PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95732}

Latający Cyrk Monty Pythona

Monty Python's Flying Circus
1969 - 1974
8,4 59 tys. ocen
8,4 10 1 59355
9,3 29 krytyków
Latający Cyrk Monty Pythona
powrót do forum serialu Latający Cyrk Monty Pythona

Co to za dowcip???

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie dla znawcow tego serialu. Czy zna ktos i czy moze podac tresc najsmiejszniejszego kawalu swiata od ktorego wszyscy gineli po przeczytaniu? Powiedzieli go tylko po niemiecku a z niemca za dobry nie jestem.

ocenił(a) serial na 10
siner

to tylko zlepek słów, brzmiący fonetycznie jak niemiecki, ale wymyślonych i nic nie znaczących.

ocenił(a) serial na 10
siner

Wenn ist das Nunstuck git und slotermeyer?
Ja, beiherhund das Oder Die Flipperwald gerstuck.

Ale to nie jest śmieszne... Hmmm... HAHAHAHA... (gleba i śmierć)

Sqrchybyk

polecam w google tłumacz przetłumaczyć z niemieckiego na angielski

siner

A w którym odcinku był ten dowcip bo niepamiętam , ściągnoł bym go sobie :)

siner

ja bym nie ryzykował tłumaczenia... to może być zabójcze ;)

użytkownik usunięty
sebek_9

Odpowiem - i umrę!

-Mój pies nie ma nosa!
-A co z zapachami?
-Śmierdzi okropnie

- TRZASK -

siner

Kiedy to są stiuk teraz git i slotermeyer?
Tak, beiherhund ten Odry Flipperwald gerstuck - Ja przetłumaczyłem ten kawał , niejest morze idealne tłumaczenie ale ogółem tak to brzmi , niema sensu , wcale niejest śmieszny hmm HAHAHA ( Gleba , śmierć) :)

ocenił(a) serial na 10
siner

Czyli dalej nie wiem, mi sie wydaje, ze to cos jednak glupiego znaczy, moze i bezsensownego, ale cos tam znaczy. A bylo to bodajze w odcinku pierwszym

ocenił(a) serial na 10
siner

nie martw sie to na prawde nic nie znaczy,. te zapisy fonetyczne ktore tu widze zgadzaja sie z moimi wlasnymi i kolegi. znam niemiecki na tyle dobrze ze na pierwszy rzut oka widze ze jest to bez sensu. MP chcial wlasnie pokazac jak bez sensu sa niemieckie dowcipy :] i ten ich ciezki humor. nie zapomne tego gestapowca ktory uslyszal kawal chodzil pare ladnych sekund po czym dopiero zaczal sie smiac i umarl :D

ocenił(a) serial na 9
siner

..no ale może ktoś to jakoś przetłumaczyć?!... niech to będzie bez sensu i głupie...
ale niech to będzie po polsku!...

ocenił(a) serial na 9
Snaga_Przeklety

Kiedy to są stiuk teraz git i slotermeyer?
Tak, beiherhund ten Odry Flipperwald gerstuck...

acha, no niby jest tłumaczenie... ale nie dokładne... chyba,że lepiej sie nie da... to mogę wybaczyć...