PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8607
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Wie ktoś gdzie można obejrzeć Kobre w internecie ? wszystko czy z lektorem,napisami czy po niemiecku

ocenił(a) serial na 9

Też właśnie mam problem ze znalezieniem odcinków do pobrania. Do niedawna jeszcze wszystkie sezony były na ch0miku, ale zostały pokasowane! Na pewno wydawca albo jakiś niemiecki odpowiednik polskiego zpav i zaiks przyłożył do tego rękę :/ Zdążyłem ścćiągnąć kilka sezonów, teraz już nie ma nic...

ocenił(a) serial na 9
trancefan1986

Wszędzie tylko sezony od 28 w górę, a przecież na ch0miku do niedawna były wszystkie od pierwszego, ale pokasowali... Co się dzieje???

użytkownik usunięty
trancefan1986

Wydaje mi się że tak jak piszesz chodzi o jakąś blokadę.Kobra jest dostępna na stronie RTL ale tylko po niemiecku a ja niestety nie opanowałem jeszcze aż tak tego języka by oglądać serial bez lektora lub napisów

ocenił(a) serial na 9

Z pewnością pokasowali je na zlecenie firm typu zpav i zaiks... Wszędzie muszą się wtrącać i żądać usunięcia "nielegalnych" plików... To może pocztą pantoflową będziemy się wymieniać linkami? Oczywiście chodzi mi wyłącznie o wersje z polskim lektorem :)

Można na vider oraz kinoman

użytkownik usunięty
Arkadiusz_Gasiorowski

Na kinomanie jest tylko do 5 odcinka 32 sezonu :/

ocenił(a) serial na 9

tutaj coś jest http://freedisc.pl/wf51,d-1961008,kobra-oddzial-specjalny
Niestety, nie da się ściągnąć, pisze że dostęp zabroniony :/

Tak ale na vider masz od 1 sezonu do 38

ocenił(a) serial na 9
Arkadiusz_Gasiorowski

Wyślij SMS
numer: 72480
treść: AG 02
koszt: 2,00 zł (2,46 zł z vat)

trancefan1986

Nie trza się logować ani rejestrować. Wchodzisz i oglądasz.

ocenił(a) serial na 9
Arkadiusz_Gasiorowski

Ale wolę ściągnąć na dysk.

ocenił(a) serial na 9
trancefan1986

Podbijam

ocenił(a) serial na 9
trancefan1986

A jednak tak jak mówiłeś - zarejestrowałem się i bezpłatnie pobieram plik :)

ocenił(a) serial na 9
trancefan1986

Ale tylko na freedisc jest za darmo, a na vider nawet po rejestracji żądają opłat :/

Arkadiusz_Gasiorowski

Na vider juz nie ma :)

jeżeli temat aktualny znalazłem o dłuższym czasie stronkę, gdzie udostępniono bardzo dużo sezonów kobry z polskim lektorem. gdyby ktoś chciał wyślę w wiadomości : )

użytkownik usunięty
agata2000

to ja poproszę :) wysłałbym wiadomość ale z jakiegoś powodu nie mogę

ocenił(a) serial na 9

odbierz zaproszenie do znajomych, żebym mógł Ci wysłać wiadomość

ocenił(a) serial na 9
agata2000

Ja też już wiem gdzie - na Paweł Edward Barbara kropka pe el. Rozszyfrujcie to sami :)

trancefan1986

a wgl mam ważne pytanie! Czemu gdy wejdzie się na angielską stronę serialu na naszej ciotce wiedzy pokazuje, że serial ma 21 sezonów, a na polskiej już 34?! Czy zależy to od sposobu emisji/ mimo to jest to dziwne O.o

agata2000

To dawaj :)

agata2000

Ja chętnie poprosze o linka

Aszonkowy_swiat

Ojej, po tylu latach nie mam pojęcia, cóż to był za link. a jeżeli cudem znajdę, podeślę! ;)

ocenił(a) serial na 7
agata2000

to ja też poproszę jeśli można :)

agata2000

Jeżeli jeszcze można to również chętnie skorzystam.

agata2000

Hej hej wszystkim! Mój post o linku jest już nieaktualny, po tylu latach nie mam pojęcia, co to była za strona niestety :/

agata2000

czy ktoś może orientuje się gdzie obejrzeć s38e7 lub s38e8??