PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=411845}

Klub przyjaciół Myszki Miki

Mickey Mouse Clubhouse
2006 - 2016
5,6 2,2 tys. ocen
5,6 10 1 2216
5,5 2 krytyków
Klub przyjaciół Myszki Miki
powrót do forum serialu Klub przyjaciół Myszki Miki

Rewelacja

ocenił(a) serial na 9

Zarówno moja 4 jak i 2 latka są zachwycone.

jagodasoft

moja 3 letnia bratanica uwielbia ta bajke. Swiat nie istnieje juz dla niej :)

ocenił(a) serial na 9
jagodasoft

Tak samo mój niespełna 3-letni synek :) I ja sama uznaję ten serial za wartościowy, bo fajnie w nim uczą podstawowych rzeczy - takich w sam raz dla 3-latka.

jagodasoft

Zgadzam się, moja 2-latka to uwielbia. Mądra, wciągająca bajka bez przemocy.
A swoją drogą jestem w szoku, że myszka Miki to Kacper Kuszewski - super!

essita

Ehh...chcecie prawdziwej bajki to puśćcie swoim dzieciom oryginalne produkcje Disneya "Przygody Kaczora Donalda" z 1985r.To jest prawdziwa bajka,"klub..." z produkcją Disneya ma tylko tyle wspólnego że są takie same imiona bohaterów...

ocenił(a) serial na 10
ViAiPi

odpisałem Ci w innym poście co myślę o tych Twoich opiniach na temat tej bajki. Moja córka (1,5 roku) nawet nie chce patrzeć na stare produkcje. Ta bajka jest przeznaczona dla dzieci od najmłodszych lat i w przeciwieństwie do poprzedników UCZY. I sam pewnie nie mając dzieci nie mów nam co mamy puszczać naszym dzieciom, bo z własnych autopsji wiemy to doskonale.

ocenił(a) serial na 1
mahol

1 Filmy/Bajki/Gry Ocenia się tu bo się je ogląda a nie bo jeśli komuś się podoba to mi też -_-
a stare bajki były przeznaczone dla dzieci były zabawne a nie kazały skakać przed TV

ocenił(a) serial na 1
ViAiPi

Racja Kolego

Spider_Chrum

Sprecyzuje to jeszcze bardziej,skoro teraz dzieciaki w wieku 5-6 lat zamiast się z bajki śmiać skaczą przed telewizorami na polecenie jej bohaterów to się szczerze boje co będzie za 10 lat...Walt się w grobie przewraca co teraz zrobili z tą wytwórnią.

jagodasoft

ja też jestem zachwycona a jestem już prawie i trzylatką i dwulatką :)

ocenił(a) serial na 1
antygrafik

;_; ale dzjecjaki majom konta na filmłeb