Dajcie znać czy warto obejrzeć, czy to bardziej historia dla nastolatków.
Jakieś opinie, pierwsze wrażenia?
Myślę, że warto. Tam jest trochę śmierci, więc nie jest to takie dla nastolatków + wybijają się z tego problemy kulturowe (niższość kobiet - dlatego one są bohaterkami po części). Myślę, że warto dać szansę. Nieco zamerykanizowane jest to życie nastolatków w Jordanii wg serialu, ale ogląda się dobrze.
Śmierć postaci czy dwóch to nie jest wyznacznik dojrzałości serii. Zdecydowanie jest to serial dla nastolatków.
Nie chodzi o dojrzałość tylko o kategoryzację widowni. Jest to z tych 13+ a nie 7+ czy bez ograniczeń. Nie jest też „tylko dla widzów pełnoletnich”.
Początek słaby, ale potem nawet wciąga. Skończyłem pierwszy sezon i intryguje mnie co będzie dalej.
Z nudów można obejrzeć, szczególnie, że nie długie ;)
na minus aktorstwo, na plus - język arabski (przynajmniej jak dla mnie, miły odpoczynek od angielskiego)
generalnie nie jest to serial najwyższych lotów, ale wciąga ;)
Serial dla nastolatków, ale całkiem zgrabny. Trochę niewykorzystany potencjał, bo sam pomysł niezły; no i widoki - są momenty, kiedy warto wcisnąć spację :)
Nic specjalnego, tylko moja miłość do arabskiego go ratuje :D. Czy ktoś wie coś o nowych odcinkach/sezonach?
raczej nie będzie bo arabski ciemnogród zlinczował produkcje z sceny w których bohaterka całuje raz jednego a później drugiego chłopaka i uznali to za deprawację a w kierunku aktorów posypały się groźby