Krucjata (2022)
Krucjata: Sezon 2 Krucjata sezon 2, odcinek 2
odcinek Krucjata (2022)

Krucjata | odcinek 2

42m
6,7 172  oceny
6,7 10 1 172
Krucjata
powrót do forum s2e2

No w tym odcinku już nie było takich akcji jak w pierwszym, ale to dopiero drugi odcinek a najlepsze wątki jak zwykle zostawią na koniec, mam wrażenie że Lusijana prędzej czy później zacznie pić już widać że chcą wkręcić ten wątek i ogólnie to on jest teraz tutaj takim głównym bohaterem no i ogólnie ona się idealnie nadaje na główną postać tego serialu, dużo się nie dowiedzieliśmy z tego odcinka tylko tyle że Mandżaro rok przesiedział chyba w pierdlu bo mu się dziecko urodziło i Maria mieszka w Elblągu u jego rodziców i postanowił skończyć z Policją, do tego ten tekst że Policja się na niego wypięła to teraz on wypina się na Policję :) Mam wrażenie że to nie było całkowite rozstanie a wróci prędzej czy później, było widać zmianę w jego charakterze, jeśli wróci to nie już jako glina w tym sezonie go zabraknie ale widać że twórca tego serialu ma już w planach kolejne sezony dlatego nie uśmiercił Mandżaro aby w przyszłości zrobić jego wielki powrót, tak czy siak podoba mi się ta historia z narkotykami i z tymi typami w maskach a jak jeszcze jakaś mafia się w to wpląta to tym bardziej, tym bardziej wojskowi... Czekam na 3 odcinek...

ambrose123

Gdzie obejrzałeś?

ambrose123

Nie będzie ani Mandzaro ani żadnej innej osoby z 1 sezonu bo ci aktorzy już nie chcieli w tym grać

ambrose123

Natomiast dla mnie bardzo się podoba to co napisałeś ( aś )

ocenił(a) serial na 8
ambrose123

Też byłem rozczarowany po 2 odcinkach... Od 3-go jest lepiej i lepiej. A po 5 nawet nie barakuje za bardzo Mandżaro. Piela jest Dobry !!

ambrose123

Ale są niedopracowania - 2 odcinek, wizyta Bronka w prosektorium i rozmowa z pracownicą - trup Kuby (narkomana) leżącego na stole, oddycha (widać to dokładnie i wyraźnie, jak w 13:25 min rusza brzuchem.