Na TVN7 emitowana jest seria w której partnerem Semira jest jakiś picuś,wcześniej był nim Tom ( w tej roli Rene Steinke) dlaczego odszedł?,co się stało?,jak tłumaczono to w serialu?
Co do serialu jest świetny...
Ja skończyłam ogladać jakieś 2/3 tygodnie temu jak partnerem Semira był Chris (Gedeon Brkhard)... W sumie był on jedną z moich ulubionych postaci, ale porównując go do jego innych serialowych roli, wypadł tak sobie. No i nie omieszkam dodać, iż wydaje mi się, że majstrował coś przy twarzy =.=
Steinke był dawno. Chris był przez jakieś 30 odcinków, swoją drogą odcinki teraz co są te najnowsze od 24 są świetne, Ben jest świetny i uważam, że dodanie nowej szefowej odświeżyło serial.
Dobra pewnie pomyliłem Steinke z Berkhardem,ale w jaki sposób wyjaśniono odejście poprzednich partnerów Semira?.
Co do Bena to w sumie masz rację jest ok,a wczorajszy odcinek kiedy zamknięto go w trumnie był świetny,kiedy Semir wreszcie odnalazł partnera aż łezka sie w oku zakreciła :)
Chris został zastrzelony w 23x07 i później kontynuacja była w dwugodzinnym 24x01. Oglądałem na yt jak zginęli partnerzy Semira http://www.youtube.com/watch?v=x_0VIFb3U6k
Pisałem to już kiedyś. Pierwszym partnerem Semira był Frank Stolte, który został usunięty w niewyjaśnionych okolicznościach z serialu. Na jego miejsce w odcinku "Porzucony"(9) przydzielony został Andre Fux, który zginął na Majorce w odcinku "Samotne zwycięstwo" (46). Następnym partnerem Semira, od odcinka "Wyścig z czasem"(47) był Tom Kranich. Tom odszedł z policji w odcinku "Pożegnanie"(96) z powodu śmierci żony (zabili ją bandyci). Od odcinka "Chrzest Bojowy"(97) do odcinka "Szaleńcy"(127) drugim komisarzem był Jan Richter, który nie został zabity, ale sam odszedł z policji. Od odcinka "Powrót"(128) partnerem Semira znów był Tom, który został zamordowany w odcinku "Na śmierć i życie"(157). Pamiętam, że ryczałem wtedy jak bóbr :<... Drugim komisarzem został były tajny agent Chris Ritter, który pomagał Semirowi rozwiązać zagadkę śmierci Toma. Chris został zabity w odcinku "Wśród wrogów"(178), to też był bardzo smutny moment. Od następnego odcinka, czyli "Na własną rękę"(179) partnerem Semira jest ten młody o którym piszesz, czyli Ben Jagger. Odcinki z nim w roli drugiego komisarza są cały czas kręcone.
P.S. Numery w nawiasach to numery odcinków