PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35695
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Nowa czołówka

ocenił(a) serial na 4

Jest nowa czołówka!

Niestety niewiele lepsza od poprzedniej. Dodali tylko zbiorowe ujęcie Bożenki, Agnieszki i Oli. A
gdzie inni? Michał, Zyta, Beata?

Wielkie rozczarowanie.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Z początku myślałam, że w czołówce będą ci, którzy występują w danym odcinku :D Ale okroili bardzo.

ocenił(a) serial na 4
Sisi_188

To byłby za duży rozmach jak na "Klan". Co odcinek inna układ bohaterów w czołówce. xD

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

A co tam :D Jak szaleć to na całego ! :D

ocenił(a) serial na 6
Cefalix

Cóż, czołówka nie powaliła, ale to nigdy nie była mocna strona serialu. Choć ta pierwsza była bardzo klimatyczna.

ocenił(a) serial na 3
Cefalix

No niestety czołówka znowu wygląda jak praca gimnazjalisty na informatyce. Chociaż nie. Mój brat cioteczny jest w drugiej gimnazjum i robi zdecydowanie lepsze filmiki. I te literki układające się w napis KLAN, efekt niczym z PowerPointa. To się jakoś tak nazywa.... Już wiem. Wintydż.

Cefalix

Według mnie powinno być tak: pierwsze zdjęcie: na pierwszym planie Paweł i Pawełek, na drugim planie Wiga, drugie zdjęcie: Ela i Jerzy, trzecie zdjęcie: Grażynka z Kasią i Maćkiem, czwarte zdjęcie: Monika i Feliks, piąte zdjęcie: na pierwszym planie Beata z Jasiem i Małgosią, na drugim planie Jacek i Piotr, szóste zdjęcie: Bożenka i Miłosz, siódme zdjęcie: Ola z Rafałem, siódme zdjęcie: Agnieszka z Jackiem i Zosią oraz ósme zdjęcie: Michał z Zytą i bliźniakami.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

Agnieszka z Jackiem i Zosią? Kto to ten Jacek? Nie Janusz czasem?

Zdecydowanie powinno być więcej bohaterów w czołówce, ale obecnych partnerów Oli i Agnieszki bym sobie darował, bo pewnie i tak są tylko tymczasowi. :D

ocenił(a) serial na 6
no_bo_co

Moja wersja: Paweł, Elżbieta i Jerzy, Monika, Grażyna, Ola i Agnieszka, Beata z Jaśkiem i Małgosią, Michał i Zyta, Bożena i Miłosz

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Moni bez Feliksa w czołówce ? :D

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

W sumie nie mają ślubu, niby są partnerami, ale nie wiem czy można go zaliczyć bezpośrednio do rodziny.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

w sumie masz rację :) Podobnie Jacek i Agata :)

Cefalix

Dla mnie mieszane uczucia jak zwykle fajne ujęcie na Sadybę takie mi się marzyło w czołówce, w tym loty kamerowe , ale czemu stare zdjęcia i tylko jedno nowe , to rozczarowujące , ale cóż , na pewno jest lepiej , choć rewelacji nie ma:)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Nie jestem fanem M jak Miłość ale tam jest dobre rozwiązanie (a przynajmniej było kiedyś), że w czołówce na samym końcu było wspólne zdjęcie całej rodziny. W Klanie także przydałoby się to bo jest sporo postaci ważnych, które nie występują w czołówce.

lach

Jest tyle super możliwości:) Jedynie zdjęcia Sadyby na wielki plus . Obejrzyjcie sobie nową czołówkę Na wspólnej od wczoraj , można pomarzyć o takiej w Klanie jest świetna , ale i tak jest w Klanie lepiej niż było , ale zgadzam się za mało postaci i stare zdjęcia.

wiatriwoda

Dla tych , kórzy nie widzieli nowej czołówki NW

http://nawspolnej.tvn.pl/aktualnosci,432,n/radosne-chwile-w-nowej-czolowce-na-ws polnej,140883.html

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Poszli trochę na łatwiznę z tymi starymi zdjęciami. Do tego nie kumam dlaczego usunięto Michała. Co do Krystyny to decyzja jest zrozumiała ale dlaczego usunięto z czołówki Chojnickiego? Czy to mniej ważna postać od np. Bożeny? Moim zdaniem, nie! I nie rozumiem tej decyzji.

lach

Jak zwykle poszli na łatwiznę. Wynajęli studio , specjalistów zrobili fajne stylizacje trzem młodym , to ile by to kosztowało zwołać starą gwardię i kilku jeszcze innych ważnych aktorów . To chyba nie o kasę chodzi tylko o jakiś bark gustu i pomysłu.

ocenił(a) serial na 6
Cefalix

Czołówka zrobiona przeze mnie: http://www.youtube.com/watch?v=g-63vW3cSlY

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

Dość fajnie Ci to wyszło. Miło, że zainspirowałeś się czołówką PM. :p

Chociaż ja bym chętnie jeszcze ujrzał w czołówce Klanu takie postaci jak np. Tadeusz i Anna, Stanisława i Jeremiasz. Ale wiadomo, klan Lubiczów to podstawa.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Świetna czołówka. Ja chętnie bym ujrzał wersję na podstawie tego:

http://www.youtube.com/watch?v=qLM62bId7UI