PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610280}
6,8 196  ocen
6,8 10 1 196
Hoshizora e Kakaru Hashi
powrót do forum serialu Hoshizora e Kakaru Hashi

To najlepsze anime, jakie do tej pory oglądałam, no i jeszcze oglądam XD ! Aż się dziwię, że nie ma jeszcze (omijając mnie) żadnych komentarzy ! Jest tam dużo zaskakujących i zabawnych scen oraz wiele podtekstów, normalnie z krzesła spadam, jak to oglądam -,- Wszyscy są tam tacy kawaiii !!! P O L E C A M !

ocenił(a) serial na 6
Tenshiiichan

Chyba Twój anime-staż w takim razie nie jest zbyt długi... Niezła, ale przeciętna jednak haremówka, nic odkrywczego

kpreiss6

Co do pierwszego - fakt. Ale muszę przyznać, że mimo iż nie jest to nic nadzwyczajnego to ogląda się przyjemnie. No i ma bardzo ładną kreskę.

ocenił(a) serial na 5
Arkadius9_2

Nie ogląda się zbyt przyjemnie, gdy główny bohater po kolei odrzuca najlepsze bohaterki, by na końcu zostać wręcz zmuszonym do wyznania miłości tej, która akurat niespecjalnie przypadła mi do gustu.

Riven_Femix

Mam podobne odczucie.

ocenił(a) serial na 9
Tenshiiichan

To za to mój staż w anime jest dostatecznie długi by powiedzieć, że to anime może najlepsze nie jest, ale za to bardzo fajne... Chociaż wydaję się to być typową haremówką to i tak momentami rozbraja. Nie ma co mówić, fajne i ciekawe postacie oraz kreska bardzo ładna... Przyjemnie się ogląda w-g mnie i nawet całkiem dobrze dopasowana muzyka jeżeli chodzi o tego typu anime. Właśnie za to minusem jest to, że na samym początku możemy się domyślić z kim główny bohater zostanie (ale chociaż zostaje). Jeżeli chodzi o całość to dam 9/10, ale wybór głównego bohatera 5/10 czyli wybór trafiny w 50% względem oczekiwań widowni. Nie ma co mówić fleciarz i tyle, ale najgorszego wyboru nie dokonał... Cóż anime ma zakończenie jakie ma i nic nie poradzimy. Seria warta rzucenia okiem na nią.... Ja, tam polecam! Dla mnie Ibuki Hinata była tutaj faworytem...

Tenshiiichan

Jak dla mnie ta Ui przesłodzona strasznie, polubiłam Hinate...

Tenshiiichan

Szukam mangi hoshizora pomoze mi ktos???