PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750328}

Kaznodzieja

Preacher
2016 - 2019
7,3 12 tys. ocen
7,3 10 1 12146
5,7 3 krytyków
Kaznodzieja
powrót do forum serialu Kaznodzieja

Zajebisty Serial

ocenił(a) serial na 10

Już myślałem że nic mnie nie zaskoczy jeśli chodzi o seriale związane właśnie z tematyką Boga i innych stworzeń. Nawet nie wiedziałem że taki serial, zobaczyłem reklamę włączyłem i od 1 odcinka tak mnie wciągnęło że cały sezon 1 do 7 rano przerobiłem. Naprawdę jestem bardzo mile zaskoczony bo wszystko mi tu pasuje muzyka, fabuła i tematyka 10/10

Padmo

znasz coś podobnego ;) ?

ocenił(a) serial na 10
madzik_666

Jeśli chodzi o tematykę Boga, potworów itp. To Supernatural, Lucifer. Więcej nie oglądałem a też szukam cały czas bo Preacher'a już przerobiłem :D

Padmo

Seriale które wymieniasz są o kilka poziomów niżej niż Preacher. Pewnie oglądałeś "Wiara czyni czuba ?"

ocenił(a) serial na 10
madzik_666

Nie oglądałem. Ale jeżeli chodzi o filmy to Gabriel, Legion, Dary Anioła: Miasto kości i jeszcze coś innego było ale nie pamiętam teraz. Może Ty wymienisz jeszcze jakieś filmy/seriale o takiej tematyce?

Padmo

https://www.filmweb.pl/film/Wiara+czyni+czuba-2008-437160
trochę w temacie - > Egzorcysta, ten najnowszy serial
nie przychodzi mi nic więcej godnego uwagi;/

Padmo

Jak przeczytasz komiks to uznasz serial za gniot.

ocenił(a) serial na 10
zatkaokakao

Przeczytałem wszystkie książki Harrego Pottera, obejrzałem wszystkie filmy i jestem wielkim fanem jednego i drugiego. Nie denerwuje mnie to że coś zostało zmienione albo pominięte bo filmy/seriale są tylko na podstawie książki/komiksu. Podobała mi się ekranizacja i tyle. Myślę że w tym przypadku mogłoby być podobnie ale komiksy to nie za bardzo moja bajka.

ocenił(a) serial na 3
Padmo

Przyklad z Harrym jest slaby, bo filmy i ksiazki sa na mniej wiecej podobnym poziomie. Tez przeczytalem calosc i obejrzalem calosc i jedno i drugie oceniam wysoko. Wracajac do tematu kaznodzieji: Komiks Kaznodzieja to jest majstersztyk (nie jestem fanem komiksow i jest to w zasadzie jedyny komiks ktory przeczytalem w calosci... wielokrotnie). Serial Kaznodzieja to jest gowno niewarte ogladania.