PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
jagodajulia

a nic nie oglądam, przeglądałam sobie różny strony w necie :D
na forum cisza :D tylko my dwie się spotkałyśmy :D
wczoraj obejrzałam 1 i 2 odcinek tureckiego
"Gunesi Beklerken - Czekając na słońce"
i podobało mi się :D

Vanessa100

To ja teraz też mam taki zamiar, ale mój laptop jest trochę zepsuty i mam na to ograniczony czas. W tematach, do których zaglądam też prawie nikogo nie ma. Kiedyś miałam taki czas, że prawie pół dnia spędzałam na forum, ale od jakiegoś czasu nie mam czasu.
Tłumaczą ten serial? Widziałam chyba jakiś zwiastun i podoba mi się główny bohater. Ale raczej oglądać nie będę.

jagodajulia

z tego co wiem, to w każdy poniedziałek jest kolejny przetłumaczony odcinek tego serialu na grupie Turecka serialomania
główną bohaterkę Zeynep gra Hande Dogandemir - ta co grała partnerkę Serkana Cayoglu w Hayatimin aski ;)
http://1.bp.blogspot.com/-uWimYe294h8/Ul5Y8nlyl-I/AAAAAAAAAR8/y1QRvU6cln0/s1600/ hande+do%C4%9Fandemir+kimdir8.jpg

http://ic.pics.livejournal.com/nistashka/12772245/184750/184750_600.jpg

użytkownik usunięty
Vanessa100

siemanko ;))))

cześć Siostro Ty moja :D
kupiłam następną Nutellę hahaah

użytkownik usunięty
Vanessa100

o wow :D dobra jesteś :D
ja ostatnio kupiłam cały worek eklerek :D a dziś pochłonęłam ciasteczka i drożdżówki ;ddddd
co tam u Ciebie słychać? bo mnie zasypało, śnieg prawie po kolana haha ;ddd

możesz mi pogratulować, poczyniłam postępy w realizacji naszego planu - zauważyłam, że ledwo mieszczę się w jeansy, także super jest hahahahahah :D

w biedronce doliczyła mi do rachunku udka jakiejś innej kobiety, ale potem poprawiła i wybiła rachunek jeszcze raz :D
u mnie jest względna ilość śniegu :D ze 3 cm ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

spokojnie :D po prostu jeansy w praniu się skurczyły :DD

o to zazdroszczę bo u mnie nie dość, że tyle jest to jeszcze cały czas sypie ;ppp
widzę, że wzięłaś się w końcu za serial turecki, fajnie bo ostatnio nic tureckiego nie oglądałaś :dd jak wrażenia? :DD

nowy fragman SS, ja nie mogę Yigit mściciel, protka wyglądająca jak milion dolarów i eleganckie przyjęcie zaręczynowe, czyżby z dramą w tle...
https://www.youtube.com/watch?v=9BV9b73F0fY

dzięki, jesteś kochana !!! masz rację - pranie :D
o tym nie pomyślałam :D

no tak, u mnie śniegu skromna warstwa :D a u Ciebie dowaliło :D:D

A tak, obejrzałam wczoraj 1 i 2 odcinek Czekając na słońce z Hande. I wrażenia pozytywne :D
Hande wprawdzie wygląda trochę za poważnie na licealistkę (w scenach z serialową matką oraz dyrektorką szkoły wygląda jak ich rówieśnica hahhaahah) ale wypada ok :D
Fajnie gra, jej bohaterka Zeynep nie jest żałosną debilką jak Gokce w HA, nie ma makijażu i ładnie wygląda.
Prot - ten rudawy Kerem to szkolny macho, rządzi całą szkołą, nie stroni od zastraszań, znęcania się, nawet pobić.
Ale w głębi serca wcale nie jest taki. Jego rodzice prawie wcale nie poświęcają mu uwagi, a jego brat (o ile dobrze zrozumiałam) zginął w wypadku.
Ciekawostka - ojca Kerema gra ojciec Oyku z KM hahaha :D
a w retrospekcjach młodziutką matkę Zeynep/ Hande gra ta blondyna co w HA grała siostrę Gokce / Hande :D
http://www.haberler12.com/images/haberler/2016/08/hayatimin_aski_sezen_ilay_erko k_kimdir_kac_yasinda_resimleri_h1492_f71ba.png

