PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35697
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

rodzice Zytki

ocenił(a) serial na 8

Dosłownie nie mogę słuchać jakie głupoty oni wygadują... I cały czas zachowują się tak, jakby Michał był coś winien Zytce... I ten stary cap pułkownik chce rozmawiać z Michałem, ale kiedy Zytka mówi, że nie wróci do Rutki, to stwierdza, że "trzeba mieć swój honor"... Nie wiem, co piją scenarzyści pisząc role, ale jest to wyjątkowo burzące logiczne myślenie...

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Bo według pułkownika powinien sobie w łeb strzelić (ciekawe z czego?), a cały majątek czyli mieszkanie, samochód i koparkę zapisać żonce.

jans21

Zytka na koparce, to byłby widok.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Zmienił zdanie Pułkownik, bo wyczuł interes ;D Ale Zytka pierwszy raz pomyślała i podjęła trafną decyzję :)

laleczka874

I tak będzie prędzej czy później żałować, że tak zawaliła małżeństwo.

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Ale może Michał będzie wtedy już z Kingą... jak się jej Rutki zachciało to będzie miała ;D

laleczka874

Mam nadzieję, że będzie z nią :) A Rutka... cóż śmieszne, że w ogóle Zyta oczekiwała od niego czegokolwiek więcej poza łóżkiem, przecież widać, że to taki typek.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

No ale też niczego jej w końcu chyba nie obiecywał, sama chciała i tyle. Mogła zaznaczyć, że się w nim zakochała i w przyszłości myśli o ślubie i dzieciach, a nie pakować się mu do łóżka na spontana.

jans21

No nie obiecywał, ale ona mu się do tego łóżka wpakowała zanim jeszcze była zakochana, chyba tyle, że ją kręcił i już zaczęła cudować z tą bielizną dla niego, itd. Ale jakby nie patrzeć sama jest sobie winna.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Chciała go uwieść i on chciał się dać uwieść :) Ale że dwoje dość jednak dorosłych i wykształconych ludzi stosowało metodę antykoncepcji znaną w pewnych kręgach pod nazwą "dziś musisz uważać" to jednak trochę żenada.

andre_

Michał frajer większy niż Rysiek.

ocenił(a) serial na 4
Jordan66

Producenci uznali widocznie, że ktoś musi Ryśka zastąpić na tym stanowisku :D

andre_

Dokładnie - frajer pompka. Wchodzi do pokoju a tam Zyta z Rutką i to on jeszcze będzie przepraszał że przeszkodził.

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Jeszcze po kawę dla nich pójdzie. Ze śmietanką.

Jordan66

Oj, no nie stawiajmy go narazie na przegranej pozycji. Może się opamięta.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

No na razie to jeszcze Rysiek jest, ale potem musimy sobie znależć kolejną dupę wołową - a ten jeleń sam się o to prosi.

ocenił(a) serial na 8
jans21

Ja proponuję Jerzego albo Pawła seniora ;)

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Paweł to za duże drewno, to już prędzej Jerzy - te jego podchody w biurze przez telefon, że cała rodzina w biurze i zamiast jeleń jeden od razu dzwonić do żony, żeby ustalić z nią wersję całej rodziny czekał kilka godzin. I ta jego radosna mina, która zmieniła się w zbolałą kiedy mu żona powiedziała, że locha dziś nie przyjdzie, ale przyjdzie jutro.

ocenił(a) serial na 1
jans21

Sorki - cała rodzina chora oczywiście - nie "w biurze" jak napisałem powyżej. Zonk.

jans21

Jurek pewnie myślał, że Małorzata tylko do niego zadzwoniła, w końcu go tak wielbi, a tu niespodzianka, do Eli też...

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Na serialomanii są nowe spojlery - wygląda na to, że sprawa się wyda, Ela uwierzy Jurkowi, ale będzie miała żal o brak zaufania z jego strony.

jans21

O! No, bo mógł od razu jej mówić wszystko. Skoro nie chciał Małgorzaty, to po co to ukrywanie, aż dziwne, że nie bał się tamtej, że wszystko wypapla Eli, z tym, że połowę doda od siebie.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Biedna Ela nieźle dostanie od losu: locha podrywa jej chłopa, brat odszedł, a wnuczek traci nerkę, że o zaginionej córce nie wspomnę.

ocenił(a) serial na 4
jans21

a syna żona jest ku rwi szonem :D

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Nie ekscytuj sie za bardzo. :)

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

pkownik naziol jak sie paczy

ocenił(a) serial na 1
anarchistt89

Fakt - mundur SS nawet by mu pasował - do twarzy i poglądów. Jawohl.