Wato było czekać 6 sezonów na taką końcówkę . Mimo , że to było do przewidzenia (ciąża Emily) to morda wciąż mi się cieszy od prawie 11 godzin . Ja pierdziu :) . Odcinek fajny . Dziecko Angeli i Jacka zdrowe i cudne ale ta końcówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wymarzona końcówka sezonu. Chociaż tak szczerze, to odc 22 pod względem samej sprawy i śmierci Vincenta wydawał mi się o wiele lepszy i bardziej wzruszający. W 23 podobały mi się jedynie ostatnie 5 minut xd
miałam wrażenie, że scenarzyści specjalnie próbowali w tym odcinku odciągnąć naszą uwagę od Bootha i Brennan, żeby nas na końcu zaskoczyć. Zaskoczenie było tym większe, że nie wiedzieliśmy tak naprawdę, czy Booth i Temprance spali ze sobą :)
Tylko raz i od razu złoty strzał :D
Mina była po prostu boska!!! Rozwalił mnie ten odcinek, to było zaskakujące. Myślę, że gdyby nie ciąża Emily, to czekalibyśmy i czekali na coś, a tu proszę! :)
Domyślałam się przez cały odcinek, przez zachowanie Bones! O dziwo podoba mi się to rozwiązanie...
ja mialam otwarta buzie przez jakies (jeszcze) 20 min po obejrzeniu ost odc (ostatniej sceny) LOL myslalam, ze jak Bones mowila Angeli, ze poszla do lozka z Boothem to jej chodzilo po prostu, ze poszla sie polozyc kolo niego jak to pokazali w odc(bo przeciez Bones mowi zawsze tak jak jest/co mysli i dla niej takie slowa nie musialy by znaczyc, ze uprawiali sexx) ooo lol ale mnie to zaskoczylo, zwlasza to, ze nie wyjasnili (w wczesniejsz odc) tej sprawy lozkowej Booth-Bones do konca (ani jak Bones poszla do pokoju Bootha ani jak mowila o tym Angeli) o lol hihihihi bedzie maly Booth-Bones ^^ {najwyzszy czas..} :)
Mowa tutaj o odcinku finałowym 6 sezonu. Z tego, co się orientuję, w Polsce jeszcze nie wyemitowany. W necie oglądamy. Dostępny jest np. na iitv i innych podobnych serwisach. Jednak iitv ma seriale z napisami i lektorami, gdy tylko się da, więc jeżeli ktoś potrzebuje powyższych to chyba najlepsze rozwiązanie.
Tak, zakończenie było po prostu powalające, chociaż przez cały odcinek aluzje Brennan były dość naprowadzające :) A tak z innej beczki, niedawno przyszło mi do głowy, nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta starą ekipę z pierwszych pisanych na filmwebie tematów "zakończenia"... ktoś tam kiedyś napisał, że HH mógłby posiedzieć na filmwebie i "zapożyczyć" kilka pomysłów polskich fanów... i o ile dobrze pamiętam, to było tam kilka ff z mniej więcej podobnym zakończeniem lub sugestią... nie łudźmy się, że HH i reszta przegląda nasze fora, ale, nie powiem, kusząca myśl :D
To było cudowne. Ogólnie wszystkie odc. do czasu gdy była Hannah nie podobały mi się oglądałam, z przyzwyczajenia. ;dd
Najcudowniejszy moment w tym odcinku to ostatnia scena i ta kiedy Angela i Hodgins czekają na odpowiedź na nurtujące ich pytanie " Czy ich dziecko bd niewidome ? " Cudowna piosenka przy tym. :) I potem gdy Ange wyraża swoje uczucia po urodzeniu xd Cytuje xd " Jak marzenie " xdd Czekam z niecierpliwością na sezon 7, który dopiero bd emitowany na jesieni. Ale mam nadzieję że warto bd tyle czekać xd