PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792543}
6,1 3,8 tys. ocen
6,1 10 1 3836
Lombard. Życie pod zastaw
powrót do forum serialu Lombard. Życie pod zastaw

Ktoś wie co się stało z Patrycją? Coś mi umknęło czy tego nie wyjaśnili w ogóle ?

ocenił(a) serial na 3
Andrzejek324

Podpinam się pod pytanie. W najnowszychd odcinkach pokazują ich razem, a przecież pomówiła Adka o gwałt. Oglądałem do odcinka, w którym szef lombardu rozszyfrował Patrycję, że tak już niejednego faceta wrobiła i chciała naciągnąć na kasę. Miałem dużo roboty i niestety nie byłem w stanie obejrzeć następnych odcinków, aż tu nagle wracam do oglądania i w tych najnowszych widze, że Patrycja jest w ciąży z Adkiem i się pogodzili (?). Czy ktoś może po krótce streścić kiedy, w którym odcinku Adek wyszedł z aresztu i dlaczego Patrycja nie odpowiedziała karnie za swoje działania? No i dlaczego Adek jej wybaczył?????

trancefan1986

To co leci teraz to powtórki. Tak w skrócie to Adek wyszedł z aresztu po znalezieniu nagrań z monitoringu na kórych widać manipulacje Patrycji, ona zdaje się dostała chyba jakieś prace społeczne albo jakiś niski wyrok w zawieszeniu dokładnie nie pamiętam, później za jakiś czas przyszła do Adka oznajmiając mu, że jest z nim w ciąży. Po jakimś czasie zrobilio badania i okazało się, że to poważnie jest dziecko Adka i z czasem on jej wybaczył. Skoro nie widziałeś dalej to nie będe spoilerował bo mój post był pisany po tych wszystkich wydarzeniach przeze mnie wymienionych. Ja już wiem co się stało z Patrycją i czekam na nowy sezon a ty jak nie widziałeś to oglądaj dalej powtórki.

ocenił(a) serial na 3
Andrzejek324

Oki dzięki :) Jak możesz to podaj mi numery odcinków, od akcji z tym bogatym gościem co pryszedł do Buczkowskiego opowiedzieć mu, że tak samo go Patrycja szantażowała, a potem ten ich zaprzyjaźniony policjant z bródką powiedział, że faktycznie Patrycja jest oszustką i potem zaczął ją śledzić z innym policjantem. Właśnie na tym przerwałem cały wątek, nie pamiętam który to odcinek.

trancefan1986

Nie pamietam dokładnie numeru odcinka, a kiedy widziałeś ostatni odcinek? Za dwa dni będe w domu to na dekoderze jak będzie leciał lombard mogę sprawdzić, który aktualnie odcinek leci. Trochę słabiej jak ostatni odcinek oglądałeś dawno temu, ale to można wejść w program tv na necie, cofnąć do dokładnej daty i tam wyświetli numer odcinka.

ocenił(a) serial na 3
Andrzejek324

Ok dobra, to ja poszukam :)

trancefan1986

I co znalazłeś bo bym chciała obejżećbw którym ona w ciążę zajdzie

rysiakk01

W którym odcinku Ruda zaszła w ciążę? Bóg jeden wie. Ale na zdrową prawicowa logikę zakładam, że stało się to w odcinku w którym spała z Adkiem czyli w odcinku nr 44.

Andrzejek324

Nie ogladam tego od poczatku, ale widzialam kilka odcinkow z Adkiem. Jak to sie stalo,ze on jest w spiączce?

mania19

Został pobity. Adka nie ma już w serialu kilka sezonów. Jakieś bardzo stare odcinki musisz oglądać.

Andrzejek324

Na pulsie ogladam czasem odcinki z 7sezonu, a pod wieczor leca odcinki z 12 sezonu.

mania19

Adka nie ma bodajże od 9 sezonu.

Andrzejek324

No rozumiem, ale chodzi mi o to co sie stalo z jego postacią? Bo wiem cos,ze jest w spiaczce,ale nie wiem dlaczego. Wiem, ze ten koles co go gral to umarł.

mania19

No pobili go i leżał w śpiączce.

Andrzejek324

I umarl potem?

mania19

W serialu go nie uśmiercili.

Andrzejek324

No to jak ta Patrycja mogla organizowac slub z tym kolesiem z wiezenia skoro byla zoną tego Adka? Chyba,ze sie rozwiedli.

Ja tylko odcinki z 5sezonu widzialam i to tylko kilka i na bieżąco dopiero od 12sezonu jak co.