Mam pytanie czy warto się zabierać za Attack on Titan (Shingeki no kyojin).
http://www.filmweb.pl/serial/Shingeki+no+kyojin-2013-636227
Oglądał ktoś. Teraz podobno święci tryumfy.
Nie, nie warto. Akcja się totalnie przeciąga i nie ma zbyt wielu wątków. Prawie nudne. Po różnych internetowych zapowiedziach spodziewałem się czegoś lepszego, ale potencjał jako taki nie został wykorzystany przy tworzeniu tego anime. Lepiej poświęcić czas na coś lepszego.
Nie rozumiem skąd ten sarkazm. Jeżeli potrafisz lepiej opisać w skrócie dane zagadnienie to proszę bardzo. Odpowiedziałem na zapytanie. I to uprzejmie, w przeciwieństwie do ciebie.
Naśmiewam się z tego że piszesz iż akcja się przeciąga. Przecież anime i manga słyną z tego że akcja się ciągnie. Jeden cios = 20 odcinków gadania, potem drugi cios = 20 odcinków gadania. Bitch please.
I wytłumacz mi proszę co jest nie uprzejmego w tym zdaniu ,,Obejrzyj, kup mangę( niedawno został wydany w Polsce pierwszy tom ), i wytłumacz mi co to anime ma wspólnego z Korrą? :>''.
Cóż, ja nie daję serialom forów, bo są anime. Jeśli się nie da oglądać, to się nie da oglądać i już.
Bardzo mi miło, że tak pomagasz innym osobom na filmwebie, jednakże na przyszłość postaraj się bardziej precyzować swoje wypowiedzi w celu uniknięcia nieporozumień.
Myślałem że osoba mająca avatar właśnie z anime, zrozumie z czego się dokładnie śmieję.
Aż tak wciągnięty nie jestem :) Po prostu bardzo mi się spodobała jedna postać.
Obejrzyj, kup mangę( niedawno został wydany w Polsce pierwszy tom ), i wytłumacz mi co to anime ma wspólnego z Korrą? :>