PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025580}
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35573
6,8 12 krytyków
Idź przodem, bracie
powrót do forum serialu Idź przodem, bracie

To teraz coś co w każdym filmie musi być odhaczone? Aktorka gra tak nie przekonująco że gorzej się nie da. A sam wątek też dziwny

Marlenagosek

Co ciekawe ta Ukrainka ma na Twitterze konto pod nazwą "banderowoman". Szerzą tę famę o biednych Ukraińcach, ile wlezie...

Monika_Mala

Serio? No to jeszcze lepiej :D mnie chodziło o to że gra koszmarnie i jej wątek na siłę i taki poszarpany bez ładu i składu że o scenach se**u z Witkowskim nie wspomnę

ocenił(a) serial na 7
Monika_Mala

To prawda ja byłem tą Ukrainką

ocenił(a) serial na 7
Marlenagosek

Też mnie to razi ! Nie ma murzynów ani geji ale za to Ukraina nie wiadomo po co i na co. Jakby taki facet nie mógł mieć polki.  Poprawność polityczna zachowana 

ocenił(a) serial na 7
Marlenagosek

Też mnie to razi ! Nie ma murzynów ani geji ale za to Ukraina nie wiadomo po co i na co. Jakby taki facet nie mógł mieć półki

ocenił(a) serial na 9
Marlenagosek

zgadzam się w 100 % ,już się zaczyna narzucanie nam poprawności politycznej i wpychanie na siłę czegoś czego nie chcemy.Nasze piękne polskie aktorki zaczynają przegrywać z Ukrainkami ,do czego to doszło

enera

Jak Ci nie wstyd pisać takie obraźliwe gówna w internecie?

Dominik_Mielczarek

gdzie tu kogos obrazil/a? ja tu widze sama prawde

ocenił(a) serial na 7
Marlenagosek

To jest test na długość kija w....

ocenił(a) serial na 7
Marlenagosek

To jest już niesamowite, że przysrać się musicie do Ukrainki w Polsce gdzie mamy z milion Ukraińców u siebie XD

Daven___

to jest niesamowite ze jestes slepy i nie widzisz tego co my i ze piszesz o tym milionie jak by to bylo cos czego chcemy i lubimy

użytkownik usunięty
Marlenagosek

To taki Polski 'brain wash' napisany pod dyktaturę CIA!

ocenił(a) serial na 8
Marlenagosek

Sprawdź sobie tą Ukrainkę na Twitterze, pod nickiem BANDEROWOMAN :)

Marlenagosek

Mnie też mega razi wątek z tą Ukrainką...

Marlenagosek

Racja. Dodatkowo jak dla mnie,kompletnie nieatrakcyjna i w ogóle nie pasująca pod żadnym względem do głównego bohatera :/

ocenił(a) serial na 8
karo_rado

No właśnie, stereotyp Ukrainki to jest łatwa, atrakcyjna laska, a ta do najpiękniejszych nie należała...

ocenił(a) serial na 8
Marlenagosek

Nie rozumiem, w czym problem. Wątek, jak wątek. A bohaterka świetna.

ocenił(a) serial na 6
Marlenagosek

Po to żebyś się pytał?