PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89046
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Czy wy też uważacie dziewczyny z 5. sezonu za najbrzydsze ze wszystkich generacji? Po dwóch odcinkach podoba mi się jedynie Grace. Mini - pyskata krowa z piegami na czole nie ma uroku, a o reszcie to już lepiej się nie wypowiadać :)

ocenił(a) serial na 7
jack19

No co ty, Mini to dobra dupa :D

ocenił(a) serial na 10
jack19

Według mnie nie są brzydkie - oryginalne. Gdyby wszystkie były śliczne i plastikowe to ten serial nie byłby taki sam. Tu chodzi chyba o realizm no nie? Nikt nie jest idealny i to właśnie chcą pokazać twórcy serialu. Grace po pierwszym odc wydała mi się trochę cukierkowa, ale w drugim pokazała, że ma nie jedno oblicze, a Mini chyba z założenia ma być wredną blond krową więc jej wygląd jest raczej adekwatny ;]

Glamour Girl

Racja :) Nie wpływa to na moją ocenę Skinsów, po prostu głupia obserwacja ;P

@air_doll - czy ja wiem, jak dla mnie jest średnia (w porównaniu do poprzednich bohaterek)

ocenił(a) serial na 10
jack19

a mi się tam Franky podoba xDD może to tylko mnie takie świruski kręcą xd - nie wiem.

djwieczorynka

Franky jest spoko, Mini też.
Ale szału nie ma, w porównaniu z poprzednimi dziewczynami - Cassie była sliczna, Eff, bliźniaczki czy Naomi.

Ale nic to, teraz i tak o wiele gorzej jest z chłopakami :>
Racja, ma byc realistycznie, ale w poprzednich sezonach było chociaż na kogo popatrzec:>

jack19

ch** z dziewczynami..faceci ,to jest dopiero masakra..

ocenił(a) serial na 9
benata

no niestety, facetów przystojnych brak :/ Rich bez tych długich włosów by uszedł, Matty też tragiczny nie jest, ale nawet ta dwójka jest kiepska, a dwóch pozostałych to już jakaś masakra :P

ocenił(a) serial na 10
jack19

Mini & Grace jeszcze ujdą ale Franky... A co dopiero Liv która jest okropna!

ocenił(a) serial na 8
kilek1

W Skins spodobało mi się między innymi to, że właśnie wyglądali normalnie, jak ludzie w ich wieku a nie jak modele i modelki, więc w ogóle mi to nie przeszkadza.Obiektywnie patrząc, pod względem urody 3 generacja jest najsłabsza, ale to najmniej ważne, oby dali radę aktorsko a pod tym względem na razie jest dobrze, jak zwykle.
Ogólnie z dziewczyn Franky z założenia nie ma być atrakcyjna (Dakota Richards z dłuższymi włosami i inaczej ubrana jest całkiem ładna, ale raczej celowo będą ją oszpecać).Liv, niby podobna trochę do Jal, ale dużo brzydsza.Grace jest charakterystyczna, moim zdaniem całkiem ładna, ale dużo zależy od stylizacji (najlepiej wyglądała jako metalówa w odcinku Richa).Mini, z założenia najładniejsza, nie podoba mi się w ogóle, ma ładne oczy i chyba dobrą figurę, ale poprostu fatalny styl i coś niesamowicie denerewującego w sobie.
Z chłopaków Matty po tej jednej scenie w której narazie wystąpił wydawał się całkiem przystojny.Rich-dokładnie jak powyżej, na zdjęciach z krótkimi włosami wygląda o wiele lepiej, Alo do najprzystojniejszych nie należy ale na ten moment to moja ulubiona postać, Nick nienajgorszy, ale nie w moim typie.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

całkowicie zgadzam się z _malena_ ! <3 choć każdy ma inny gust. więc nie ocenijamy z góry czy ktoś jest brzydki ; ma beznadziejny styl, bo najprawdopodobniej bohaterowie będą zmieniać swój imicz, fryzure ; ) tak mi się wydaje, patrząc na Naomi w 3 a w 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Grace bardzo ładna,taka ,,słodka'' a co do Dakoty Richards to racja! Poza serialem to naprawdę ładna aktorka! Co do Mini...jako tako ujdzie.Może w 6 sezonie pojawi się jakaś nowa,ładna dziewczyna?

