Obejrzałam całość za jednym razem i nie byłam maksymalnie skupiona przez wszystkie odcinki, przez co może umknęły mi niektóre szczegóły i stąd pytania.
O co chodzi z postacią Gabe'a? Jeśli już przy pierwszym spotkaniu z Kinsey (kręcenie filmu) był Lucasem, to co się stało z prawdziwym Gabe'm?
I kim jest Eden w ostatniej scenie w barze? Coś było w tym fragmencie lawy(?), który ją uderzył w trakcie wrzucania ''Dodge''?
Eden jest tym samym kim Lucas, trafił ją ten mały płomyczek( pokazali na końcu odcinka) i stała się tym czym Lucas kiedy go trafiło. A co do Gabe’a to nie jestem pewna ale wydaje mi się że po części Dodge był przez cały czas też nim. I miał zaplanowane już od samego początku by zakręcić się obok Kinsley ( sorry jak źle napisałam jej imie
Zapewne Dodge zabiła go zanim zobaczyliśmy go na ekranie, a potem podszywała się pod niego. No bo chyba trzeba wzorować się na wyglądzie kogoś. Ewentualnie kiedy używamy klucza, w głowie mamy coś na wzór tworzenia postaci w Simsach.
Kilkukrotnie było powtórzone, że Gabe jest nowy. Dodge nie musiała nikogo zabijać, po prostu stworzyła postać.
Z kolei Eden - jak już zostało wspomniane - trafił pocisk i została "zainfekowana" demonem.