Tak samo mój niespełna 3-letni synek :) I ja sama uznaję ten serial za wartościowy, bo fajnie w nim uczą podstawowych rzeczy - takich w sam raz dla 3-latka.
Zgadzam się, moja 2-latka to uwielbia. Mądra, wciągająca bajka bez przemocy.
A swoją drogą jestem w szoku, że myszka Miki to Kacper Kuszewski - super!
Ehh...chcecie prawdziwej bajki to puśćcie swoim dzieciom oryginalne produkcje Disneya "Przygody Kaczora Donalda" z 1985r.To jest prawdziwa bajka,"klub..." z produkcją Disneya ma tylko tyle wspólnego że są takie same imiona bohaterów...
odpisałem Ci w innym poście co myślę o tych Twoich opiniach na temat tej bajki. Moja córka (1,5 roku) nawet nie chce patrzeć na stare produkcje. Ta bajka jest przeznaczona dla dzieci od najmłodszych lat i w przeciwieństwie do poprzedników UCZY. I sam pewnie nie mając dzieci nie mów nam co mamy puszczać naszym dzieciom, bo z własnych autopsji wiemy to doskonale.
1 Filmy/Bajki/Gry Ocenia się tu bo się je ogląda a nie bo jeśli komuś się podoba to mi też -_-
a stare bajki były przeznaczone dla dzieci były zabawne a nie kazały skakać przed TV
Sprecyzuje to jeszcze bardziej,skoro teraz dzieciaki w wieku 5-6 lat zamiast się z bajki śmiać skaczą przed telewizorami na polecenie jej bohaterów to się szczerze boje co będzie za 10 lat...Walt się w grobie przewraca co teraz zrobili z tą wytwórnią.