Drama bardzo przeciętna,przyczepić się nie można tylko do gry aktorskiej,w końcu aktorzy z górnej półki. Tym bardziej nie mogę zrozumieć,dlaczego tak dobrzy aktorzy zgadzają się grać takich serialach?
Oboje już zagrali w dużo lepszych widowiskach- One ordinary day i Pamiętnik mojego wyzwolenia,więc myślę,że trzeba by było mierzyć,jeśli nie wyżej,to chociaż w podobny poziom. To nie o to chodzi,że ten serial był jakimś koszmarkiem,ale był tak do bólu przewidywalny,wszystko to już było w dziesiątkach innych dram.
Jeśli ktoś zaczyna przygodę z koreańskimi serialami,to pewnie może być zachwycony, ale dla mnie to jest kalka, całkiem zgrabna,ale kalka.
A jak jest się świeżo po oglądaniu My mister, to nie da się być zbyt obiektywnym. Po takich perełkach nic nie jest wystarczająco dobre
Dokładnie tak. Też nie pojmuję zbiorowej histerii na tę dramę. Dla mnie to naprawdę przeciętny serial. Scenarzyści zebrali najpopularniejsze motywy z koreańskich produkcji, wrzucili je do serialomixa i powstała naprawdę ciężkostrawna mieszanka.
Jeśli ktoś chce oglądnąć dobry koreański serial to też z całego serca polecam "My Mister". Uczta dla oczu i serca.