A ja (jak większość) kobiet lubię takich bohaterów filmowych :D że niby podły, niedobry, a w rzeczywistości kryjacy się pod maską :D
Fabuła mnie zaciekawiła, a nie tak jak np. Cilek Kokusu, gdzie obejrzałam 1 odcinek i nie ciągnie mnie wcale do następnego......

mmmmm yigit jaki milusi :D
protka w tym fragmanie SS wygląda super, a szczególnie na końcu przy stole z czerwonymi ustami :D
wygląda tak samo super jak wtedy
https://i.imgflip.com/19b8xz.gif

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie ma za co :D to jest zawsze pierwsze myśl jak coś jest za małe haha :DDDD

ohoho, brzmi interesująco ;))) czyli wkręciłaś się na dobre :D
a wszystkie odcinki są przetłumaczone??? W ogóle wiedziałaś, że ta aktorka Hande była w związku z aktorem, który grał Ibrahima Paszę... ahahahah.

ja też lubię takich bohaterów filmowych, to się zawsze dobrze ogląda... choć nie ma co ukrywać, że jest to bardzo oklepane... zły facet zmieniający się pod wpływem miłości do jakiejś laski :P

oj tak, milusi, nie mogę przestać się nim zachwycać takie cudo :))))))))))))
oo tak racja :D wiesz specjalna okazja to się odstawiła dla niego :D ale liczę, że niezła drama będzie na tym przyjęciu... tylko nie mam pomysłu co mogłoby się wydarzyć hm...

Gosilek też się wkręciła w ten serial Czekając na słońce :D
obejrzała 5 odcinków polskich oraz przedostatni i ostatni po turecku :D
mówiła, ze co poniedziałek jest kolejny przetłumaczony odcinek na grupie Turecka serialomania :D
i na razie jest tylko kilka odcinków.
A cały serial ma 54 bolumy.

to prawda, facet zmieniający się dla kobiety - to niestety zdarza się głównie na filmach hahahhaha :D
rzeczywistość jest jaka jest :D
Np. Ayaz z KM ;)) mega kobieciarz i nagle totalnie zmienił się o 180 stopni pod wpływem jakiejś Oyku :D
taaaaaa :D
kobieciarz ma kure*stwo i oglądanie się za innymi we krwi, takie geny już.
Pewnie w realu po ślubie z Oyku zachowywałby się jak Ilker.
w necie znalazłam kiedyś takie zdanie internauty - kobieciarz zmieni się............ wtedy gdy dostanie wylewu hahaahhah :D

no ja też nie wiem, co mogłoby się zdarzyć na tym przyjęciu hmmmm............ nie wiem :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ooo, całkiem duża ilość tych odcinków, za nim je przetłumaczą to ho ho... ;ppp
a tam jest cały czas drama czy są jakieś wątki komediowe?

Ayaz z KM to świetny przykład fantazji scenarzystów, to było po prostu tak naiwne, że aż chciało mi się śmiać czasem...
od kobieciarza po pantoflarza... ech :ppppp

haha z tym wylewem to trafione w punkt :D najczystsza prawda haha ;)))

kurde, Ty zawsze masz tyle teorii :D myślałam, że podsuniesz mi jakieś pomysły co mogłoby się wydarzyć haha :D scenarzyści Nas zagięli :P

rzekomo ci co oglądali mówią, że i trochę dramy i trochę komedii :D takie wymieszane :D
Gosilek przeglądała jakieś filmiki na yt i mówi że niezła drama się szykuje :D:D:D
W ogóle to Cihan nauczyciel w-fu jest ojcem Zeynep. Matka wychowała ją samotnie, bo myślała że Cihan nie chce tego dziecka i ma ich gdzieś. A tak naprawdę przyjaciółka tej matki nie przekazała mu listu o ciąży, specjalnie z zazdrości, bo się w nim kochała. No i popaprała ludziom życie.
Teraz jest sympatyczną miłą dyrektorką szkoły Zeynep i ma wyrzuty sumienia.
Trochę latino wątek hahaha :D

