PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8607
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Witam, nie mogę nigdzie znaleźć 9 /10 odcinka sezonu 46. Chodzi mi tylko o streszczenie tego odcinka, głównie o streszczenie co stało się dokładnie z rodziną Semira. Bo oglądałam najnowszy odcinek ( 47 sezon odcinek 3)i Semir w domu jest sam bez nikogo. Co się stało z Andreą i rodzina Semira ostatnim odcinku 46 sezonu? Będę wdzięczna za streszczenie.

Emilia20000

Napisałaś temat to spojrzałem teraz na rtl online i widzę, ze wystartował 20.08 już sezon 47 , nie ogladałem https://www.tvnow.de/serien/alarm-fuer-cobra-11-7 .
Z tego co pamiętam w 46 sez nie było tragedii z rodziną Semira, co mogłby spowodowac znikniecie ich z serialu.
Natomiast Paul ma wyjechac do Nowej Zelandii, a Kruger została zabita w hotelu. wiec tych postaci już nie ma.

Hans_Kloss

Obejrzałem wczoraj S47E03 zmieniła się tzw czołówka serialu.
Nie w niej nazwisk aktorów grajacych Paula, Andree, Susanne, Jenny, Hartmuta .
W zamian za to pojawiły sie nowe postacie. Kobieta nowa partnerka Semira, człowiek na wózku dyspozytor wykonujący prace Susanne oraz dwóch policjantów .
Zmiana partera Semira bywała już wcześniej wiec to nie jest zaskoczeniem.
Ze starej obsady pozostal wiec tylko Semir i Dana.

Hans_Kloss

Kruger zabita?! O nie, mozesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Będę wdzięczna, bo ja niemieckiego ni w ząb. Na 13 ulicy oglądałam odcinki z Paulem ale nie widziałam śmierci Kim, może puszczą dalej. I jak ta nowa partnerka Semira?

karola177

W hotelu byli przetrzymywali zakładnicy , pojawiła sie policja, strzelania i trafili Kruger.
Teraz sie okazalo, ze w sezonie 47 duże zmiany w obsadzie, to podeszli po najmniejszej linii oporu uśmiercili ją i Kruger znika z serialu.

Nowa partnerka Semira ładna blondynka koło 30stki, byla związana z jednym z tych dwoch mlodych policjantow . Ona już nie chce, on chce nadal, ale o co poszło, to nie wiem.

Masz tv puls? Ja w naziemnej tv mam i codziennie o godzinie 10 jest powtarzany odcinek z dnia poprzedniego, a o godz 11 jest nowy odcinek. Takze sobie nagrywam i po poludniu ogladam . Byl sezon 44 i teraz leci 45 kolejno odcinki pokrywają się z wymienionymi tutaj https://www.imdb.com/title/tt0115088/episodes?season=45 fajnie byłoby,gdyby dali tez 46 sezon .

Hans_Kloss

Dzięki wielkie za wyjaśnienie <3 Mam tv puls, w takim razie będę codziennie rzucać okiem na home office. ;)

Hans_Kloss

Ma być 46 sezon od 15.09 i od razu 47 zaraz po.

adamo001

zgadza sie, dziś S46E01

Hans_Kloss

Chyba Kobra nam się kończy. Erdogan Atalay dodał na instagramie wideo jak przygotowuje się do ostatniej sceny, dziękuje  fanom i tam mówi, że może się jeszcze zobaczymy. Ktoś wie coś wiecej na ten temat?

karola177

Dzis wielki final sezonu :) , na rtl ostatni odcinek sezonu 47 :)

Natomiast jutro finał sezonu 46 na pulstv.

Hans_Kloss

Miał 55 urodziny Erdogan i spiewal sobie 100 lat hehe.

Patrzę w necie i tak 47 sez ma być ostatni.

Może coś kiedyś jeszcze będzie ale nastawiaja się ze to koniec

Hans_Kloss

Nakręcony jest 48 sezon. Dopiero po nim zapadnie decyzja co dalej.

adamo001

Dzisiaj na puls tv był S47E01.

Okazuje sie ze S47 skłąda się z 10 odc, a nie 6 odc jak pierwotnie można było sądzić.
Na www.imdb.com była niepełna lista, teraz jest już uzupełniona i zawiera 10 odc.

Hans_Kloss

47 sezon ma 6 odcinków. Wszystkie wyemitowano w Niemczech.

adamo001

Tu podają 10 odc https://m.imdb.com/title/tt0115088/episodes/?season=47

Hans_Kloss

Ale jest 6. RTL wyemitował już wszystkie odcinki. IMDB w tej kwestii nie jest wiarygodnym źródłem, zresztą forum Kobry również podaje 6 odcinków. 10 ma być w 48 sezonie.

adamo001

Pozyjemy zobaczymy, po tych 6 odc wiele watkow nadal otwartych m.in. Stambuł. Turek siedząc w aucie, obserwujac Semira i jego matke, rozmawiał z kimś przez telefon i mówił, że znalazł ich. On już nic nie zrobi, jak wiadomo został zastrzelony, ale zanosi się, że ktoś sie bedzie dalej mścił.
Kolejne sprawy, co z Andreą, czy bedzie slub Dany , itd