PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208659}
6,7 263  oceny
6,7 10 1 263
Ichigo 100%
powrót do forum serialu Ichigo 100%

Ecchi ^_^

ocenił(a) serial na 9

Jeden z lepszych serialów ecchi jaki widzialem polecam ^_-

Yakoob

Zgadzam się z tobą. Przestawia wszystko, co powinno mieć dobre ecchi. Zbereźne niepochamowane żarty, ciekawe róznorakie postacie i romance. Też polecam!

Szkoda, że w anime nie wyjaśnionoparu spraw na końcu, ale od czego jest manga ;).

ocenił(a) serial na 9
Power_T

Mi również przypadł ten tytuł do gustu.
lecz...
MANGA RZąDZI !!!! po przeczytaniu mangi, dochodze do wniosku, że autorzy anime spieprzyli robotę. Szkoda gadać.
Mimo to polecam każdemu i nie tylko "zbereźnym" fanom anime!!
Co prawda sam tytuł mowi za siebie ["ichigo" po jap. - truskawka] ^_^
W mandze mozna dowiedziec sie co wydarzyło się później, poza tym omineli bardzo duzo ważnych wątków i niepotrzebnie zmienili te które "przerysowali" bezpośrednio. Na szczęscie powstał specjal i OVA, które dodaja pare plusów Ichigo i wyjasniają pare faktów.

Koni_van_Case

khm, gdzie mozna znalezc ten serial?? tez mam ochote obejrzec sobie ichigo 100%. odp...

elkanguro

Zajrzyj tutaj http://kreskowki.fani.pl/ Są tu wszystkie odcinki online

ocenił(a) serial na 5
Nightwing_2

mi osobiście seria nie przypadła do gustu... i wątpię żeby to było dlatego że jestem dziewczyną, bo niektóre ecchi naprawdę mi się podobały np. zero no tsukaima. Jeśli chodzi o ichigo to co prawda dużo było momentów, które naprawdę mnie rozbawiły, jednak samo anime wydaje mi się trochę naciągane i w rzeczywistości oglądając co chwila spoglądałam na czas i czekałam, kiedy odcinek się skończy. Ale jednak jakoś strasznie nie żałuję, że obejrzałam całą serię.

ocenił(a) serial na 7
Koni_van_Case

a wiesz może gdzie można przeczytać taką mangę ??? byłbym ci niezmiernie wdzięczny ^ ^

Heller1304

Na przykład tu http://centrum-mangi.pl/Ichigo-100/

ocenił(a) serial na 7
Nightwing_2

O to nawet nie widziałem że na centrum-mangi też można poczytać! Dzięki wielkie ^ ^