PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 12895
9,0 4 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Mam pytanie czy warto się zabierać za Attack on Titan (Shingeki no kyojin).
http://www.filmweb.pl/serial/Shingeki+no+kyojin-2013-636227

Oglądał ktoś. Teraz podobno święci tryumfy.

ocenił(a) serial na 5
patryks83

Świetne anime, zabierz się za nie migiem!

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Nie, nie warto. Akcja się totalnie przeciąga i nie ma zbyt wielu wątków. Prawie nudne. Po różnych internetowych zapowiedziach spodziewałem się czegoś lepszego, ale potencjał jako taki nie został wykorzystany przy tworzeniu tego anime. Lepiej poświęcić czas na coś lepszego.

ocenił(a) serial na 9
Prokrastynatorrr

Przeciągająca się akcja w anime? No shit Sherlock!

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Nie rozumiem skąd ten sarkazm. Jeżeli potrafisz lepiej opisać w skrócie dane zagadnienie to proszę bardzo. Odpowiedziałem na zapytanie. I to uprzejmie, w przeciwieństwie do ciebie.

ocenił(a) serial na 9
Prokrastynatorrr

Naśmiewam się z tego że piszesz iż akcja się przeciąga. Przecież anime i manga słyną z tego że akcja się ciągnie. Jeden cios = 20 odcinków gadania, potem drugi cios = 20 odcinków gadania. Bitch please.

I wytłumacz mi proszę co jest nie uprzejmego w tym zdaniu ,,Obejrzyj, kup mangę( niedawno został wydany w Polsce pierwszy tom ), i wytłumacz mi co to anime ma wspólnego z Korrą? :>''.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Cóż, ja nie daję serialom forów, bo są anime. Jeśli się nie da oglądać, to się nie da oglądać i już.
Bardzo mi miło, że tak pomagasz innym osobom na filmwebie, jednakże na przyszłość postaraj się bardziej precyzować swoje wypowiedzi w celu uniknięcia nieporozumień.

ocenił(a) serial na 9
Prokrastynatorrr

Myślałem że osoba mająca avatar właśnie z anime, zrozumie z czego się dokładnie śmieję.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Aż tak wciągnięty nie jestem :) Po prostu bardzo mi się spodobała jedna postać.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

jedno z najlepszych anime jakie powstalo. Polecam!

ocenił(a) serial na 4
patryks83

Ponoć strasznie krwawe.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Jedno z najlepszych na świecie, pozycja obowiązkowa!

patryks83

Jedno z moich ulubionych anime (no i oczywiście polecam też mangę :P) :)

ocenił(a) serial na 9
patryks83

Obejrzyj, kup mangę( niedawno został wydany w Polsce pierwszy tom ), i wytłumacz mi co to anime ma wspólnego z Korrą? :>

ocenił(a) serial na 6
patryks83

Nie wiem jaki to ma związek z Korrą xD Niemniej jednak gorąco polecam. Ludzie się tym podniecali nie bez powodu.