PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703500}

Kotka

La Gata
2014
7,0 1,0 tys. ocen
7,0 10 1 1035
Kotka
powrót do forum serialu Kotka

Raczej nie ma tego tematu więc go zakładam.
Mam pytanie
Kiedy Esmeralda i Pablo się pogodzą

Lol11

a i jak będzie ten duży przeskok czasowy to kto umrze przed nim?

ocenił(a) serial na 7
Lol11

Virginia umrze, a Pablo i Esmeralda praktycznie cały czas będą razem. Ale teraz to nie pamiętam na jakim etapie sie pogodzą. Ale to było po tym jak zostawił Monicę w kościele przed ołtarzem.

lucre

Monicę bedzie sama

ocenił(a) serial na 7
lucre

A z kimsc bedzie miala romans

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie, ale później pojawia się Gisela, właścicielka galerii, bardzo mnie wkurzała, ale bez takich postaci nic by się nie działo.

lucre

ciekawo czy bedzie cos po dzikim sercu

magazynier_48

Dzieki za odpowiedz

lucre

a ta wariatka ze smietnika to nie jest matka kotki ???

ocenił(a) serial na 9
ewela_129

Tak to jej matka

just346

Kiedy Esmeralda dowie sie ze to jej matka i odnajdzie ojca?

ewela_129

Najpierw Esme zamieszka z ojcem, ale ona o tym nie będzie wiedziała. Później Fernando odnajdzie swoją żonę. Fernando będzie chciał oczyścić swoje imię i dopiero wtedy wyznać prawdę córce, ale ostatecznie ona sama odkryje kim są jej rodzice.

jagodajulia

a za co on siedzi w wiezeniu ? czy to nie ma nic zwiazku z rodzicami Pabla?

ewela_129

Za morderstwo w obronie własnej, ale chyba Agustin tak zrobił, że wyszło, że on (Fernando) wspólnika Agustina zabił z premedytacją. Tak mi się wydaje.

just346

A co sie stanie z ta wstretna gisela powie mi ktos ?

ocenił(a) serial na 7
Natka28041994_fw

Skończy w wariatkowie.

Lol11

Umrze jeszcze Agustin przed tym przeskokiem czasowym.

jagodajulia

a wktorym odcinku

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

W którym odcinku zginie Agustin?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
lucre

Dziękuję za info

ocenił(a) serial na 8
lucre

Jeszcze mam jedno pytanie bo teraz majątek Fernanda ma Damian on bedzie miał wypadek i straci pamięć a czy ją odzyska jak to będzie ?

ocenił(a) serial na 7
stasikmalgorzata

Damian odzyska pamięć. Chyba jakąś operację mieli mu zrobić, ale nie pamiętam dokładnie, bo najwyraźniej to był ten moment, w którym to nie oglądałam uważnie La Gaty.

ocenił(a) serial na 8
lucre

A co sie stanie z tym dokumentem ktory Daniel dostanie w dzien wypadku od cichego

ocenił(a) serial na 7
stasikmalgorzata

Damian*, nie pamiętam, bo to były odcinki których nie oglądałam dokładnie.

Lol11

Oni pogodzą się po tym niedoszłym ślubie Pabla z Monicą, ale nie tak od razu. Tylko wydaje mi się, że jakiś czas później.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Ty jak zwykle jestes do przodu z wszystkimi serialami wiec zapytam o Monice :) poki co odnioslam wrazenie ze nie jest zla osoba, ale nie wiem czy sie nie myle? Nie wiedzialam chyba dwoch odcinkow wiec moze juz cos sie dzialo... Czy Monica bedzie knula jak usidlic Pabla za wszelka cene?

ocenił(a) serial na 7
Carolinex6x

Monica w sumie nie knuła nic, zresztą nawet nie była aż taka zła. Gorsza jest Gisela, która się pojawi za jakiś czas. Ona to była taka zła.

Carolinex6x

Monica nie jest taka zła, ale dobra też nie jest, aczkolwiek jak dla mnie to nie jest taka typowa villana, bo ona po tym niedoszłym ślubie z Pablem nawet się na nim mścić nie będzie chciała.
A co do ślubu to nie musiała Pablo bardzo namawiać... On był wtedy kretynem.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Ahhhhh czyli jednak bedzie mnie wkurzal jak Octavio z dzikiego serca... Ehhh slabe te telki na tv4 zas absurdow tysiac... a niedawno sie dowiedzialam ze santa diabla zostanie zdjeta z anteny.. Chyba prezesem w pulsie jest taki sam glab jak ten Octavio w dzikim sercu ;D hehehehe
Masakra odechciewa sie ogladac te wszystkie telki skoro tak ucinaja watki :/ jak mi Monse zdejma to juz sie wkurze mega... Ale co za pa la nt daje telki w godzinach pracy/wykladow/lekcji? Tylko niedorobiony Octavio heheheheehehehe

Carolinex6x

Co???????????????? TV ZJ..EB zdjęło Santę Diablę z anteny??????

ocenił(a) serial na 5
Lol11

Szanowni Państwo,

Z powodu licznych pytań dotyczących emisji telenowel „Santa Diabla” i „Sekret” czujemy się zobowiązani zabrać głos w tej sprawie.

