PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179616
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Czy będzie tak jak z poprzednim że wszystkie odcinki zostaną udostepnione odrazu ?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
Adriano1337

http://www.filmweb.pl/serial/House+of+Cards-2013-620036/episodes#sezon3

ocenił(a) serial na 4
Jaro1279

Tak, ale niestety myślę, że na polskie napisy będziemy czekać minimum 2 tygodnie.

ocenił(a) serial na 9
Verterain

niby tak, ale dzień po amerykańskiej premierze serial będzie dostępny w Polsce dzięki usłudze seriale+ na nc+ i tam serial ma być w polskiej wersji podobno

ocenił(a) serial na 7
Verterain

No straszne. Przetłumacz sobie wszystkie odcinki w jeden dzień...

ocenił(a) serial na 4
Tomcio24

Nie mówię, że wszystkie, ale 1-2 dałoby radę.

ocenił(a) serial na 4
Tomcio24

Ale niestety jestem zmuszony czekać, bo serialu z taką ilością idiomów, przenośni i porównań nie nadążę oglądać w języku angielskim.

ocenił(a) serial na 9
Verterain

Pierwszy odcinek na pewno przetłumaczą na szybko - wiedzą, ile osób na to czeka. :) Drugi sezon przetłumaczyli naprawdę szybko, nie zdążyłam do końca ochłonąć po jednym odcinku, a w kolejce czekał już następny. Więc głowa do góry!

użytkownik usunięty
Jaro1279

Każdy serial tej, stacji jest puszczany w całości. Nie tylko domek z kart, tylko taka polityka stacji. Dla widza super

użytkownik usunięty

HBO rozmyśla, żeby wprowadzić podobny zabieg w przyszłym roku, co do swoich seriali. Decyzji jeszcze niema, ale jest nadzieja :d

dziwna polityka... im ciekawszy serial tym... więcej ludzi oczekuje na następny odicnek i wzrasta oglądalnośc... a tak od razu wszystko???? lepsze dozowanie.... no ale to moje osobiste zdanie ....cóz.......:>

miłego oglądania : ) !!

użytkownik usunięty
Magii_Mistrz

netflix uderza głównie w nagrywarki i sprzedaż bluray, czy online

ocenił(a) serial na 9
Jaro1279

Tak, na netflix już jest z napisami angielskimi, holenderskimi, niemieckimi, francuskimi i hiszpańskimi ;)