Tak jak w tytule. Czy ktoś wię, która z platform pokazuje Homeland ?
Na Netflixie jest siedem sezonów. Jeżeli chodzi o 8 sezon - napisz do mnie w wiadomości prywatnej - podam instrukcje.
login jak tutaj czyli b r o n k o v i c małpa w p kropka p l (mam za mało pkt zeby wysłać na priv) DZIĘKI WIELKIE !
przekopałem cały internet i nigdzie nie mogę pełnego 8 sezonu z lektorem znaleźć, może ty jesteś moją ostatnią nadzieją :P
Najlepsza jest darmowa platforma internetowa. Każdy ją znajdzie w gogle. Początek nazwy zaczyna się na "all….".
Czy ktoś może wie, gdzie ten 8 sezon znaleźć? Przewaliłam cały internet i nigdzie nie ma, a na fox tv się spóźniłam
może ktoś udzielić info. ,czy 8s. ,będzie dostępny za jakiś czas, ale z lektorem? Dzięki.
Jeśli pojawi się na znanych platformach to pewnie pojawi się wersja z lektorem. Tak było z poprzednimi sezonami, tak pewnie będzie i z ósmym.
troche to dziwne ze prowadzacy ta strone nie aktualizuja informacji gdzie dany serial jest wyswietlany w polskiej TV, wczoraj zupelnie przez przypadek wlaczylem epizod 9 i 10 8-mego sezonu ktory leci w kazdy piatek w FOX Polska. za tydzien premiera 2 ostatnich odcinkow.