PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801915}

Locke & Key

2020 - 2022
6,9 27 tys. ocen
6,9 10 1 27003
6,0 5 krytyków
Locke & Key
powrót do forum serialu Locke & Key

Zakończenie

ocenił(a) serial na 7

Obejrzałam całość za jednym razem i nie byłam maksymalnie skupiona przez wszystkie odcinki, przez co może umknęły mi niektóre szczegóły i stąd pytania.

O co chodzi z postacią Gabe'a? Jeśli już przy pierwszym spotkaniu z Kinsey (kręcenie filmu) był Lucasem, to co się stało z prawdziwym Gabe'm?

I kim jest Eden w ostatniej scenie w barze? Coś było w tym fragmencie lawy(?), który ją uderzył w trakcie wrzucania ''Dodge''?

ocenił(a) serial na 10
Azzurro

Eden jest tym samym kim Lucas, trafił ją ten mały płomyczek( pokazali na końcu odcinka) i stała się tym czym Lucas kiedy go trafiło. A co do Gabe’a to nie jestem pewna ale wydaje mi się że po części Dodge był przez cały czas też nim. I miał zaplanowane już od samego początku by zakręcić się obok Kinsley ( sorry jak źle napisałam jej imie

ocenił(a) serial na 7
Lillisq

Zapewne Dodge zabiła go zanim zobaczyliśmy go na ekranie, a potem podszywała się pod niego. No bo chyba trzeba wzorować się na wyglądzie kogoś. Ewentualnie kiedy używamy klucza, w głowie mamy coś na wzór tworzenia postaci w Simsach.

ocenił(a) serial na 8
Azzurro

Kilkukrotnie było powtórzone, że Gabe jest nowy. Dodge nie musiała nikogo zabijać, po prostu stworzyła postać.

Z kolei Eden - jak już zostało wspomniane - trafił pocisk i została "zainfekowana" demonem.

ocenił(a) serial na 4
Azzurro

Trzeba mieć talent by przy tak łopatologicznym serialu coś przegapić xD

ocenił(a) serial na 7
Mlodzik91

Oglądając w nocy i jednocześnie ucząc się do egzaminu, to bardzo proste ;)

ocenił(a) serial na 3
Azzurro

Nie ma takiego wątku w komisie,a cały serial to tylko wydmuszka która pozostała po nim.Wielka szkoda bo sama historia jest rewelacyjna i mogli bardziej się postarać