Postanowiłam założyć nowy temat , w nim można napisać kto co wie na temat ostatniego odcinka ,bo ja osobiście pare rzeczy nie rozumiem a bardzo mnie one interesują :))))
O co chodzi w tym jak pokazuje postrzelenie Reiny javiera i clary ??? Jak to z tym było ???
Jednoczesnie? Nie było takej akcji. Bieżąco to Clara została porwana na zlecenie Estefanii, potem odbita przez Javiera i Victora, a Reina straciła dziecko.
Chodziło mi o to czy w ostatnim odcinku vicotor ich naprawdę postrzelił wszystkich ??? ( na tym pokazie mody reiny )
Victor nikogo nie postrzelił. Ich postrzelenie było upozorowane przez agencję. Strzelał do nich niby ktoś inny, zamaskowany koleś, który stał trochę dalej niż Victor, a tak naprawdę, Javier, Reina i Clara udawali, że nie żyją, żeby Victor dał im spokój.
Victor myślał, że nie żyją, więc nie mógł nic im zrobić. Zobaczą się dopiero w scenie śmierci Victora.
No to pewnie Victor się wtedy zdziwi, że oni jednak żyją. Jeszcze to jego zabiją.
Taa czytalam sezon na milosc -turecka telenowela o 14 bedzie leciec. Czyli kolejna roszada i królowa bedzie o 12 i 13 :((
Ponoc tylko 41 narazie a jeden trwa 2 godziny. Ten serial nadal leci w turcji i narazie wlasnie ma tylko 41 odc. Nastepne beda dopiero krecic to po co nam taki i utna w polowie pewnie.