Choć była to dla nas bardzo trudna decyzja, widząc wyniki oglądalności, musieliśmy zrezygnować z dalszej emisji telenoweli „Santa Diabla”. Telenowelę tę będzie można dalej oglądać na naszej platformie VOD PlayPuls.pl. Głęboko wierzymy, że nowy serial, który Państwu proponujemy – „To moje życie!” – przypadnie Państwu do gustu. Jeśli chodzi o telenowelę „Sekret”, której 4. sezon właśnie się zakończył, informujemy, że jesteśmy w trakcie negocjacji zakupu kolejnego, 5. sezonu.

Jesteśmy pod wielkim wrażeniem Państwa zainteresowania Telewizją Puls i aktywności na Facebooku. Bardzo nas to cieszy. Czytamy wszystkie komentarze, pytania i – w miarę możliwości – odpowiadamy na nie.

Mamy nadzieję, że powyższe wyjaśnia zaistniałą sytuację oraz potwierdza, że absolutnym priorytetem TV Puls są jej widzowie.

Lol11

Niestety zdjęli Santę diablę... :( W piątek był ostatni od w tv. Reszta na PP.

Carolinex6x

Pablo będzie wkurzał, ale jak dla mnie nie będzie, aż takim kretynem jak Octavio i Esme czasem też będzie irytować :P
Chociaż Pablo powie okropne rzeczy Esme...:( I ona też mu coś okropnego powie...

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Nie moge sie za bardzo do nich przekonac.. Jak dodatkowo bedzie taka chała jak w dzikim sercu to pewnie zrezygnuje z ogladania...

ocenił(a) serial na 7
Carolinex6x

Później będą mieli super scenki. A Pablo taki głupi nie jest. Przykład: Agustin zleci porwanie Esme. Jeden z porywaczy ją uśpi i położy do łóżka i zrobi zdjęcia, że niby ona się z nim przespała i te zdjęcia zobaczy Pablo. Myślała, że jak to w telenowelach bywa - uwierzy, że Esmeralda go zdradziła, a tu o dziwo nie uwierzył w te zdjęcia. A biedna Esme myślała, że ją zgwałcili.

lucre

W mnie Pablo nie będzie, aż tak tępy jak Octavio i będzie po nim widać, że kocha Esme. Przynajmniej ja widziałam tę miłość.

ocenił(a) serial na 9
lucre

Wiesz moze w których odcinkach będzie ten wyjazd nad morze?

Lol11

Co się stanie, że Esme nie będzie mogła chodzić?

ocenił(a) serial na 7
Lol11

Esme z Pablem postanowią wziąć ślub kościelny i z tego powodu odbędzie się jakieś przyjęcie, o ile dobrze pamiętam. Gdy będą z niego wracać, Gisela specjalnie spowoduje wypadek samochodowy, po którym Esme nie będzie mogła chodzić. Będą chcieli zrobić jej operację, by odzyskała w ładzę w nogach, ale ugryzie ją wąż i nie będzie mogła mieć tej operacji.

lucre

I jeżeli dobrze pamiętam to ta operacja była poważną operacją i nie było pewne, czy się powiedzie, ale była jedyną szansą na odzyskanie władzy w nogach, a później Esme "uzdrowiła cudowna rehabilitacja". Jakby każdy tak odzyskiwał władze w nogach po rehabilitacji to byłoby niewielu niepełnosprawnych.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Dokładnie tak było z tą operacją, ale coś mi się kojarzy że miała zapalenie rdzenia kręgowego a o ile się nie mylę jedna z form leczenia jest rehabilitacja, więc pewnie temu ją uzdrowiła.

lucre

Ja już tak dokładnie nie kojarzę, ale wydaje mi się, że operacja była jedynym wyjściem, aby wyzdrowieć. Chyba, że ukąszenie przez żmiję coś zmieniło..:P

jagodajulia

A który to był odc?

jagodajulia

kieedy Esmerdalda dowie sie ze Cichy i Fela to jej rodzice???

ocenił(a) serial na 5
ewela_129

92 odcinek bodajze

ocenił(a) serial na 7
Carolinex6x

Tak, w 92.

ocenił(a) serial na 3
Lol11

dlaczego umrze Virginia?

ocenił(a) serial na 7
darjaa

Virginia odziedziczyła chorobę po swojej matce, dlatego jest ślepa i po porodzie umrze (tak jak jej matka), gdyż ta choroba sprawia, że jak kobieta urodzi dziecko to umiera. Nie pamiętam tylko czy podali nazwę tej choroby.

Lol11

Co z Mariano? Wydaje się być pozytywnym bohaterem. Jakie beda jego dalsze losy? :)