PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51981
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Kinga i Piotrek

ocenił(a) serial na 8

Co sądzicie o wątku małżeńskim tej pary? Czy wyjdą cało po tym jak Kinga przyłapie męża na przytulankach z koleżanką z pracy na Deszczowej?

laleczka874

mam nadzieje na romans piotrka z kolezanka z pracy, w koncu bedzie sie cos dzialo

ocenił(a) serial na 8
milenasy

podobno dojdzie u Zduńskich do separacji :) ale mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy :D

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

I co z tą zdradą i separacją, była już ?

ocenił(a) serial na 7
andre_

zdrada była, ale separacji nie. Dla mnie Piotrek to typowy sztywniak pod krawatem <ble>, nie to to Andrzej od Marty.

ocenił(a) serial na 4
gosia1091

Zdrada była - a żona wie ? Czy tylko widzowie ? ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

Zdrada nie wiadomo czy była... Andre, uważasz, że skoro kobieta nie wie, że jest zdradzana to zdrady nie było???

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

No coś ty. Zdrada to zdrada. I nie ma to tamto.
Chodził mi o to co gosia napisała. "zdrada była, ale separacji nie" - można to rozumieć na wiele sposobów.

M ja M jakoś przestało mnie śmieszyć i nie jestem na bieżąco. Ale że mam teraz kupę wolnego czasu to może i sobie spojrzę na jakiś odcinek.

laleczka874

hm, jest element niedopowiedzenia co do tej zdrady bo w odcinku poniedziałkowym konczy sie ze piotr wrócil do biura i spojrzał na monike. nie było pokazane czy doszło do zdrady :D ale moze to tak specjalnie pokazali- ze jak przyszedł to wiadomo jak sie to skonczyło.. pamietacie piotra 10 lat temu? gdy kinga straciła wzrok? taki byl wtedy opiekuńczy, słodki.. a teraz jak pracuje jako prawnik to "zesztywniał" i juz nie jest fajny :/

ocenił(a) serial na 7
Gosiak270289

jak to nie było pokazane czy doszło do zdrady Gosiak270289 ? Piotrek się zapomniał i pocałował Monike a że szybko sie dosunął, to nie istotne! Było widać, że dobrze mu jest z nia. Zdrada to nie tylko czyny to także słowa i myśli!

gosia1091

aa.. to o pocałunek ci chodzi! to racja, był :) ja sie ciekawiłam czy poszli do łózka, ale fakt, zdrada psychiczna jak najbardziej była.. i to jest przykre ze w zyciu tez tak bywa-gdy w małżeństwie zle sie dzieje tom zamiast ratowac to, szuka sie łatwej okazji to odbicia sobie problemów z żoną/mężem

ocenił(a) serial na 6
Gosiak270289

Powtorka z rozrywki bo Piotrek juz raz zdradzil Kinge. Jak dla mnie watek niepotrzebny

Mother_Earth

hej, a kiedy to było? bo nie pamietam, serio? z kim zdradzil? z tą magdaleną górą?

ocenił(a) serial na 6
Gosiak270289

Tak z Magdalena Gorska.Nie pamietam kiedy to bylo ale on naprawial jej zlew albo cos takiego:)

Mother_Earth

aa.. no tak..a do kingi bardzo dawno temu podwalał sie taki kolega ze studiów z czarnymi wlosami chyba :)

ocenił(a) serial na 8
Gosiak270289

Kinga chyba z jakimś Bogusiem zdradzała męża. Do tego przez moment chyba Ibiszem była zainteresowana...

ocenił(a) serial na 8
Gosiak270289

Zresztą, dla mnie to parodia. Są dziesięć lat małżeństwem a jedno i drugie ma już na koncie jedną zdradę... Masakra.

laleczka874

Fajnie by było jakby się rozstali nareszcie będzie jakaś akcja w ich nudnym wątku

ocenił(a) serial na 7
STOPACTA

Właśnie tak! może Kinga przestanie być taka święta i trochę pogrzeszy :P

ocenił(a) serial na 8
gosia1091

Kinga nie jest święta, przecież zdradzała...