nowe zdjęcie Ozge :D
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15306600_28380930868773 9_4443477343721226240_n.jpg
Ozge Gurel idealnie pasowałaby do roli licealistki :D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha... faktycznie zajechało trochę latino...
ja się raczej za to zabierać nie będę, na razie mam jeszcze swoje SS a potem to pewnie zrobię sobie przerwę w serialach tureckich... bo nic nowego mnie nie zaciekawiło... ale Twoje sprawozdania z odcinków tego serialu chętnie poczytam :DDDD

jaka śliczna i to bez makijażu ;))))

dziś oglądałam sobie program Galileo, akurat był materiał o weselach tureckich... bardzo fajny... towarzyszyli jednej parze od zaręczyn aż po ślub. Najbardziej mnie rozbawiło, jak w czasie oficjalnych zaręczyn gdzie obecne są rodziny, narzeczona przygotowuje dla ukochanego herbatę z pieprzem, solą... bardzo obrzydliwa... a facet jako dowód miłości do niej musiał to oczywiście wypić... masakra :DD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hej hej.
Ja się nie odzywać, bo aż wstyd, ale obejrzałam chyba wszystkie urywki z serialu ZeyKer.
Wałkowałam chyba do 1 w nocy dzisiaj :D

Nie mogłam spać za dużo kawy wypiłam :D
Cholercia jak zwykle winny się tłumaczy :D

W serialu naprawdę dużo się dzieje, a Kerem i tak najlepszy to chyba jest w finałowym odcinku :)

Gosilek

witaj :D

ohoho :D
czyli ten serial ma coś w sobie, skoro nas tak zaintrygował :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Chyba tak, ta Zeynep taka normalna zadziorka jest fajnie się ją ogląda :D

Gosilek

Zeynep fajna jest :D
o niebo fajniejsza od żałosnej debilnej Gokce w HA ;)
Najbardziej mi się podobało, jak pod koniec 1 odcinka Zeynep strzeliła z procy żeby udowodnić Keremowi że się go nie boi :D
I tak fajnie zadziornie i uroczo się uśmiechała :D
http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads/2013/07/G%C3%BCne%C5%9Fi-Bekl erken-1.-b%C3%B6l%C3%BCm-00025.jpg

http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads//2013/07/G%C3%BCne%C5%9Fi-Bek lerken-1.-b%C3%B6l%C3%BCm-00026.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A i wiadomość Ci wysłałam :D

Gosilek

wiem, zaraz odpiszę :D
tylko zarobiona jestem, bo gadam z Tobą i Giną, a jednocześnie tłumaczę dziewczynie na teleforum jak się kopiuje zdjęcie z instagrama :D
także poczekajcie chwilę :D:D:D

użytkownik usunięty
Gosilek

siemanko :D
kobieta, wiesz ile razy ja wałkowałam jakieś sceny z serialu tureckiego czy całe odcinki do pierwszej w nocy... hahah ;D
czasem tak ciężko się oderwać... a ja jestem niecierpliwa i nie potrafię oglądać z umiarem tylko zabieram się za kolejny odcinek... tragedia :DDD

ocenił(a) serial na 8

he he
to nie jestem sama :D
ja Kiralika jak dorwałam to był już cały sezon przetłumaczony i męczyłam odcinki do 4 w nocy hahaha
A teraz nie mogę zmęczyć :D

użytkownik usunięty
Gosilek

no pewnie, że nie :DDD
ohoho, do 4 w nocy? to wytrwała jesteś :DDD
a no widzisz, a jutro już kolejny odcinek. Planujesz relację ? :pp

ocenił(a) serial na 8

tak, tylko muszę zmęczyć poprzedni po polsku, ale i tak przewijam :D

użytkownik usunięty
Gosilek

jak już Ty przewijasz to faktycznie coraz gorzej z tym serialem :D ciekawe ile jeszcze pociągną... choć oglądalność nie najgorsza w sumie ;)

w ostatnim fragmanie umus w kiraliku nie może spać, ma koszmary senne :D
ciekawe jakie :D
śnią mu się złe opinie widzów kiralika hahhaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A pierun wie co jemu się tam śni, szramę ma pod żebrami :D
Blizne ma, pociął się bo rating spadł :D

