak, że puścił trzy sitcomy po trzy odcinki i potem te seriale odniosły sukces (były to graczykowie, rodzina zastępcza i swiat według kiepskich).
kilka lat później zrobili to samo (czyli też piloty 3 seriali po trzy odcinki) i tam był Pucuś, Duża przerwa i chyba jeszcze coś. I z tego tylko duża przerwa miała ciąg dalszy
W 2001 zaś zrobili Myszkę Wawelską, pokój na czarno i chyba jeszcze coś, ale tam nic nie dostało więcej odcinków.

Pucuś na bank ma tylko 3 odcinki, bo pamietam jak leciał w telewizji i na pewno więcej nie było.