PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710811}

Imperium

Empire
2015 - 2020
7,4 2,3 tys. ocen
7,4 10 1 2310
Imperium
powrót do forum serialu Imperium

Uwielbiam seriale z dobrą muzyką, Imperium porwało mnie bardzo szybko. Obawiam się tylko, że ze względu na tematykę nie będzie zbyt popularny w naszym kraju, będzie ciężko z napisami, co jeszcze zmniejszy ilość potencjalnych fanów. Do obecnych fanów mam pytanie - czy wiecie dlaczego na YouTubie jest tak mało kawałków z serialu? Pojawiają się z opóźnieniem? W ogóle ostatnio zrobił się straszny problem, bo część piosenek z np. "Glee" jest przyśpieszonych, aby nie łamać praw autorskich i nie da się tego słuchać.

W "Empire" chodzi mi o nowe piosenki Jamala ("Keep your money" czy jakoś tak), bo pozostałe są w całości na YouTubie. Specjalnie zarejestrowałam się na iTunes i piosenka była do momentu, jak wybrałam kraj. W Polsce nie można kupić tej piosenki :(, a wydaje się być świetna i chętnie wysłuchałabym jej w całości.

Czekacie na S01e07? Może ten serial wypełni moją muzyczną pustkę po kończącym się właśnie Glee.

ocenił(a) serial na 10
Firenzo876

Raczej nie bedzie problemu z polska wersja bo leci w naszej telewizji :)

ocenił(a) serial na 10
Firenzo876

Dokładniej na kanale fox Polska od 12 lutego :)

ocenił(a) serial na 8
Firenzo876

Serial faktycznie jest ciekawy.
Popatrz sobie tutaj na yt : https://www.youtube.com/channel/UCfo_kgjAbFQ2ajkHWbHSX8Q . Co jakiś czas dodają piosenki w całości z serialu ;)

ocenił(a) serial na 6
Firenzo876

FOX Polska wrzuca całe tracki na swój facebookowy fanpage

Firenzo876

Większość piosenek jest dostępne na kanale Empire Cast na platformie spotify, niestety niektóre piosenki dostępne są tylko narazie w Stanach Zjedonczonych i wychodzą one z opóźnieniem w Polsce, ale jestem przekonany, że będą niebawem również dostępne na terenie Polski.

pshemodow

Istnieją również metody, aby słuchać piosenek, które dostępne są tylko na terenie USA, mieszkając w Polsce...

ocenił(a) serial na 9
Firenzo876

10 marca wychodzi soundtrack do serialu, 18 piosenek. :)

Firenzo876

Tutaj masz You're So Beautiful wersję z lat 90 - https://www.youtube.com/watch?v=iCV1JncjgIc