PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803565}

Ku jezioru

Epidemiya
2019 -
7,1 20 tys. ocen
7,1 10 1 19765
6,5 4 krytyków
Ku jezioru
powrót do forum serialu Ku jezioru

Według rosyjskich mediów:

Pierwszy odcinek sezonu 3 zostanie wyemitowany 17 listopada 2023 r.

(źródło: https://allreleases.ru/epidemiya-3/)

ocenił(a) serial na 8
Karoo_2

Dzięki za info. Bałem się że nie będzie 3 sezonu, no ale zanim to się rozprzestrzeni po sieci oraz w ogóle ktoś zrobi do tego angielskie napisy i bedzie to w sensownej jakości to podejrzewam sobie trochę poczekamy. jak nie i do 2025 :D

Zetnakatel

Sezon 2 szybko wyszedł w dobrej jakościowo wersji z napisami na cda. Także nie byłbym tak sceptycznie nastawiony.

Karoo_2

Ktoś wie czy można już obejrzeć 3 sezon gdzieś?

agata_pejs

też szukam informacji :)

Kynexia

https://kogdavyydet.com/epidemiya-3-sezon.html tutaj jakby o 2024 dopiero coś wspominają ale nie mogę skopiować do tłumacza...

Kynexia

Wiadomo już czy da się gdzieś zobaczyć?;)

wloczykij21

Dobrze ze w mojej a nie twojej

Malgorzata_Bereszynska

Witam. Proszę wybaczyć mój wpis. Był dodany bez mojej zgody, przez osobę złośliwą, chamską i wulgarną , która akurat miała dostęp do mojego konta. Jeszcze raz przepraszam.

wloczykij21

Ok nie ma problemu

Malgorzata_Bereszynska

Chyba cisza póki co :/

Kynexia

W skrócie opisują tam na czym polega serial, mówią że zdobył bardzo szybko dużą popularność przez co został wykupiony przez netflixa a 3 sezon wyjdzie za 2 miesiące

Kynexia

Piszą, że premiera za 185 dni

Kynexia

Podobno za 35 dni premiera w rosji

Mr_Kurde_KurczaG

20 listopada czyli za 185 dni

ocenił(a) serial na 8
Karoo_2

Slyszal ktos cos o 3 sezonie? Data zapowiadanej premiery dawno minela :(

ocenił(a) serial na 8
EwaVoodoo

20 listopada 2024 więc jeszcze trochę

ocenił(a) serial na 9
lastowiecki_juliusz

Informacja z legitnego źródła ?

ocenił(a) serial na 8
smyk33

Potwierdzam, że 20 listopada, też poszukałem teraz na sieci i znalazłem na rededicie temat w którym był podany link do rosyjskiej strony gdzie była podana data premiery 20 listopad z odliczaniem, że pozostało 21 dni. Ale i tak na nic się to nam zda, bo zanim powstaną do tego angielskie napisy to minie nie wiadomo ile miesięcy, chyba że ktoś umie ruski. Ja nie umiem.

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

No niestety ja też muszę na napisy czekać.

Zetnakatel

I jak, jest gdzieś 3 sezon ? Jakieś inf?

ocenił(a) serial na 8
Zuzol_4

Nic nie wiadomo, cisza jak makiem zasiał. zero nowych info a poprzednie że miało wyjść w 24 znikły. teraz stoi na tym że premiera przesunięta na pierwszy kwartał 25, ale też zero info.
biorąc powyższe pod uwagę, można dać sobie spokój i nie ma co czekać bo zaraz się okaże że przesunięta na koniec roku, potem że na 26, a potem się okaże że wcale nie wyjdzie. a nawet jak wyjdzie w 25 to zanim napisy będą itd. Warto sprawdzić w 2030r czy jest sezon w dobrej jakości, wcześniej chyba można dać sobie spokój.

ocenił(a) serial na 9
Karoo_2

czy ktoś coś wie na temat sezonu 3?

Mr_Bart

Podbijam :) wiadomo coś na temat sezonu 3 ? Nie mogę się go doczekać

LenaLuna90

Również chętnie się dowiem ☺️

LenaLuna90

Raczej nic nie wiadomo bo dopiero został wydany w Rosji z czego co mi wiadomo chyba że napiszesz po Rosyjsku

Martin_Padechowicz

Ciekawe gdzie wydali w tej Rosji skoro premiera przeniesiona na rok 2025...

ocenił(a) serial na 8
szynka_zserem

Daj źródło tych rewelacji o 2025 roku

bredny

Dla chcącego nic trudnego. Wystarczy wpisać w google i przejrzeć pare stron

ocenił(a) serial na 8
szynka_zserem

Typowe "sprawdź sobie sam". Mądry wykształcony człowiek umie przekazać wiedzę i nie skrywa jej przed innymi. Jak masz to podeślij link do strony z informacją.

ocenił(a) serial na 8
LenaLuna90

Na CDA jest 3 sezon

Dawajpan

gdzie? widzę tylko sezon 2

ocenił(a) serial na 8
HectorTheRipper

Ajj wybaczcie źle spojrzałem , też czekam na 3 sezon

Mr_Bart

Data premiery w rosji to 8 kwietnia 2025 r. Wg źródeł z jednej ze stron. Na innej znalazłam niestety też koniec 2025 r.

ocenił(a) serial na 9
ilonar2301

dziękuję, zobaczymy

ocenił(a) serial na 8
ilonar2301

fake jak uj.. przecież cały czas idą takie fake info, najpierw że listopad 24, potem pierwszy kwartał 25, czyli między styczniem a marcem, teraz skończył się marzec i ściema że premiera w kwietniu :D