kilek1

Mini mnie się podobała, gdy wyskoczyła w tych rozjaśnionych włosach i w różowej sukience, wtedy zobaczyłam, że jest ok - aktorka nie jest brzydka :)
Reszta nie podoba mnie się z wyglądu, najlepszy to chyba ten z rudymi włosami :p
Ale to nie o wygląd tutaj chodzi na całe szczęście - nie każdy może być jak Chelle z 1 i 2 sezonu. Bo serial z pięknymi aktorkami i ulizanymi aktorami to na pewno nie Skins :)

ocenił(a) serial na 10
Qdom

Reszta nie podoba mnie się z wyglądu, najlepszy to chyba ten z rudymi włosami :p

Podoba Ci się Alo?! Przecież to taki typowy angol!

kilek1

Dla moze byc Matty i Mini reszta mi nie podchodzi z wygladu oczywiscie. Trzba przyznac ze gen 2 miala najprzystojnieszy i najladnijeszy cast ;)

kilek1

kilek1, w porównaniu z innymi chłopakami z tej generacji, to ten coś ma w sobie, mimo niezbyt eleganckiej fryzury ;p

jack19

I generacja;
Tony - niby przystojny, ale trochę taki pedałkowaty, mimo to na +http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-2007-378865/discussion/Najbrzydsze+dziewczy ny,1562167
Sid - no cóż bez szału, ale w sumie to właśnie miało być w zamiarze
Chris - tu też bez szału, ale nie był brzydki, całkiem przystojny chłopak
Maxxie - on mi się najbardziej podobał ze wszystkich chłopaków z pierwszej generacji, bardzo, bardzo na +
Anwar - tutaj wedle gustu, według mnie nic specjalnego

Michelle - prześliczna dziewczyna, naturalna taka i piękna
Jal - ładna, ale nie najładniejsza
Cassie - bardzo ładna

II generacja;
Cook - nie najpiękniejszy, ale nie brzydki, całkiem, całkiem
Freddie - jak dla mnie najprzystojniejszy z drugiej generacji
Thomas - też bardzo, bardzo na +
JJ - w trzecim sezonie nie był ucharakteryzowany na boskiego gościa, ale w czwartym nie jest znowu taki zły

Effy - no tu wiadomo, najśliczniejsza ze wszystkich generacji
Naomi - w trzecim sezonie jest taka sobie, w czwartym boska
Emily - ładniutka
Katie - minimalnie brzydsza od swojej siostry
Panda - taka sobie, ujdzie

III generacja;
Alo - no cóż, naprawdę brzydki
Rich - nie aż taki zły, ale nie w moim typie
Nick - z początku wydawało się, że niezłe ciacho, ale jak się przyjrzeć bliżej to ma taką dziecinną twarz
Matty - ujdzie, ale nie jest jakiś boski

Franky - w serialu niezbyt atrakcyjna, ale tak naprawdę niezła z niej laska jak się odwali
Mini - w serialu jest niezbyt, ale widząc ją na innym zdjęciu zauważyłam jej urok, jest śliczna
Liv - całkiem ładna, nie najgorsza
Grace - taka słodziutka, ładniutka

ocenił(a) serial na 10
lady_lady__

Mini jest nawet brzydsza od Liv ... taka anorektyczka w dodatku na razie z charakteru to najgorsza postać w całych skinsach.
Frankie specjalnie robią ją na freak'a, na co dzień pewnie jest nawet nawet.
Grace - z uśmiechu NIESAMOWICIE przypomina mi Cassie :) Jakby jej czarna siostra :p
Liv - z twarzy ładna, cóż jest trochę puszysta, ale jak tańczyła na tym pokazie, to fajnie wyglądała ^^
Mini - jak już mówiłem - fail. Uważa się za zajebistą a jest brzydka(w serialu - oczywiście)

jack19

effy > reszta, w 5 sezonie nic ciekawego

ocenił(a) serial na 7
bulbaa

lol mi sie panda bardziej podoba od kazdej doslownie kazdej dziewczyny w tej serii.