PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35696
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

...wyszło fajnie, ale bez polotu. Nic oryginalnego. Najlepsze były fragmenty starych odcinków. Choć widok Maćka z nienaganną dykcją bolał, bo tym bardziej widać, co jaki regres odnotował od tego czasu przez serial.

Awdar

Najlepsza była ta przeróbka klanograf. Nawet z humorem. Ciocia Stasia prawie nic nie powiedziała i wyszła mniej korzystnie niż w serialu jak dla mnie.Wole jak mówi o pielmieniach . Za to Bożenka brylowała i coś mi się wydaje , ze uznaje się jednak za gwiazdę . W końcu pewnie doświadczenie choćby u Wojewódzkiego dało swoje. Podobało mi się , ze wspomnieli o Krysi a , a komentarz na zakończenie Młynarskiej na poziomie.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Klanograf to w zwykłych programach jest sejmograf i wtedy dubbingują posłów, moim zdaniem zazwyczaj wychodzi lepiej niż dziś.

Awdar

Dla mnie odwrotnie , najbardziej podobały mi się ,,zioła'' w aptece Eli , jej Faraon i płaczący Rysiek:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Mnie też się klanograf podobał :)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Paulina Holtz - skromnie, Kaja Paschalska - skromnie, Kaczorowska nadal sądzi, że jest Meryl Streep. Uwielbiam, jak w każdym "wywiadzie" powtarza sobie pytanie, które jej zadano.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Szkoda, że nigdy nie udzielają się np. serialowa Kamila czy też Kasia... mogli też zaprosić Norberta, przecież on też jest przykładem wątku społecznego, schizofrenii. Dobrze, że Stockinger powstrzymał się od komentarzy dot. Agnieszki Kotulanki ;) A Młynarska przerywała chyba każdemu w wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Beznadziejna jest ta Młynarska. Koszmar.

elfijka

50 letnia hipsterka.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Hm, a można to zobaczyć w necie?

ocenił(a) serial na 3
elfijka

http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/swiat-sie-kreci/wideo/19112013-1830/12862518 ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Dzięki, dzięki :) Ale powiedzcie mi, dlaczego nas tam nie zaprosili?!?!?!?!

elfijka

Pierwszy raz to będę oglądała, ale widzę, że do odcinka z 18 listopada zaprosili Jezusa Chrystusa. Nieźle.

ocenił(a) serial na 10
wredna_maupa

Agata Młynarska stara się jak może ;)

elfijka

Ale chyba przesadziła z tą największą widownią :D Za to zapomniała wspomnieć o forum na filmwebie :(

ocenił(a) serial na 10
wredna_maupa

Powinni nas zaprosić, bo dzięki NAM to kręcą!

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Już wiem, dlaczego nie oglądam tego programu. Jak można powiedzieć na początku "Nikt z was nie przypuszczał, że będzie 2500 odcinków" i rozglądać się z wyczekiwaniem po twarzach aktorów (choć oni dla mnie są żywcem przeniesieni z "Klanu" - identyczni jak ich postacie). To stwierdzenie, nie pytanie, więc czemu Młynarska czekała na jakąś odpowiedź? Poza tym Stockinger opowiada coś, a ona mu nie daje dokończyć myśli i wcina się z jakimś kolejnym beznadziejnym tekstem, który w ogóle nie nawiązuje do jego wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Nawet nie zabieram się za oglądanie tego odcinka, bo Młynarska w swoim programie tak mnie wkurza tym wtrącaniem się, że pewnie nie dałabym rady i wyłączyła po 5 min...

ocenił(a) serial na 2
Azzurro

Nie oglądam programu to i klanowców nie widziałem, był Feli?

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Niestety nie ;/

elfijka

Obejrzałam i niestety, słabo to wyszło. Tak jakby nie było pomysłu na program. Wszystko takie sztywne i na odwal się zrobione. Pamiętam, jak przy okazji rozpoczynających się MŚ 2002 w Korei i Japonii nakręcono odcinek specjalny, w którym Michał strzelał gola na mundialu :) Fajne to było. Szkoda, że teraz nie ma szans na coś takiego.

ocenił(a) serial na 10
wredna_maupa

Mnie wkurzyło też to, że serialowa Agata zaczęła mówić coś ciekawego, a Młynarska ją totalnie olała i pyta Karpińskiego, czy wiedział, że takie piękne kobiety wyrosną z tych dziewczynek.
Lubiłam kiedyś Młynarską - pamiętam jakiegoś sylwestra sprzed lat, który prowadziła chyba z Jakimowiczem i jak była nieźle już wstawiona przed północą :D - ale odkąd ma ten program i pozuje na wielką dziennikarkę, to mam jej powyżej uszu.

Awdar

fajnie bylo zobaczyc fragmenty najstarszych odcinkow klanu i plan filmowy. Graza blysnela intelektem z tym jednym zerem, okazalo sie ze Pani Stasia jakos normalnie mowi w zyciu a nie zaciaga, Mlynarska tez sie popisala caly czas przerywajac aktorom ale tez tym "Marcinem" Debskim. Ogolnie program kiepski i gdyby nie to ze sam jego temat jest ciekawy to bym nie obejrzala. aktorzy zapewniaja ze sa jak rodzina ale jakos nie widac po nich zeby sie przyjaznili. smieszna byla tez Agnieszka lubicz ktora powiedziala ze na castingu do swojej roli spotkala dziewczyny po szkole teatralnej-czyli do roli nastolatki startowaly 24latki??

wujciowariatuncio

Nie oglądam tego programu Młynarskiej, ale akurat włączyłam urywek tego klanowego wydania.
Rysiek był ;)

Niech Młynarska zdejmie te brzydkie, czarne okulary! Kto w ogóle taką beznadziejną modę wymyślił?

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

To są takie hipsterskie czasy ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Dla porównania - 15-lecie:

http://www.youtube.com/watch?v=UHpOZ3EQm50

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Zapomnieli wymienić Paulinę (swoją drogą, kto jej dobrał taki ciemny podkład?). I w ogóle, czemu Grażynka siedzi w czapce?

elfijka

Bo jej w głowę zimno ;)

ocenił(a) serial na 6
elfijka

No chcesz, modna chce być i atrakcyjna :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ja tam nie wiem, ja się na modzie nie znam... Ale mnie uczono, że się w czapce nie siedzi...