PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14310
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Dopiero wczoraj miałam okazję obejrzeć ostatni odcienk z AXN. Co prawda zrozumiałam większość tekstów (oprócz nastolatków), ale z przekazu radiowego już niewiele poza "Nowy Jork" i "terroryści". W związku z tym mam 2 pytania: o czym była mowa w radiu i czy przypadkiem nie wiecie, jak dalej będą emitowane odcinki?

ocenił(a) serial na 10
Nymphalis

a mozesz przypomniec o czym był ten odcienek? tak ogólnie. ? Bo ja nie oglądam na AXN i nie wiem w którym jesteście miejscu.

q_Madzik_p

Mieszkańcom kończyły się zapasy i powiedzieli "przybyszom", że nie ma dla nich już miejsca. Prawie-mąż tej blondyny postrzelił burmistrza, a pod koniec odcinka został wygnany. Zaś Murzyn chciał spotkać się z odbiorcami przesyłki.

ocenił(a) serial na 8
Nymphalis

(Do tych, co nie oglądali jeszcze odcinka 17-go - nie czytajcie dalszego ciągu)
Myślę, że chodzi ci o końcówkę odcinka 17-go "One Man's Terrorist"

"Otrzymujemy także informacje,że zamachowcy zdobyli zaufanie miejscowych władz, co pozwali im (...) w laboratoriach naukowych. W Nowym Jorku wszyscy schwytani terroryści posiadali niemal doskonałe odznaki FBI. Nie ujawniono ich danych osobowych. Władze zwiększają środki ostrożności. W tym czasie, nasi obywatele muszą być dzielni. Więcej informacji podamy, kiedy będziemy wiedzieć więcej. Do tego czasu,wszelkie wiadomości są lokalne. Dbajcie o siebie w Kansas."

Szagrat_81

Tak, to pewnie ten odcinek. Dzięki :)
<znów za krótki...>