PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Ile odcinków ?

ocenił(a) serial na 7

W końcu ile odcinków ma Królowa Serc ? 102 czy 141 ???

ocenił(a) serial na 8
malga927

Ponoc sa dwie wersje telki. Jedna skrócona ktora ma 102 odcinki a druga pełna licząca 140 odcinków. U nas na szczescie bedzie leciała pełna 140 odcinkowa. Slyszalam ze w tej skróconej polowa rzeczy jest wycięta i ciezko sie połapać.

ocenił(a) serial na 8
malga927

Ten serial powinien mieć według oryginału 140 odcinków. Nie wiem po co im ta skrócona wersja, jeśli jest tam w niej tyle scen powycinane, że w ogóle potem nic z tego nie wiadomo. :/

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Wielkie dzięki za odpowiedź .

ocenił(a) serial na 8
malga927

Nie ma za co, proszę bardzo. :)

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Puls napisał, że wyemitują pełną 140 odcinkową wersję. Ta 102 odcinkowa była puszczona na Telemundo. Na Telemundo telka została o połowę skrócona ze względu na niską oglądalność. Ale za granicę normalnie sprzedaje stacja pełną wersję.

ocenił(a) serial na 8
Adri90r

Tak na pulsie ma być ta pełna wersja czyli 140 odcinków, a nie ta skrócona. Ciekawe skąd oni to widzą, jaką oglądalność mają takie telenowele, jak to sprawdzają? Czy to w ogóle jest możliwe, żeby to sprawdzić.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Ja tez wlasnie nie wiem jak oni to sprawdzaja? Ja mam wielu znajomych ktorzy to ogladaja (co prawda na playpuls i tusnovelas bo o 13.30 sie nie da) ale jednak zainteresowanie jest. A oni puscili tydzien wieczorem na puls2 i za mala ogladalnosc zdjeli z anteny. Teraz o 13.30 i pisza ze ogladalnosc narazie zadowalajaca. No i jak im wierzyc??

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Nie mam pojęcia jak oni to sprawdzają, co kto i kiedy ogląda, czy oni w jakiś sposób inwigilują widzów? :/ Skąd to niby wiedzą, że jakiś serial ma większą czy mniejszą oglądalność o jakiejś porze? Na pewno jest zainteresowanie tym serialem, wystarczy sobie chociażby zobaczyć ile osób tu pisze na forum tego serialu, a są jeszcze inne portale. :) Ja im nie wierzę z tą oglądalnością chyba coś ściemniają.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Telki powinny byc wieczorem. 21.30 była IDEALNA. Nie wierze jak oni pisza ze o 13.30 jest oglądanosc zadowalająca.
Dzis zobaczylam ze kobieta ze stali na tvn7 tez zdjeta z anteny. Nie ogladalam co prawda ale tvn7 moze sobie rączke podac z pulsem. To samo podejscie do telenowel mają.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Też tak uważam, że telenowele powinny być wieczorem, tak po 21 to byłaby dobra pora. Może ewentualnie też trochę wcześniej np. o 19. Oni na pewno coś ściemniają z tą zadowalającą oglądalnością o takiej porze.
No to porażka jak obie te stacje mają takie podejście do telenowel. Zaczynają coś pokazywać, a potem przerywają w połowie, albo jeszcze wcześniej, porażka. :/

Ramiro_29

Może wiecie gdzie na necie można obejrzeć całe odcinki Królowej ??? Ja nie mogę nigdzie znaleźć :(

ocenił(a) serial na 8
wiktoria24

A na tusnovelas patrzylas?? Tylko nie wiem jak tam jest dokładnie. Czy po polsku czy z napisami (ale chyba nie) ale chyba w oryginale. Tam sa wszystkie odcinki bo kiedys patrzylam. Ja to niestety lubie po naszemu (hehe) po polsku i dlatego czekam choc ciekawosc mnie dobija czasami :)))

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

na Anyfiles ja tam ogl

ocenił(a) serial na 8
wiktoria24

Jeśli chodzi o odcinki po polsku to można oglądać ten serial na playpuls. pl i na video. anyfiles. pl (usuń spacje po kropkach w tych adresach)

ocenił(a) serial na 10
Ramiro_29

DO badania oglądalności służy tzw telemetria. Ale moim zdaniem jest to pic na wodę, są w stanie obliczyć jedynie ilość odbiorników który pobiera dany sygnał a nie ilość osób która ten program ogląda. Bo jak wiadomo przy jednym tv może siedzieć jedna osoba ale może siedzieć też pięć albo dziesięć. Nie są w stanie także określić czy np ja oglądam serial ponieważ przebywam za granicą (transpondery sciągają sygnał tylko na terenie kraju).

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

No właśnie, więc te ich miary oglądalności danego programu czasami pewnie mogą mijać się z prawdą i w rzeczywistości nie wiedzą tego tak do końca ile osób ogląda ten serial. Jeśli jeszcze ktoś ogląda np. za granicą.

malga927

A czy można gdzieś oglądać pełne odcinki w originale albo z angielskimi (ew. hiszpańskimi) napisami? Na YT są tylko fragmenty :(