PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78055
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Wato było czekać 6 sezonów na taką końcówkę . Mimo , że to było do przewidzenia (ciąża Emily) to morda wciąż mi się cieszy od prawie 11 godzin . Ja pierdziu :) . Odcinek fajny . Dziecko Angeli i Jacka zdrowe i cudne ale ta końcówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lizzie1983

A ta mina Bootha!!!

ocenił(a) serial na 10
majowka20

Wymarzona końcówka sezonu. Chociaż tak szczerze, to odc 22 pod względem samej sprawy i śmierci Vincenta wydawał mi się o wiele lepszy i bardziej wzruszający. W 23 podobały mi się jedynie ostatnie 5 minut xd

ocenił(a) serial na 10
paumar1

miałam wrażenie, że scenarzyści specjalnie próbowali w tym odcinku odciągnąć naszą uwagę od Bootha i Brennan, żeby nas na końcu zaskoczyć. Zaskoczenie było tym większe, że nie wiedzieliśmy tak naprawdę, czy Booth i Temprance spali ze sobą :)

Tylko raz i od razu złoty strzał :D

majowka20

Mina była po prostu boska!!! Rozwalił mnie ten odcinek, to było zaskakujące. Myślę, że gdyby nie ciąża Emily, to czekalibyśmy i czekali na coś, a tu proszę! :)

ocenił(a) serial na 8
lizzie1983

Domyślałam się przez cały odcinek, przez zachowanie Bones! O dziwo podoba mi się to rozwiązanie...

ocenił(a) serial na 9
Mala_Lady_Punk

ja mialam otwarta buzie przez jakies (jeszcze) 20 min po obejrzeniu ost odc (ostatniej sceny) LOL myslalam, ze jak Bones mowila Angeli, ze poszla do lozka z Boothem to jej chodzilo po prostu, ze poszla sie polozyc kolo niego jak to pokazali w odc(bo przeciez Bones mowi zawsze tak jak jest/co mysli i dla niej takie slowa nie musialy by znaczyc, ze uprawiali sexx) ooo lol ale mnie to zaskoczylo, zwlasza to, ze nie wyjasnili (w wczesniejsz odc) tej sprawy lozkowej Booth-Bones do konca (ani jak Bones poszla do pokoju Bootha ani jak mowila o tym Angeli) o lol hihihihi bedzie maly Booth-Bones ^^ {najwyzszy czas..} :)

ocenił(a) serial na 10
meredith21

a kiedy był ten odcinek i na jakim kanale?
bo już mi sie podoba :)

ocenił(a) serial na 9
madzia_27bu

Mowa tutaj o odcinku finałowym 6 sezonu. Z tego, co się orientuję, w Polsce jeszcze nie wyemitowany. W necie oglądamy. Dostępny jest np. na iitv i innych podobnych serwisach. Jednak iitv ma seriale z napisami i lektorami, gdy tylko się da, więc jeżeli ktoś potrzebuje powyższych to chyba najlepsze rozwiązanie.

ocenił(a) serial na 9
Dalyah_2

Tak, zakończenie było po prostu powalające, chociaż przez cały odcinek aluzje Brennan były dość naprowadzające :) A tak z innej beczki, niedawno przyszło mi do głowy, nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta starą ekipę z pierwszych pisanych na filmwebie tematów "zakończenia"... ktoś tam kiedyś napisał, że HH mógłby posiedzieć na filmwebie i "zapożyczyć" kilka pomysłów polskich fanów... i o ile dobrze pamiętam, to było tam kilka ff z mniej więcej podobnym zakończeniem lub sugestią... nie łudźmy się, że HH i reszta przegląda nasze fora, ale, nie powiem, kusząca myśl :D

ocenił(a) serial na 10
kinjaneczka

To było cudowne. Ogólnie wszystkie odc. do czasu gdy była Hannah nie podobały mi się oglądałam, z przyzwyczajenia. ;dd
Najcudowniejszy moment w tym odcinku to ostatnia scena i ta kiedy Angela i Hodgins czekają na odpowiedź na nurtujące ich pytanie " Czy ich dziecko bd niewidome ? " Cudowna piosenka przy tym. :) I potem gdy Ange wyraża swoje uczucia po urodzeniu xd Cytuje xd " Jak marzenie " xdd Czekam z niecierpliwością na sezon 7, który dopiero bd emitowany na jesieni. Ale mam nadzieję że warto bd tyle czekać xd