Podpinam się pod pytanie. W najnowszychd odcinkach pokazują ich razem, a przecież pomówiła Adka o gwałt. Oglądałem do odcinka, w którym szef lombardu rozszyfrował Patrycję, że tak już niejednego faceta wrobiła i chciała naciągnąć na kasę. Miałem dużo roboty i niestety nie byłem w stanie obejrzeć następnych odcinków, aż tu nagle wracam do oglądania i w tych najnowszych widze, że Patrycja jest w ciąży z Adkiem i się pogodzili (?). Czy ktoś może po krótce streścić kiedy, w którym odcinku Adek wyszedł z aresztu i dlaczego Patrycja nie odpowiedziała karnie za swoje działania? No i dlaczego Adek jej wybaczył?????
To co leci teraz to powtórki. Tak w skrócie to Adek wyszedł z aresztu po znalezieniu nagrań z monitoringu na kórych widać manipulacje Patrycji, ona zdaje się dostała chyba jakieś prace społeczne albo jakiś niski wyrok w zawieszeniu dokładnie nie pamiętam, później za jakiś czas przyszła do Adka oznajmiając mu, że jest z nim w ciąży. Po jakimś czasie zrobilio badania i okazało się, że to poważnie jest dziecko Adka i z czasem on jej wybaczył. Skoro nie widziałeś dalej to nie będe spoilerował bo mój post był pisany po tych wszystkich wydarzeniach przeze mnie wymienionych. Ja już wiem co się stało z Patrycją i czekam na nowy sezon a ty jak nie widziałeś to oglądaj dalej powtórki.
Oki dzięki :) Jak możesz to podaj mi numery odcinków, od akcji z tym bogatym gościem co pryszedł do Buczkowskiego opowiedzieć mu, że tak samo go Patrycja szantażowała, a potem ten ich zaprzyjaźniony policjant z bródką powiedział, że faktycznie Patrycja jest oszustką i potem zaczął ją śledzić z innym policjantem. Właśnie na tym przerwałem cały wątek, nie pamiętam który to odcinek.
Nie pamietam dokładnie numeru odcinka, a kiedy widziałeś ostatni odcinek? Za dwa dni będe w domu to na dekoderze jak będzie leciał lombard mogę sprawdzić, który aktualnie odcinek leci. Trochę słabiej jak ostatni odcinek oglądałeś dawno temu, ale to można wejść w program tv na necie, cofnąć do dokładnej daty i tam wyświetli numer odcinka.
W którym odcinku Ruda zaszła w ciążę? Bóg jeden wie. Ale na zdrową prawicowa logikę zakładam, że stało się to w odcinku w którym spała z Adkiem czyli w odcinku nr 44.
Nie ogladam tego od poczatku, ale widzialam kilka odcinkow z Adkiem. Jak to sie stalo,ze on jest w spiączce?
No rozumiem, ale chodzi mi o to co sie stalo z jego postacią? Bo wiem cos,ze jest w spiaczce,ale nie wiem dlaczego. Wiem, ze ten koles co go gral to umarł.