Wie ktoś gdzie można obejrzeć Kobre w internecie ? wszystko czy z lektorem,napisami czy po niemiecku
Też właśnie mam problem ze znalezieniem odcinków do pobrania. Do niedawna jeszcze wszystkie sezony były na ch0miku, ale zostały pokasowane! Na pewno wydawca albo jakiś niemiecki odpowiednik polskiego zpav i zaiks przyłożył do tego rękę :/ Zdążyłem ścćiągnąć kilka sezonów, teraz już nie ma nic...
Wszędzie tylko sezony od 28 w górę, a przecież na ch0miku do niedawna były wszystkie od pierwszego, ale pokasowali... Co się dzieje???
Wydaje mi się że tak jak piszesz chodzi o jakąś blokadę.Kobra jest dostępna na stronie RTL ale tylko po niemiecku a ja niestety nie opanowałem jeszcze aż tak tego języka by oglądać serial bez lektora lub napisów
Z pewnością pokasowali je na zlecenie firm typu zpav i zaiks... Wszędzie muszą się wtrącać i żądać usunięcia "nielegalnych" plików... To może pocztą pantoflową będziemy się wymieniać linkami? Oczywiście chodzi mi wyłącznie o wersje z polskim lektorem :)
tutaj coś jest http://freedisc.pl/wf51,d-1961008,kobra-oddzial-specjalny
Niestety, nie da się ściągnąć, pisze że dostęp zabroniony :/
Ale tylko na freedisc jest za darmo, a na vider nawet po rejestracji żądają opłat :/
jeżeli temat aktualny znalazłem o dłuższym czasie stronkę, gdzie udostępniono bardzo dużo sezonów kobry z polskim lektorem. gdyby ktoś chciał wyślę w wiadomości : )
Ja też już wiem gdzie - na Paweł Edward Barbara kropka pe el. Rozszyfrujcie to sami :)
a wgl mam ważne pytanie! Czemu gdy wejdzie się na angielską stronę serialu na naszej ciotce wiedzy pokazuje, że serial ma 21 sezonów, a na polskiej już 34?! Czy zależy to od sposobu emisji/ mimo to jest to dziwne O.o
Hej hej wszystkim! Mój post o linku jest już nieaktualny, po tylu latach nie mam pojęcia, co to była za strona niestety :/