PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Postanowiłam założyć nowy temat , w nim można napisać kto co wie na temat ostatniego odcinka ,bo ja osobiście pare rzeczy nie rozumiem a bardzo mnie one interesują :))))

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

O co chodzi w tym jak pokazuje postrzelenie Reiny javiera i clary ??? Jak to z tym było ???

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Jednoczesnie? Nie było takej akcji. Bieżąco to Clara została porwana na zlecenie Estefanii, potem odbita przez Javiera i Victora, a Reina straciła dziecko.

ocenił(a) serial na 10
_sarna88

Chodziło mi o to czy w ostatnim odcinku vicotor ich naprawdę postrzelił wszystkich ??? ( na tym pokazie mody reiny )

nika2015xx

Victor nikogo nie postrzelił. Ich postrzelenie było upozorowane przez agencję. Strzelał do nich niby ktoś inny, zamaskowany koleś, który stał trochę dalej niż Victor, a tak naprawdę, Javier, Reina i Clara udawali, że nie żyją, żeby Victor dał im spokój.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Aha , dzieki :)

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

A po tym wszystkim Victor dał im w końcu spokój?

Ramiro_29

Victor myślał, że nie żyją, więc nie mógł nic im zrobić. Zobaczą się dopiero w scenie śmierci Victora.

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

No to pewnie Victor się wtedy zdziwi, że oni jednak żyją. Jeszcze to jego zabiją.

klaudia1300

kim jest cobra dla christiana

magazynier_48

Siostrą

klaudia1300

a w ktory odcinku zginie christian

magazynier_48

W ostatnim

klaudia1300

a victor w ktorym odcinku poslubi alicje

klaudia1300

a wiesz ze na pulsie bedzie nowa telenowela o 14.30

ocenił(a) serial na 10
sandia23

niewiem stacja tv puls narazie nie chce powiedziec

ocenił(a) serial na 9
magazynier_48

A wiesz od kiedy?

Carolinex6x

od 1czerwca

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Taa czytalam sezon na milosc -turecka telenowela o 14 bedzie leciec. Czyli kolejna roszada i królowa bedzie o 12 i 13 :((

monia198923

aile odcinkow ma

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Ponoc tylko 41 narazie a jeden trwa 2 godziny. Ten serial nadal leci w turcji i narazie wlasnie ma tylko 41 odc. Nastepne beda dopiero krecic to po co nam taki i utna w polowie pewnie.

monia198923

nie moge cos innego wymyslec