Czytałam na jednym forum,że Alexander Brandtner zmarł w jakieś eksplozji. Czy ktoś wie jaki to
odcinek?
oglądałem z nim ostatni odcinek na Czwórce i nie zginął, przeżył, t był odcinek , że koleś zabijał laserem, może w czworce nie pokazuja prawidłowo, szkoda najlepszy komisarz :D
odcinek z laserami jest na youtubie
https://www.youtube.com/watch?v=-jeMvcpLHCg
"Strahlen der Rache" sezon 7 odc. 10
Pamiętam odcinek jak Alexander żegna się na lotnisku z Rexem i odlatuje i to jest ostatni odcinek z nim?
Nie widziałem kiedy odchodzi Christian Böck - bo pojawia się ta "parka" Mark i ..... z nimi już nie oglądałem odcinków.
Dla mnie extra był Richard Moser odcinek z jego śmiercią mną potrząsną i długo przyzwyczajałem się do Alexa Brandtnera - oglądałem nie powiem wszystkie odcinki a gdy on odszedł to zakończyłem oglądanie.
Po cichu liczyłem że "komisarz Alex" będzie na podobnym poziomie ale po kilku odcinkach dałem sobie spokój to już nie to.....
Adamus Niema takiego odcinka na Francuskiej wikipedii jest Artykuł o śmierci Brabdtnera i awansie christiana po polsku artykuł znajduje się na forum o Rexie
Alex Brandtner zmarł w eksplozjii a nie odleciał... A Christian Böck dostał awans i nie mógł się pogodzić ze śmiercią Alexsa i zostawił Rexsa oraz Kunza samych. A później dochodzi Marc i Niki...
tak masz rację Brandtner zginoł w eksplozji ale odcinek był zbyt brutalny do wyemitowania tak samo odcinek ze śmiercią Hoffmana , który zasłonił Niki własnym ciałem jak wyglądała śmierć Brandtnera możemy sie kiedyś dowiedzieć z komisarza Alexa bo Orlicz jest jego odpowiednikiem a sam Pawlicki przyznał że wie jak zginie jego postać a propo ja oglądałem na Rai 2 juz 15 sezon rexa a w prrzyszłym roku 16 Lorenzo już niema jest Davide Rivera
Podobno powstał, lecz był za brutalny i pokazali go tylko raz w Austrii. Właściwie był to dwa odcinki. Jeden ze śmiercią Brandtnera, drugi z odejściem Bocka