Co sądzicie o wątku małżeńskim tej pary? Czy wyjdą cało po tym jak Kinga przyłapie męża na przytulankach z koleżanką z pracy na Deszczowej?
podobno dojdzie u Zduńskich do separacji :) ale mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy :D
zdrada była, ale separacji nie. Dla mnie Piotrek to typowy sztywniak pod krawatem <ble>, nie to to Andrzej od Marty.
Zdrada nie wiadomo czy była... Andre, uważasz, że skoro kobieta nie wie, że jest zdradzana to zdrady nie było???
No coś ty. Zdrada to zdrada. I nie ma to tamto.
Chodził mi o to co gosia napisała. "zdrada była, ale separacji nie" - można to rozumieć na wiele sposobów.
M ja M jakoś przestało mnie śmieszyć i nie jestem na bieżąco. Ale że mam teraz kupę wolnego czasu to może i sobie spojrzę na jakiś odcinek.
hm, jest element niedopowiedzenia co do tej zdrady bo w odcinku poniedziałkowym konczy sie ze piotr wrócil do biura i spojrzał na monike. nie było pokazane czy doszło do zdrady :D ale moze to tak specjalnie pokazali- ze jak przyszedł to wiadomo jak sie to skonczyło.. pamietacie piotra 10 lat temu? gdy kinga straciła wzrok? taki byl wtedy opiekuńczy, słodki.. a teraz jak pracuje jako prawnik to "zesztywniał" i juz nie jest fajny :/
jak to nie było pokazane czy doszło do zdrady Gosiak270289 ? Piotrek się zapomniał i pocałował Monike a że szybko sie dosunął, to nie istotne! Było widać, że dobrze mu jest z nia. Zdrada to nie tylko czyny to także słowa i myśli!
aa.. to o pocałunek ci chodzi! to racja, był :) ja sie ciekawiłam czy poszli do łózka, ale fakt, zdrada psychiczna jak najbardziej była.. i to jest przykre ze w zyciu tez tak bywa-gdy w małżeństwie zle sie dzieje tom zamiast ratowac to, szuka sie łatwej okazji to odbicia sobie problemów z żoną/mężem
Powtorka z rozrywki bo Piotrek juz raz zdradzil Kinge. Jak dla mnie watek niepotrzebny
Tak z Magdalena Gorska.Nie pamietam kiedy to bylo ale on naprawial jej zlew albo cos takiego:)
aa.. no tak..a do kingi bardzo dawno temu podwalał sie taki kolega ze studiów z czarnymi wlosami chyba :)
Kinga chyba z jakimś Bogusiem zdradzała męża. Do tego przez moment chyba Ibiszem była zainteresowana...
Zresztą, dla mnie to parodia. Są dziesięć lat małżeństwem a jedno i drugie ma już na koncie jedną zdradę... Masakra.