Jak wyżej. Chłop widać że ma 30+ a gra 17 latka was tam już do reszty powalilo. Po prostu żenada i chłam. Jakby jeszcze aktor młodo wyglądał to ok ale zaczolem oglądać i jak usłyszałem że ma 17 lat to zgłupiałem co oni tam biorą Ci od obsady
też to zauważyłem, a Jego matka żmuda Trzebiatowska jest od niego 8 lat starsza.
Też to od razu zauważyłem. Sprawdzam często roczniki aktorów. Tutaj jest spory rozstrzał.
Marty McFly grany przez Foxa też w rzeczywistości miał sporo więcej.
Wyglada na 30+ spokojnie. Tez miałam takie wtf jak to zobaczyłam, w scenie w barze myślałam, że to jakiś kumpel tego ojca
W którym momencie niby wygląda na 30+ może potem jak się na łyso ogolił,jak miał włosy max 22-23 lata
Bez przesady dla mnie chłopak nie wyglądał w życiu na więcej jak maks 20 lat! Film dobry polecam!
No i co z tego! To nie ma żadnego istotnego znaczenia dla treści filmu. A aktor jest po szkole aktorskiej i to widać, bo gra, jak trzeba. 17-latek, choćby utalentowany, na pewno nie udźwignąłby tej roli bez wieloletniej edukacji.
A ty masz dużo więcej a piszesz: zaczolem. Aktor wygląda bardzo młodo. Również sprawdzam roczniki, ale wyłącznie dla swojej wiedzy. Trzymajmy się meritum w ocenach.