PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89054
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

gdzie obejrzeć?

użytkownik usunięty

proszę podpowiedzcie mi gdzie najlepiej obejrzeć ten serial bez limitów itp...?

ocenił(a) serial na 8

na zalukaj. tv

użytkownik usunięty
anamia0208

dziękuję za info ;-) mam nadzieję ze limity nie doprowadzą mnie do szału ;-)

ocenił(a) serial na 8

nie ma sprawy :) na seans - online. pl wystarczy być zalogowanym żeby oglądać bez limitów, na zalukaj chyba też, ale nie jestem pewna ;) miłego oglądania! :)

ocenił(a) serial na 9

Na -video maniak . tv masz zupełnie bez limitu tylko trochę gorzej z 6 sezonem, ale to możesz już niestety z limitem nadrobić na -ii tv . info

użytkownik usunięty
donthavetoknowme

a dzięki dzięki, oglądam;-) bardzo polubiłam ten serial ;D a znacie jeszcze coś podobnego co można obejrzeć w Polsce?;-) albo w ogóle seriale o młodzieży?? są najlepsze ^^ akurat oglądam Plotkarę i 90210 co jest zupełnie odmienne ale fajne są ;D

ocenił(a) serial na 9

Takich młodzieżowych w stylu Skins nie znam za bardzo, wątpię, żeby istniało coś godnego uwagi przy Skins. Z seriali, które ja oglądam i mogę polecić, bo nie wiem czy oglądasz to Pamiętniki Wampirów. A z takich odbiegających zupełnie od takich nowoczesnych na topie i młodzieżowych to z całego serca polecam Grey's Anatomy/Chirurdzy i Dextera :)

użytkownik usunięty
donthavetoknowme

za pamiętniki wampirów to ja jednak podziękuję... a co do chirurgów to oglądałam pewnie, ale już nie jestem na bieżąco, świetny oprócz tego jest House, nie wiem czy oglądałaś? a Dextera też muszę przerobić;-) Ja Ci za to polecam Czystą Krew xD kocham ten serial;D

ocenił(a) serial na 9

House mnie jakoś nie potrafi wciągnąć za dużo w tym medycyny, a za mało uczuć, próbowałam się kiedyś wciągnąć, no nie niestety nie potrafię. Czystą Krew oglądałam pierwszy odcinek i chyba jednak podziękuje. Dexter jest na prawdę bardzo dobrym serialem, dlatego gorąco polecam ;D

użytkownik usunięty
donthavetoknowme

jeszcze fajny jest Dynastia Tudorów, tylko jeszcze nie obejrzałam wszystkich odcinków muszę przysiąść i skończyć ;-) może Ci się spodoba ;D
a ja na dodatek gorąco Ci polecam Różowe lata 70-te;D to jest boskie ;D
a nie wiesz może czy warto obejrzeć Gra o Tron? bo słyszałam, że też ciekawe?

ocenił(a) serial na 9

Niestety nie oglądam, a za Dynastię Tudorów i Różowe lata 70-te postaram się wziąć kiedy w szkole odpuszczą, bo póki co to ledwo daję rade na bieżąco niektóre oglądać ;D

ocenił(a) serial na 8

Misfits/ wyklęci :) polecam! nie jest na pewno podobny do skins, ale też głównymi bohaterami są brytyjscy nastolatkowie :)

ocenił(a) serial na 9

ściągasz vuze lub utorrent, wchodzisz na piratebay lub isohunt i ściągasz serial, na koniec doprawiasz napiprojektem. wygodniej niż bawic się w omijanie limitów, kiepską jakość, ładowanie , przycinanie itd.
pozdrawiam

użytkownik usunięty
paradisoperduto

och fajnie ;-) dobrze wiedzieć dziękuję