PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51981
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

W poniedzialkowym odcinku nasza piękna Martusia caluje się, ściska, obejmuje, no slowem dzika gra wstępna w drzwiach do mieszkania. Następna scena: ubrani oboje siedzą na lóżku z glupimi minami i nie wiadomo czy coś bylo czy Martusia znowu się rozmyślila.

ocenił(a) serial na 3
Contessa

moze nie mieli gumek ,hehehe

ocenił(a) serial na 4
Contessa

Zapomniała chrząknąć dwa razy i nastrój prysł.

andre_

hehe uwielbiam twoje posty

ocenił(a) serial na 4
milenasy

I wzajemnie ;)

Contessa

Martusia chyba się rozmyśliła :) szczerze to kiedyś bardzo lubiłam tą aktorkę, była taka "świeża" i naturalna, natomiast teraz z odcinka na odcinek jest z nią coraz gorzej.. fatalne stroje i fryzury (kiedyś ślicznie wyglądała w trochę z ucho, lekko pofalowanych włosach) mimika masakryczna, chrząkanie, "zaciśnięty uśmiech", jednym słowem dno..naprawde nie wiem co się z nią dzieje bo to jeszcze młoda osoba i chyba niemożliwe żeby aż tak się postarzała..

ocenił(a) serial na 4
paczi88

Może chora ?

andre_

moze ADHD?

paczi88

juz była kiedys mowa,ze faceci leca tak na Martusie,bo albo świetnie gotuje,albo jest zaje.. w łóżku.to,że nie umie gotowac wydało sei,wiec musi byc w łóżku wulkanem...

ocenił(a) serial na 4
nosferatu

I jak porządny wulkan - wybucha niezbyt często ;)

użytkownik usunięty
andre_

Ciekawe co dolega Ani, która o mało co nie straciła przytomności.
Może jest w ciąży?

ocenił(a) serial na 4

Swoją drogą co to znaczy "o mało co nie straciła przytomności" ? Powiedziała "tracę przytomność", a po chwili "jednak nie, ale mało brakowało, kurcze" :D

Wiem że się powtarzam, ale te dialogi to piszą goście mający problem z jasnym formułowaniem myśli i komunikacją. Oni by nawet z kupnem chleba w sklepie mieli kłopot, bo zanim wyjaśnią o co chodzi to sklep im zamkną.

użytkownik usunięty
andre_

Ciekawe kto jest ojcem dziecka Ani. Może Henio. Pedofil jeden ;)

ocenił(a) serial na 4

Dlatego taki był rozstrzęsiony, Ania mu zagroziła że powie wszystko Andrzejowi, więc podał jej truciznę, ale nie do końca zadziałała bo tylko "prawie straciła przytomność". ;)

użytkownik usunięty
andre_

Henio paczką chipsów przekona Anię, żeby powiedziała mamie, że to kolega z przedszkola jej to zrobił :D

wasze żarty są obrzydliwe

ocenił(a) serial na 4
Fisher00

no :)

andre_

przecież tu może wejść jakieś dziecko i to przeczytać! czy naprawdę chcecie zgorszyć młodzież polską? chcecie przekazać takie wartości przyszłym pokoleniom?

ocenił(a) serial na 4
Fisher00

Sugerujesz że powinniśmy wprowadzać w błąd "młodzież polską" udając lepszych niż jesteśmy ?

Ja tam się na polityka PiSu nie nadaję :D

andre_

a potem się ludzie dziwią skąd się biorą gwałciciele i mordercy. przemyśl swoje zachowanie

ocenił(a) serial na 4
Fisher00

Na pewno biorą się z czytanie komentarzy na filmwebie.

A skąd brali się dwadzieścia i więcej lat temu ? Podpowiem ci że kiedyś nie było netu :D

andre_

rób jak chcesz. ja przynajmniej mam czyste sumienie, bo chociaż próbowałem cię sprowadzić na dobrą drogę

ocenił(a) serial na 4
Fisher00

A co lekarze na to ?

ocenił(a) serial na 4

Właśnie te chipsy były zatrute :D

Odcinek kończy się sceną grozy, widz chce więcej! a tu w kolejnym odcinku nawet nie wspomnieli o poprzedniej scenie masakra XD

ocenił(a) serial na 4
paczi88

Ostatnio jakiś odcinek skończył się rozchylonym szlafroczkiem, nagim ramieniem, perfumami na dekolcie itp. a mąż tymczasem poszedł samochód sprzedawać. I też nie pokazali co dalej :D To dopiero horror.

użytkownik usunięty
andre_

każą widzom użyć wyobraźni :D

To hipokryzja. Każą widzom użyć wyobraźni, a sami jej nie używają podczas tworzenia tego dzieła.

ocenił(a) serial na 4
wilkszary

Otóż to :)

wilkszary

Wg mnie twórców aż nadto ponosi wyobraźnia :P bo to co pokazują w serialu "obyczajowym" nijak się ma do rzeczywistości :) -> wystarczy spojrzeć na wątek o absurdach :P