PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51981
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Uważam, że Madzia powinnna zwiazać się z Kamilem, bo on jest w niej zakochany do szleństwa! To widać jako on się o nia troszczy i martwi, gdy sobie nie radzi w życiu i na studiach. Nie powinna juz wracać do Pawła, bo on do niej nie pasuje i chyba on będzie znowu z Anką.

użytkownik usunięty
ALICJA_7

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaak

użytkownik usunięty

Madzia nie bedzie z kamilem bo kocha pawła

użytkownik usunięty

Madzia według mnie będzie z Kamilem ponieważ Paweł nie chce z nią być apel do reżyserów i scenażystów niech Magda odkocha się i zostanie z Kamilem bo on jest taki słodki

użytkownik usunięty

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniii iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee

użytkownik usunięty
ALICJA_7

Pewnie, jest 1000000razy fajniejszy niż Zduński

użytkownik usunięty
ALICJA_7

Myśle że nie powinna związać się z Pawłem.

użytkownik usunięty

Ja uważam, że Madzia jak najbardziej powinna związać się z Kamilem. Przecież widać jak bardzo ją kocha, jak troszczy się o nią, jaki jest dla niej miły, mimo, że zdaje sobie sprawę, że Madzie przestała go kochać.
A poza tym mam do niego wielki sentyment, bo on i ich miłość bardzo przypominaja mi moją wielką słabośc do innego wspaniałego, chociaż okropnie starego filmu. Chyba wszyscy wiedzą, o który film mi chodzi. Tylko ta Madzia jest za brzydka i za dobra, w porównaniu z główna bohaterką tego filmu. No ale, Kamil jest coooooool!

użytkownik usunięty
ALICJA_7

Madzia nie bedzie z Kamilem bo tak na prawde to ona kocha Bogumile:o) ale Bogumila jej nie bo jest przyjaciolka siostry ex dziewczyny przyciaciela ojca kuzyna od strony matki Kamila! i jest w nim zakochana! a nie wypada bawic sie w trojkaciki... ja uwazam, ze na koncu okaze sie, ze Kamil jest ojcem Madzi, co wiecej - jej matka jest siostra Bogumily. a ta bidulka na lodzie zostanie... ale ma jeszcze w zanadrzu Henryka:o) jest nadziany bo przyjechal z zagranicy, ale ona jest do niego zniechecona gdyz boi sie, ze otoczenie odkryje brutalna prawde, iz tak na prawde leci na jego majatek. a przeciez Kamil powiedzial, ze on ma duuuzy majatek...
'urojona' milosc, ktorej tak na prawde w ogole nie ma w tym serialu i idiotyczne dialogi typu 'kto, z kim, gdzie, dlaczego, po co, w jakim celu'... - mysle, ze "Mucha-Lucha" jest juz ciekawsza. przynajmniej nie robi z mozgu gąbki.
PS. dajmy temu spokoj.

Hehe Donna, ale się wysiliłaś, chociaż chyba nie powinnaś marnować czasu na takie pierdoły jak m jak milosc :)

użytkownik usunięty
ALICJA_7

uważm że madzia powinna związać się z pawełkiem mostowiaczkiem ale to nie znaczy ze nie lubie kamila wręcz przeciwnie kocham go madzia kocha pawcia i niech pani ilonka łepkowska i spółka połączą ich. paaaaaaaaaaaaaaaa kofani

użytkownik usunięty

prędzej czy nawet dużo później ale będzie!!

użytkownik usunięty
ALICJA_7

uwazam ze Madzia powinna byc z Pawłem bo pasuja do siebie:):):)

użytkownik usunięty
ALICJA_7

nie wyobrażam sobie aby madzia była z kamilem ma być z pawłem ok.

ALICJA_7

Ludzie drodzy to przeciez tylko film, nie spekulujcie jakby to się działo naprawdę. Reżyser i tak zrobi co zechce z tą historią.

ALICJA_7

Kiedyś chciałam, żeby Madzia była z Kamilem, ale teraz coraz mniej ją lubię. I nie chodzi mi tylko o to, że jest zła aktorką, ale o to, że ona robi sie coraz głupsza! Wciąz kocha tego ćmoka, Pawła. Taki super koleś jak Kamil powinien ją olać i znaleźć sobie lepszą laskę! Już Anką była sto razy lepsza od Magdy. NIenawidzę Magdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4
ALICJA_7

Sądzę, że raczej będzie, bo Paweł tak czy siak i tak kocha swoją "starą" miłość... Zresztą to widać, że Kamilowi zależy i tak szybko się nie podda...

ALICJA_7

pewno madzia bedzie z pawłem bo jak inczej rezyser juz tak zdecydował,ale żal mi Kamila!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 1
ALICJA_7

A mi się wydaje że Madzia znów zakocha się w Pawle. Ale Kamil bedzie onią walczył i pozabijają się wraz z Pawłem. A Madzia odkryje że ma popęd do kobiet i zakocha się w Kindze która się rozwiedzie z Piotrkiem, a biedny Piotrek będzie tak zdesperowany że zostanie neekro-homo filem i zakocha się w martwym Kamilu.

olidudlatdeysok

Olidudlatd eysok...
Doskonale napisane...

ocenił(a) serial na 5
ALICJA_7

Madzia nie będzie ani z Pawłem, ani z Kamilem :P:P:P
Męża przecież ma:P

ALICJA_7

Ty chyba żartujesz?!?
Kamil to jest dla mnie łach który tylko by urządzał libacje i sypiał z kobitami. Miał ogrom kasy, szastał nią na różne strony i chwalił się nią (kupił se wypasione autko) a teraz jest spłukany (i dobrze mu tak). A poza tym nikt już nie pamięta jak traktował Madzię jak sie okazało że jest w ciąży (i wcześniej). Paweł to jest idealny. Nie jest żadnym sypiaczem z babkami ani takim, co by się tylko bawił. (co najważniejsze nie jest takim frajerem jak Kamil). Jest jakieś 68 razy lepszy od Kamila a już 1001 razy lepszy od Sraszy. Tylko on może zostać z Madzią (TYLKO ON NIKT INNY!!!!!!!!)

ocenił(a) serial na 5
SCORPION_6

nie prawda!!!Paweł też sypiał z kim popadnie gdy miał kryzys z Terasą.co prawda to było dawno ale się wydarzyło...ale myslę że oni bedą razem(Madzia z Pawłem)jesli oczywiście nie pojawi się ktos nowy:)

ALICJA_7

madzia powinna sie pruć z kim popadnie nawet z kasia cichopek a jak to nie wystarczy to do tulczyna do gosi teodorskiej zeby tylko bylo cos widac bo mucha ma zajebiste cycyszki i bardzo chetnei bym spenetrowal jej otworki i sprawdzil jak robi lodzika

użytkownik usunięty
pankaczy

M
A
D
Z
I
A

P
O
W
I
N
N

B
Y
Ć

Z

P
A
W
Ł
E
M
)

KONIEC KROPKA

ALICJA_7

Chyba stronka ci sie z bravo.pl pomylila;D:D:D

zedisdeadbaby

wiec Paweł, Kamil czy moze Sasza ktory ma wrocic i sie o nia starac ? :) ...