To teraz coś co w każdym filmie musi być odhaczone? Aktorka gra tak nie przekonująco że gorzej się nie da. A sam wątek też dziwny
Co ciekawe ta Ukrainka ma na Twitterze konto pod nazwą "banderowoman". Szerzą tę famę o biednych Ukraińcach, ile wlezie...
Serio? No to jeszcze lepiej :D mnie chodziło o to że gra koszmarnie i jej wątek na siłę i taki poszarpany bez ładu i składu że o scenach se**u z Witkowskim nie wspomnę
Też mnie to razi ! Nie ma murzynów ani geji ale za to Ukraina nie wiadomo po co i na co. Jakby taki facet nie mógł mieć polki. Poprawność polityczna zachowana
Też mnie to razi ! Nie ma murzynów ani geji ale za to Ukraina nie wiadomo po co i na co. Jakby taki facet nie mógł mieć półki
zgadzam się w 100 % ,już się zaczyna narzucanie nam poprawności politycznej i wpychanie na siłę czegoś czego nie chcemy.Nasze piękne polskie aktorki zaczynają przegrywać z Ukrainkami ,do czego to doszło
To jest już niesamowite, że przysrać się musicie do Ukrainki w Polsce gdzie mamy z milion Ukraińców u siebie XD
to jest niesamowite ze jestes slepy i nie widzisz tego co my i ze piszesz o tym milionie jak by to bylo cos czego chcemy i lubimy
Racja. Dodatkowo jak dla mnie,kompletnie nieatrakcyjna i w ogóle nie pasująca pod żadnym względem do głównego bohatera :/
No właśnie, stereotyp Ukrainki to jest łatwa, atrakcyjna laska, a ta do najpiękniejszych nie należała...