Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
słoneczko polecam czasem poczytać Nonsensopedię :D
pisana jest na wesoło :D
moda na sukces
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Moda_na_sukces
marta mostowiak
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Marta_Mostowiak
serial Lost Zagubieni
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Marta_Mostowiak
moja lista charakterystycznych cech Mody na sukces :D
http://www.filmweb.pl/serial/Moda+na+sukces-1987-94193/discussion/Charakterystyc zne+cechy+%22Mody+na+sukces%22,2482311
ludziom się lista spodobała, co widać w komentarzach w tym linku :D
właśnie byłam na fb na kiraliku i już jest temat ile będzie odcinków serialu... a co dopiero pierwszy odcinek sezonu puścili uffff....
Ja polskiej stronki zazwyczaj nie czytam, tylko angielske... Polskich sie boje
Swoja droga witaj :)
również witam :D
osoby mają wyobraźnie ale popatrzeć czasem można..
już tyle seriali tureckich oglądnęłam, że jak nie mam co oglądać czekając na odcinek to zerkne
maniaczka :D
zapach truskawek, no:309, klasa wyższa, wieczna miłóść, kontrakt na miłość, sezon na miłość i jeszcze pare innych oglądałam... zabieram się do poyraza ale coś nie moge się przemóc
o proszę co za lista.... zapach truskawek oglądałam do 10 odcinka, kontrakt na miłość I sezon, sezon na miłość I sezon z II 2 odcinki.... klasę wyższą oglądam, kara para ask z moim boskim Enginkiem też tylko mam chwilowy zastój.... no i jeszcze lukam na kocha nie kocha i status związku to skomplikowane... no i jeszcze GF oraz teraz ostatnio Sila... hahahha
kocha nie kocha oglądnęłam, miłość nie rozumie słów też kara para ask i adi motuluk czy jakoś tak to nie mogę się przekonac GF wiem o co chodzi i w sile też mniej więcej no:309 też śledze :D
nie przesadzajmy hehe dużo oglądam fakt ale niektóre tylko pobierznie na chwile obecną są tylko 3 seriale których nie przewijam co chwile hehe ważne że wiem o co chodzi :D
spoko, spoko my tutaj tez na seriale albo lukamy i przewijamy, albo oglądamy całe... no i tropimy absurdy i standardy tureckie ;)))
filmweba mam długo a weszłam na strone kiralika i zobaczyłam że nieźle się tu dzieje
sporo tego :D
ja tak
- Sezon na miłość - mój pierwszy obejrzany turecki seriali i mój ulubiony, kocham Oyku i Ayaza, choć czasem wkurzali :D
- Tylko z Tobą - teraz od października ma być na dwójce 2 seria
- Hayatimin aski - Miłość mojego życia
- Kontrakt na miłość - tu jedynie luknęłam fragmenciki, ale mnie nie przekonało
- Kiralik ask - pierwsze 2 odcinki :D
- Zapach truskawek - 1 odcinek :D
miłość mojego życia mnie przeraża mimo że tam jest serkan to osoba gokce mnie strasznie drażni i oglądam to przewijając
demir to zdecydowanie przeciwieństwo ayaza, serkan sam mówił że zagrał w tym filmie bo chciał pokazać że potrafi zagrać poważnego
wg mnie Serkan w HA pokazał, że niestety nie potrafi zagrać poważnego ;(((
ale to tylko moje zdanie, inni mogą uważać inaczej :D:D
Ale ogólnie uwielbiam Serkana jako mężczyznę, boski :D
no trzeba jemu przyznać boski to on jest :D gdzieś czytałam że chce zagrać w jakiejś angielskiej produkcji
ale konkretnej produkcji? czy ogólnie że w jakiejś angielskiej?
w ten czwartek i piątek on i Ozge Gurel (Oyku z Sezonu na miłość) byli gośćmi we Mediolanie, udzielili wywiadu we włoskim programie a potem spacerowali po mieście i mnóstwo fanów prosiło ich o fotki, a oni nie odmawiali :D
o konkretnej się nie wypowiadał po prostu coś wspomniał że może mu się uda zagrać w czymś angielskim
aha :D
ano wspominał w wywiadach, ze chciałby pracować za granicą - Anglia, Niemcy.
W końcu wychował się w Niemczech :D
hahhaa tak jakoś wyszło ::D bo ja o Serkanie sporo wiem :D
dobra skończmy ten temat :D
umuś się wysiedział w rzymie :D:D roczek aż :D
szczerze ja nie mogę ogarnąć tego że minął rok, no ale niech i tak będzie ....
Zdecydowanie...albo pomysl byl taki,ze 1 seria miala sie skonczyc w 2015 ;)
Ja ciekawa jestem jak to teraz sie potoczy xd
nie wiem ale jak widze korisia to od razu mi lepiej
on się tak fajnie zachowuje :D
ahhaha najlepsze jest to, że niby rok Omusia nie było, a zdjęcia z 54 odcinka i za Defne jest planner kalender z 2016 roku.... to w końcu ślub był w 2015 czy 2016 hahahah co za masakra...
no dlatego mówiłam że nie ogarniam dlaczego minął rok hehe ja wiem oni z chińskiego kalendarza skorzystali
to jest właśnie gjenjusz Meric.... jak coś wymyśli to idzie się pociąć.... ja byłam zachwycona kiralikiem do 23 odcinka to była magia, a potem hmmmm od 33 odcinka w zasadzie obejrzałam urywki, kilka odcinków między 44 a 49 w ogóle nie obejrzałam Korisa kiedyś uwielbiałam, a później przyprawiał mnie o ból zębów....
Po prostu Koriś mi się przejadł, bo był z nero taką zapchaj dziurą jak Meric na siłę tworzyła odcinki do 52 .....
Znikam bo mi się oczy kleją ;)
Dobranoc ;)))
Wpadaj do nas na pogaduchy, jak widzisz temat kiralika a misz masz o wszystkim ;)
Ja uwielbiam. Ja nie powiem co przezylam przy ostatnim finale, zawal placz emocje mega.
No ja nie twierdze,ze sie kazdemu ma podobac ale serial naprawde dobrze zrobiony... ja go lyklam w dwa tygodnie...
Ja do 23 odcinka nawet w miare cale odcinki widzialam a po nim,tak po macoszemu z 2 godzin odcinka,widzialm moze w odcinkach 3-5 minut max
Dużo tego :))
W mojej kolekcji jest : zapach truskawek, sezon na miłość ( 2 sezony) , kontrakt na miłość I sezon, Kara Para Ask ( tak jak u Margo mój ukochany Engin ) , Adi Mutluluk.
No i teraz Grzech i Sila :)))
Fakt dużo chociaż ostatnio najbardziej lubie kara sevda, och ten piekny Buraczek