Gosilek

hahahhahhah pociął się bo rating spadł :D
padłam :D
ale my jesteśmy sarkastyczne dla kiralika :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wkurza mnie już Kiralik tam jest więcej dramy niż komedii romantycznej,
teraz biedna Defne musi się ukrywać przed rodziną że jest z Omuszem,
a Pamir będzie mącił, ja naprawde chyba durna jestem, że rating im nabijam hahahaha

Gosilek

a czemu defne ukrywa przed rodziną ?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Bo przecież Omusz zranił Defne i jeszcze doprowadził ją do takiego stanu że Iso musiał ją reanimować, więc babcia by tego zdzierżyła

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha
bardzo ciekawa teoria :D

a Czekając na słońce też jest lekko zainspirowane koreańskim serialem Boys over flowers hahha :D
http://2.bp.blogspot.com/-KLXo7ziZfKY/VoroHmGQlMI/AAAAAAAAEmE/RqLQem8ccCk/s1600/ boys_over_flowers.png

użytkownik usunięty
Vanessa100

o proszę :D
jak oni się tymi Koreańczykami inspirują :D
niestety ze zdjęcia żaden mi nie podszedł... wszyscy jak z jednej formy.. tragedia jak tu ich odróżnić :DDD

hahha nie dość, że wyglądają jak klony, to ci faceci bardzo dziewczyńscy na twarzy :D
koreańscy amanci to tragedia ;((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

oj racja... tragedia...
a w sobotę wybory mistera świata, gala będzie lecieć na polsacie... miałam nawet oglądać... ale jak słoneczko podrzuciła link ze zdjęciami kandydatów to skutecznie mnie to zniechęciło... DRAMAT... skąd oni tych "przystojniaków" wzięli... chyba z łapanki...

wzięli ich z koreańskich seriali oraz z rodziny Metego z KM hahahhaa

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha
to wszystko tłumaczy... :D
i weź tu wybierz z tych brzydali tego najlepszego... to dopiero problem ;d
a co powiesz o tym co nas reprezentuje? śmiechu warte...

ten co nas reprezentuje to jakiś zniewieściały laluś ;((((
ech ;((

użytkownik usunięty
Vanessa100

nooo ;(((
ale wstyd... to już poprzedni był lepszy... nie mieli kogo wybrać...
raz go widziałam na ulicy, odwróciłam się tyłem bo nie było na co patrzeć haha :DDDD

tego mistera widziałaś w Twoim mieście ?? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

Nie :D w Rzeszowie :p jeżdżę tam czasem a on pochodzi akurat z tego miasta.
ale wiesz w porównaniu z naszymi tureckimi ciachami to każdy facet jest od razu na przegranej pozycji :DDDDD

o tak, tureckie ciastka podniosły poprzeczkę że aż w kosmosie się znajduje ta poprzeczka hahah

Gosilek

jestem już :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

zmykam spać :D
Dobranoc ;)))
tureckich snów ;DDDD

Gosilek

a Czekając na słońce też jest lekko zainspirowane koreańskim serialem Boys over flowers hahha :D
http://2.bp.blogspot.com/-KLXo7ziZfKY/VoroHmGQlMI/AAAAAAAAEmE/RqLQem8ccCk/s1600/ boys_over_flowers.png

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O popatrz, ten koreańczyk z muchą to mi się z majordomusem skojarzył hahaha
A jak widzę Melis to mi się nóż w kieszeni otwiera, nie lubię jej :D

Gosilek

jak oglądałam odcinki, to na ekranie Melis mi odrobinę przypomina z twarzy Karolinę Gorczycę :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A wiesz mi tez kogoś przypomina ale nie mogę sobie przypomnieć :D
Dobra Kobitki ja uciekam nadrobić Kiralika :D
Do jutra :D

Gosilek

do jutra :D
przygotuj się na jutrzejszą relację :D:D