PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829451}

Jinn

2019
6,1 457  ocen
6,1 10 1 457
Jinn
powrót do forum serialu Jinn

Dajcie znać czy warto obejrzeć, czy to bardziej historia dla nastolatków.
Jakieś opinie, pierwsze wrażenia?

arabel

Myślę, że warto. Tam jest trochę śmierci, więc nie jest to takie dla nastolatków + wybijają się z tego problemy kulturowe (niższość kobiet - dlatego one są bohaterkami po części). Myślę, że warto dać szansę. Nieco zamerykanizowane jest to życie nastolatków w Jordanii wg serialu, ale ogląda się dobrze.

ocenił(a) serial na 4
Dear_Prudence

Śmierć postaci czy dwóch to nie jest wyznacznik dojrzałości serii. Zdecydowanie jest to serial dla nastolatków.

Dealric

Nie chodzi o dojrzałość tylko o kategoryzację widowni. Jest to z tych 13+ a nie 7+ czy bez ograniczeń. Nie jest też „tylko dla widzów pełnoletnich”.

ocenił(a) serial na 6
arabel

Początek słaby, ale potem nawet wciąga. Skończyłem pierwszy sezon i intryguje mnie co będzie dalej.

arabel

Z nudów można obejrzeć, szczególnie, że nie długie ;)
na minus aktorstwo, na plus - język arabski (przynajmniej jak dla mnie, miły odpoczynek od angielskiego)
generalnie nie jest to serial najwyższych lotów, ale wciąga ;)

ocenił(a) serial na 7
arabel

Serial dla nastolatków, ale całkiem zgrabny. Trochę niewykorzystany potencjał, bo sam pomysł niezły; no i widoki - są momenty, kiedy warto wcisnąć spację :)

talita

Nic specjalnego, tylko moja miłość do arabskiego go ratuje :D. Czy ktoś wie coś o nowych odcinkach/sezonach?

ocenił(a) serial na 7
fankatorresa

raczej nie będzie bo arabski ciemnogród zlinczował produkcje z sceny w których bohaterka całuje raz jednego a później drugiego chłopaka i uznali to za deprawację a w kierunku aktorów posypały się groźby

Czesio_hehe

A szkoda.

Czesio_hehe

sezon drugi zapowiadany jest na czerwiec przyszłego roku.