PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51976
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Rozwiązanie wątku Kaśki

użytkownik usunięty

Jak Kasia (Agnieszka Sienkiewicz) odejdzie z "M jak miłość"? Co się stanie z ciężarną Kasią w "M jak miłość" po tym jak Agnieszka Sienkiewicz pożegnała się z serialem? Czy Kasia z "M jak miłość" umrze? Agnieszka Sienkiewicz ma już za sobą ostatni dzień na planie "M jak miłość" i uchyla rąbka tajemnicy jakie będą losy Kasi Mularczyk i Marcina Chodakowskiego (Mikołaj Roznerski). Wszyscy widzowie, którzy czekają na ślub Kasi i Marcina raczej się nie doczekają, bo do akcji wkroczy przebiegła Janka Buford (Joanna Osyda)!

http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-janka-zniszczy-slub-kasi-i-marcin a-jak-kasia-odejdzie-z-m-jak-milosc_511753.html

Mój Boże. Chyba scenarzyści chcą, żeby Marcinek wpadł w łapy Janki. Cóż, tak samo beznadziejni są. Widzę, że Janka kieruje się zasadą "po trupach do celu" (Eryka, Kasia) XD.

ocenił(a) serial na 2

Szkoda Marcina dla Janki ona okropnie beznadziejna jest

Z tego wynika, że Kaśka umrze już za 12 odcinków czyli za jakieś 6-7 tygodni (zależy, jaka się trafi "obsuwa" w emisji).
Łał.
Szybka ta ciąża, tylko trochę dłuższa niż u świni ;)
W końcu muszą zrobić miejsce dla kolejnej brzemiennej - Natalki, przecież dwie panny w ciąży równocześnie to za dużo jak na jeden serial :D

A syn Marcina i Kasi będzie nosił imię Eryk.
Czy to na cześć kochanki, dla której Marcin na chwilę rzucił Kaśkę?
Czy może Eryka umrze, że takie imię nadadzą dziecku w ramach pośmiertnego hołdu?
Może mały będzie inkarnacją siostry Janki?

LiLuLa

Ajm sory, nie dwie, a trzy panny w ciąży (jeszcze Monika). To już naprawdę przesada, tego starsza i pobożniejsza część widowni może nie znieść.

użytkownik usunięty
LiLuLa

To imię podobno ma być po śwince, ale to wytłumaczenie jest co najmniej dziwne. Może z tą ciążą zrobią tak jak ze śmiercią Hanki? Jeden odcinek to pół roku wprzód?

użytkownik usunięty

A nie, to było inne zwierzę (nie będę pisać, jakie, bo przez poprawność polityczną filmweb mi nie pozwala tego opublikować XD)

cho mik ? :)

użytkownik usunięty
LiLuLa

Tak ;p

Jeśli to prawda, to scenarzyści przyjmują chyba jakiś trefny towar. Dziecię otrzymuje imię po gryzoniu. Świat jest pełen zła :(

użytkownik usunięty
LiLuLa

Ja myślę, że to po to, żeby jakieś emocje wzbudzić. Ewentualnie nie mieli pomysłu i dali imię kochanicy, kryjąc się jakimś gryzoniem :D

ocenił(a) serial na 7

Tak czułam - że jedno z dzieci chomików Alfreda i Alfredy dostanie Wojtuś. Swoją drogą prześmieszna akcja z tymi zwierzakami!

AAAA....padłam. Imię po śwince! Chyba nie wyrobię. Uśmiałam się jak koń. To znaczy jak świnia.

Oczywiście, że będzie przesunięcie w czasie. Najlepsze, że gadka o ciąży jest od października, ale dopiero teraz zaczęło być cokolwiek widać, natomiast za 12 odcinków rozwiązanie ;) Szczerze mówiąc, myślałam że pociągną to do czerwca i Kasia umrze spektakularnie w ostatnim odcinku przed wakacjami (twórcy tasiemców lubię takie sensacje na koniec sezonu). Ale dobrze, że to aż tak długo nie będzie trwać, bo wątek jest męczący i smętny.

użytkownik usunięty
LiLuLa

Myślę, że na koniec sezonu to może i Baśka/Lucek/Kisielowa/Kolęda umrzeć. Scenarzyści nie mają żadnego poczucia czasu. Z tego co mi się zdaje ciąża Kingi też miała jakieś przeskoki czasowe (ale pewności nie mam).

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Ona nie donosi tej ciąży. Ratownicy stwierdzą, że ciężarna Kasia jest w stanie przedrzucawkowym i zabiorą ją do szpitala w Gródku, będą walczyć o życie Kasi i jej nienarodzonego dziecka, ale Kasia i jej synek nie przeżyją...

ocenił(a) serial na 7
wshj3

Synek Kasi i Marcina najprawdopodobniej BĘDZIE ŻYŁ.
Swoją drogą - za dużo w tym serialu osób osieroconych.